Gå til innhold

MagnusW

Medlemmer
  • Innlegg

    2 809
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MagnusW

  1. Har i dag en Classic Liddesdale jakke som jeg har hatt over lengre tid, og brukt mye. Ser nå på kanskje å kjøpe en annen Barbour-jakke.  Liker hvordan Classic Liddesdale er relativt lang, så derfor tenker jeg på en Beaufort. Noen som har den? Evt kan "anbefale" en farge? Tenker på Sage eller Olive. 

     

    Btw, er det noen forskjell på Classic Beaufort og Beaufort? Ser ut som målene er de samme.

  2. Det er sant at kostnad per brukstid er viktig, men innenfor økonomi er det også noe som heter kontantstrøm (cash flow). Penger inn og ut av konto (leie, mat, månedlig sparing, finansielle investringer osv). Hvis jeg vil kjøpe PC på et gitt tidspunkt og bare har X kroner i disponible kontanter så kan jeg ikke bruke mer enn X kr. Så kan jeg selvfølgelig velge å allokere mer penger til PC-kjøp på dette tidspunkt, man da blir det mindre penger på en annen post i budsjettet. Det er selvfølgelig noe jeg må veie opp. Kanskje kjøper jeg GTX 960 nå, og så oppgraderer til høsten hvis jeg føler at 960 ikke holder. :wee:

     

    Men nok off topic.

     

    Jeg har i hvertfall fått svar på det jeg lurte på. Det virker som GTX 970 fremdeles er et bra valg, på tross av de påståtte VRAM problemene. Jeg mente ikke å hijack'e denne tråden. :)

  3. Det ble en veldig teknisk forklaring. Litt mer enn jeg egentlig skjønner :laugh: , men jeg ser konklusjonen din. Som nevnt så kommer jeg nok til å spille i 1080p og da skal det vel i hvertfall ikke være noe problem. Jeg tenker til og med på og kanskje gå for GTX 960, men vi får se når den tid kommer. Det er fremdeles noen uker til jeg skal kjøpe.

  4. Tror dere R9 290x kanskje er et bedre valg nå pga VRAM problemene til GTX 970?

     

    Har lest en del om det de siste dagene, men det virker kanskje som en del har gått litt "overboard"? Så vidt jeg har forstått så skal det ikke være noe problem om man spiller i 1080 eller 1440.

     

    Leser også at AMD har satt ned prisen på R9 290x men vet ikke om det kommer til å gjenspeile seg i norske priser?

  5. Ja, jeg bytter hovedkortet. Hva er egentlig forskjellen på mini-itx og atx?

     

    120gb SSD holder nok for meg, så da kan det hende jeg prøver å spare litt der, selv om det ikke er så mange hundre kroner.

     

    Og det samme gjelder egentlig for GPU. Dette var ment å være en budsjett-PC og etter å ha lest noen tester av GTX 960 så tror jeg det skal holde for meg, i hvertfall til den prisen.

     

    På den andre siden så har jeg også satt opp en liste hvor jeg bruker litt ekstra penger for å nettopp oppgradere CPU og GPU. Her: http://www.prisjakt.no/list.php?l=155400&view=l

     

    Så jeg må egentlig finne ut hvor mye jeg har lyst til å bruke.

     

    Det skal også nevens at jeg også trenger skjerm, tastatur og mus. Har sett litt på Dell Ultrasharp U2414H. Ok skjerm? Kommer i hvertfall ikke til å bruke noe mer enn det på en skjerm.

     

    Hvis noen har tips til rimelig tastatur og mus så setter jeg pris på det.

  6. Har lyst til å begynne å spille litt igjen, etter å ha hatt mange års "pause". I løpet av den neste måneden har jeg tenkt til å bestille deler og bygge en PC. I og med at jeg er usikker på hvor mye gaming det blir så har jeg lyst til å holde litt igjen på hvor mye penger jeg bruker. Har laget en liste som jeg gjerne vil at dere tar et titt på og kommer med noen kommentarer.

     

    http://www.prisjakt.no/list.php?l=155408&view=l

     

    Jeg har prøvd å bruke noen kvalitetsdeler som jeg kan ha i lengre tid (kabinett, PSU, RAM, SSD), men så har jeg valgt å bruke litt mindre penger på hovedkort, CPU og GPU. Det er jo tross alt der det er lett å bruke en del penger.

     

    Det jeg håper er at jeg med dette i hvertfall kan spille f.eks. CS GO, BF og COD med decent grafikk. Og så om jeg finner ut at jeg vil oppgradere til sommeren eller senere, så kan jeg enkelt kjøpe ny CPU og GPU.

     

    Hva tenker dere?

  7. Ser litt på Black Refinery, men i og med at jeg hverken har mus, tastatur eller skjerm har jeg lyst til å holde selve pc'en under 10k. Spørsmålet er da om jeg går ned fra GTX 970 til GTX 960 og sparer ca. 1000 kr, eller går jeg ned på CPU fra i5 til G3258 (og sparer ca. 1300-1400 kr)? Eventuelt så går det kanskje å spare litt på å velge et annet hovedkort og en mindre SSD?

     

    Hva tenker dere?

  8. Jeg leter etter en episode av kortfilmkonsulentene hvor Tore pitcher en film. Jeg husker ikke nøyaktig hva den handler om, men Tore blir fryktelig sint mot slutten når Steinar ikke forstår hva den handler om og hva navnet på filmen er. Tore snakker om at navnet har "trippelbetydning". Jeg mener temaet kanskje var overflodssamfunnet vi lever i i dag.

     

    Ikke så mye informasjon, men kanskje noen vet hvilken episode det var? Har prøvd å gå igjennom alle mandagssendinger de siste 2 månedene, men jeg klarer ikke å finne den.

    Jeg husker jeg lo meg i hjel når jeg hørte på. Elsker når Tore blir sur.

     

     

    EDIT: Og der fant jeg den. Mandag 10. november ca. 1:07:00 inn i sendingen for de som er interessert.

×
×
  • Opprett ny...