Gå til innhold

2Tetrix

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2Tetrix

  1. Har akkurat byttet til en leverandør (Chess) som benytter Telia og samtalekvaliteten ble kraftig redusert i forhold til tidligere hvor jeg hadde Telenordekning.

     

    God dekning hos begge leverandører men samtalekvaliteten ble kraftig forringet enten jeg ringte andre Teliakunder eller Telenorkunder. Det hørtes godt i begge ender av samtalen.

     

    Jeg stusset over forskjellen og forsøkte en annen mobil med samme resultat.

    Deretter fant jeg et gammelt kontantkort med Telenor og kvaliteten ble merkbart bedre igjen.

     

    Kanskje noe å tenke over når man skal ha ny leverandør så man ikke bare ser på pris, GB og hastighet!

     

     

  2.  

    Denne historien ville gjort seg godt i media - spesielt om arbeidsoppgavene er de samme som han hadde før.

     

    Personlig ville jeg sørget for at arbeidsinnsats står i forhold til dagpengene og ikke bidratt noe utover dette - samtidig med at jeg gjorde dette klinkende klart for arbeidsgiver. Han kan ymte frempå om kommende sykemeldinger med mer samt spille på kostnader til opplæring av ny ansatt osv. for å få fortgang i en vanlig ansettelse, om dette er en stilling som krever særskilte kunnskaper.

     

    Arbeidsgiver må jo miste all respekt hos sine ansatte når de holder det gående på denne måten. Man får passe på å ta igjen når man blir fast ansatt med hyppige sykemeldinger og krav om tilrettelegging av arbeidsplass osv. senere.

     

    Hva har han å tjene på å bli uvenner med arbeidsgiver? Jeg ville tro at det du sier her ville bare svekke sjansene han hadde til å få en løsning med nåværende arbeidsgiver.

     

     

    Det er ett signal til arbeidsgiver om at man ikke behandler folk på denne måten. Men at de kan rette det opp ved å tilby en skikkelig ansettelse. Ett uvennskap er det jo i så fall arbeidsgiver som står bak, ved å tilby en slik ordning.

  3. Tilgangsstyringen for Android er foreløpig en vits. På nesten alle appene jeg forsøker å sette dette, får jeg en advarsel om at denne appen ikke er laget for denne funksjonen i Android, og dersom jeg velger å slå den på, kan det få uante konsekvenser. Som regel er dette at batteriet tømmes i løpet av kort tid. Dersom du vil ha en telefon der dette faktisk funker, kjøp en iPhone.

     

    Takk for tipset! Jeg har tilgangsstyring på noe men skal forsøke å slå av å se om batteriet blir som det var før oppdateringen.

  4. Denne historien ville gjort seg godt i media - spesielt om arbeidsoppgavene er de samme som han hadde før.

     

    Personlig ville jeg sørget for at arbeidsinnsats står i forhold til dagpengene og ikke bidratt noe utover dette - samtidig med at jeg gjorde dette klinkende klart for arbeidsgiver. Han kan ymte frempå om kommende sykemeldinger med mer samt spille på kostnader til opplæring av ny ansatt osv. for å få fortgang i en vanlig ansettelse, om dette er en stilling som krever særskilte kunnskaper.

     

    Arbeidsgiver må jo miste all respekt hos sine ansatte når de holder det gående på denne måten. Man får passe på å ta igjen når man blir fast ansatt med hyppige sykemeldinger og krav om tilrettelegging av arbeidsplass osv. senere.

  5. Du får vel tilsendt årsoppgaver fra bank og arbeidsgiver osv. Det er enkelt å se om årsoppgavene stemmer overrens med selvangivelsen. Så må du huske på fradragene om du har krav på dette. Det vanligste er reisefradrag til/fra arbeidsplass.

     

    Det er også viktig å sjekke at årsoppgavene stemmer nogenlunde med virkeligheten, slik at det ikke står oppført mer enn hva du har i virkelig lønn osv.

     

    Om du ikke endrer noe trenger du heller ikke levere da den automatisk blir registrert uforandret 30. april.

  6.  

    Har en kjempebillig Packard Bell laptop og den blir ikke varm i det hele tatt, og null viftestøy! 29xx-ett eller annet Intel-prosessor.

     

    Jeg hadde blitt vanvittig skuffet om jeg hadde en slik Acer pc - derfor er det viktig å teste ut og returnere om de ikke svarer til forventningene.

     

    Bra prosessor for relativt lite penger kan bety en del støy fordi man får en prosessor med mye varmeutvikling men dårlig kjøleløsning.

     

    Kjempebillig PC betyr som regel crappy prosessor og nesten ingen varmeutvikling og da blir det heller ikke mye støy.

     

     

    Sitter alltid med den fanget og da skal jeg alltid kjøpe billige pcer fremfor! Jeg HATER varmgang og viftestøy! Spiller svært lite og VG lastes uansett ;)

  7. Huawei gir jo mye for pengene. Det samme synes jeg LG gjør, men LG har jo fordelen av å kunne bytte batteri og SD-kort. Huawei har ikke denne fordelen men mulighet for ekstra sim-kort om man bruker to abonnement.

     

    Huawei har noe bedre antenne enn mange andre merker, hører jeg folk si. Nesten motsatt kan sies om Samsung som har en noe dårligere antenne og samtalekvalitet. Nå vet jeg ikke helt hvordan de nye er men Samsung har slitt litt med uklar tale og dårlige signaler.

     

    Om du mener vann kan ødelegge telefonen er det jo en fordel å velge en som er "vanntett" og da synker jo utvalget betraktelig. Personlig er jeg lite glad i Sony pga. grensesnitt og at jeg oppleves som litt skarp i stemmen når jeg snakker med folk.

  8. Så nå bruker du altså tre sim-kort og har to abonnement?

     

    Jeg ville vurdert å bare ha ett abonnement med tvilling-sim/ekstra sim i den telefonen som bare er med på fjellturer. Om du har ett tredje sim-kort i ipaden så ville jeg heller vurdert å slå på nettdeling på mobilen slikat Ipaden kobler seg opp til denne.

     

    Du kan også vurdere om du heller vil ha mobilt nett hjemme (om du ikke har bredbånd fra før) og heller ha ett 1GB abonnement med tvillingsim til mobilene. Da bruker du jo ikke datatrafikken på mobilabonnementet når du er hjemme.

     

    Om du derimot har vanlig nett hjemme så skjønner jeg ikke hvorfor du må ha tre simkort siden du bare kan dele nett fra mobilen til ipaden om du er ute av huset og trenger bruke ipaden. Så da bør det holde med ett abonnement med tvilling-sim.

  9.  

     

    Veeel, helt smooth gikk det ikke. Fikk et realt lag på chrome nettleseren, mellom 5 og 10sek før siden ble lastet. Mye fram og tilbake, endte med en ny wipe- problem løst- supersmooth!

    For en gangs skyld gadd jeg ikke å wipe tlf etter oppgraderingen igår, så da "måtte" jo noe gå gæærnt ....

    Igår gjennomgikk jeg app tillatelser. Med 6.0 kan man jo velge hva de forskjellige appene skal ha av tillatelser,så jeg knep igjen en bråte med tillatelser. Resultat: crome nettleser lagget noe sinnsykt - igjen. Etter mye om og men kan jeg fortelle at det er "google play tjenester" - appen som fucker det til. Garantert samme som skjedde tidligere da jeg "måtte" wipe tlf......

    Mao kanskje ikke så smart å disable for mange tillatelser sånn uten videre?!

    Hei

     

    Yepp ikke så lurt, blir fort litt krøll desverre..

    Håper på litt bedring på 6,1.

    Tror batteridtiden min har blitt litt mindre? Andre med den følelsen?

     

    Ellers meget fornøyd, stabil som fjell.

     

    Mvh

    //Tage

     

     

    Er bilder ett mulig valg i apptillatelser? På min telefon får jeg ikke angitt hvilke app som skal ha tilgang til bildene.

  10. Kort tørketid er alfra og omega pga. slitasje og støy, og ikke minst tid.

     

    Om de bruker noe mer strøm utgjør ikke det helt store, dessuten er de uten varmepumpe ofte billigere i innkjøp.

     

    At tøy skal tørkes i nærmere tre timer iflg. spesifikasjonene synes jeg er ille lang tid.

     

    Jeg ser noen klager over at tøyet ikke blir helt tørt i enkelte maskiner, så man må passe på at det finnes manuelle innstillinger da sensorteknologien ofte ikke er helt til å stole på.

×
×
  • Opprett ny...