Gå til innhold

Ateist

Medlemmer
  • Innlegg

    803
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    17

Innlegg skrevet av Ateist

  1. Staten trenger inntekter. Skatt er en viktig del av dette, men er enig at det kunne blitt gjort noen endringer.

    Eiendomsskatt er noe som burde settes avhengig av verdien på eiendommen. Samme med arveskatt, noe som kun burde ramme de med seriøse verdier. Videre så kunne man skattet inntekt basert på timeslønn i stedet for årslønn, slik at lavtlønnede ikke blir straffet for å jobbe ekstra.

    Det største problemet ligger egentlig på avgifter. Der mener jeg alle avgifter utover standard moms burde fjernes fullstendig. Det skal for eksempel ikke være opp til staten hva folk skal få putte i sin egen kropp.

    • Liker 1
  2. https://pjmedia.com/blog/latest-survey-finds-25-of-french-teenagers-are-muslims/

     

    Føles så rart at disse "tinfoil" folkene som sa for mange tiår siden at vi gikk mot en tid der europeere ville bli byttet ut bare har mer og mer rett.

     

    Borgerkrig i 2050 ? :D lets do it.

     

    Hvis borgerkrigen venter på seg helt til 2050 er jeg redd for at det blir en veldig lang og hard kamp for å vinne tilbake Europa. Venter den til 2100 er vi allerede i mindretall.

  3. Til tittelen på tråden "Danske imaner mener muslimer erobrer Europa gjennom migrasjon" - Kanskje på tide å behandle en invasjon for nettopp hva det er og stoppe denne utviklingen?

     

    Søppel som dette kan reise en viss plass...

    https://www.youtube.com/watch?v=OLE1pXGo700

     

    This is Europe

    https://www.youtube.com/watch?v=EUcUhyB3nV8

     

    Og dette er Norge, på tide å slutte å skjemme seg over sitt eget folk, på tide å ønske det beste for våre framtidige generasjoner og jobbe for det.

    • Liker 5
  4.  

    Skjønner forresten ikke hvorfor folk er så besatt av å finne vin som "passer" til all mulig slags mat. Snobberi eller?

    Vil ikkje seie at det er snobberi. Dersom drukka til maten kræsjer så er det jo heilt krise. Har du prøvd kombinasjonen appelsinjuice og ostepop? Det fungerer ikkje i det heile tatt sjølv om begge delar er godt kvar for seg.

     

     

    Har ikke prøvd den kombinasjonen nei da appelsinjuice er surt skvip, akkurat som vin :)

     

    Cola eller øl fungerer bra til hvilken som helst pizza.

  5. President Trump.. andre statsledere vil jo le av ham, latterligjøre hele Amerika.. Duden fikk jo ironisk nok sparken i reality serien The Apprentice for å komme med rasistiske ytringer. Om Trump vinner ser jeg for meg en gjeng illsinte personer ifra sørstatene som lurer på når denne muren mellom USA og Mexico skal bygges..

     

    Personen virker så ustabil at han trolig vil bruke all vetorett og atombomber USA har til rådighet om det er mulighet for det... En person med så dårlig selvbildet at han må bruke tupe er neppe en person man bør ha til å styre ett av verdens mektigste land...

     

    Enda en som trakk rasismekortet mot Trump. Dette begynner å bli latterlig.

    • Liker 1
  6.  

     

    Tenkte mer økonomisk sett, ettersom det er økonomien du angrep.

     

    Velferdstilbud burde egentlig bare gjelde norske borgere eller de som er gift med norske borgere. De burde måtte gjøre seg fortjent til å nyte godene i det norske samfunnet.

    Så, å ikke gi de penger og støtte vil gjøre at de integrerer/assimilerer seg bedre?

    vil ikke dette bare gjøre det vanskeligere da, fattige uteliggere som ikke kan språket eller kulturen tror jeg har vanskelig for å bli integrert enn de som får sted og bo, kursing og penger til å klare seg...

     

     

    Å ikke importere nye som får en hel del fordeler vil gjøre at de som allerede er her og er blitt norske statsborgere assimilerer seg bedre. Hvis nye skal komme burde de gjøre seg fortjent til det før de kan bli en del av velferdssamfunnet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...