Gå til innhold

GammelBruker007

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GammelBruker007

  1.  

    Er det rart folk ikke stoler på politiet når man prøver å hjelpe og være hyggelig og som takk nærmest blir banket opp over litt marihuana. Om det var smart å la politiet komme inn i hjemmet uten ransakelseordre kan jo diskuteres, men ofte vil jo politiet spørre om de kan komme inn og om man nekter dem å komme inn så blir plutselig tonen en annen. Politiet har jo også en ganske så fleksibel tolkning av "skjellig grunn til mistanke", så om de tror du har noe å skjule, så kan de jo bare ta seg inn på grunnlaget av akkurat det at de finner det mistenkelig å hindre dem inngang. Gjør du ikke som de sier kan du jo også bli beskyldt for å hindre politiets arbeid og truet med det ene og det andre. Og lykke til med klagen til Spesialenheten, de fører sjelden til noe som helst.

    "...fleksibel tolkning av "skjellig grunn til mistanke"

     

    Dette er et stort problem som jeg håper det kommer en rettssak på snart.

     

    Vel, i de tilfellene jeg leser på nettet hvor folk klager på at politiet er "fleksible" med skjellig grunn har personen blitt tatt for noe - ergo så hadde politiet skjellig grunn, da kan du jo prøve å klage og se hvor langt du kommer med en klage.

    Jeg syns det er påfallende at hver gang noen klager på politiet så er det småkriminelle som enten har blitt tatt for noe eller er godt kjent av politiet fra før av, og jeg kan ikke huske sist jeg leste en sak om "normale" mennesker uten tidligere kontakt med politiet som mener de blir trakassert eller har noe imot politiet (bortsett fra en og annen som får fartsbot)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...