Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. I Norge har vi et faremoment til, og som i liten grad blir skiltet. Veiene i våre varierer mye i høyden, bare i enkelte tilfeller blir krappe bakketopper, og aldri brå dalbunner langs veien merket. Siktlengder, bilens belysning med blendingsfare og manglende lysdekning blir problematiske. Er slike faremomenter kartlagt?

    • Liker 2
  2. De store direkte kapitaloverføringer fra USA til Israel har også bidratt til den store innovasjonen i Israel. Sammen med gode betingelser for nyetableringer og teknologiutveksling og forretningsforbindelser til andre land har dette også bidratt til gode vilkår for Israels økonomi. På -70 og -80-tallet fant jeg en rekke produkter innen datakommunikasjon og grafisk elektronikk som tilsynelatende kom fra USA, men som var utviklet i Israel.

  3. En av de store epostsendingene var hos IBM hvor det ble lagt ved et lite script hvor julehilsen ble videresendt til alle i mottakerens kontaktliste. Hele deres nettverk ble lammet fra avsenderen tok juleferie til ut på nyåret. SMTP- protokollene for epost er fra de tidligste internett-tider, lenge før www, og stadig i bruk. Prøv med en masseutsendelse en gang, og kryss av for både leveringsbekreftelse og lesebekreftelse :-)

×
×
  • Opprett ny...