Gå til innhold

Rampagee

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rampagee

  1.  

    Oppgraderte i dag fra gtx980 til 980ti selv. Å kjøre disse kortene på en eldre i5 er tydeligvis lite vits. 

     

    Send 980Ti kortet tilbake på angrefristen og klar deg med vanilla 980 frem til sommeren da nVidia sine nye kommer. Samt å overklokke din CPU hvis du ikke har gjort det  ;)

     

     

    Kjøpte kortet brukt. Tenkte å kaste det ut på finn for 4500, var det jeg betalte for det. :)

  2.  

    For guds skyld, les bruksanvisningen på ditt produkt ? Vi er ikke synske.

    svak rosa strek betyr gravid. å om du zoomer inn så eg der en svak antydning til rosa strek.

     

    Anonymous poster hash: 65ed3...a04

     

     

    Alle tester jeg har sett, skal streken være tydelig for at den skal være positiv. Når det er sagt, er det forskjell på merkene. Noen viser en strek for å vise at testen er AKTIV, men ikke nødvendigvis positiv. Andre viser at testen er positiv med bare en strek. 

     

    Så igjen, les bruksanvisningen, vi er ikke synske.

  3.  

    http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=69748229&condition=0&q=280&segment=0&sub_category=1.93.3215&category=0.93&ref=fasLDPE-inngang? Inngang for 3D-print-filament kanskje? Eller en port uten elektriske ledere, kun med plastisolasjon? :rofl:Veldig viktig å ta bilde av baksiden, spesielt grillen til PSUen og tilkoblingene til skjermkortet...Ledninga som ligger klistra mellom PS/2-porten og kabinettet får meg til å grøsse...CD-inngang står det under et bilde. Er det sånn at man kan legge fra seg CDen i nærheten av PCen så finner den CD-inngangen selv og kryper inn, og kommer aldri ut siden det ikke finnes noen utgang? :rofl:

    På beskrivelsen av bildene: "CAT5 (nettverkskabel) og monitorer har masse kule settings" 10k for det der er spenstig. Tenker at skjermen, musa og tastaturet er verd like mye som pcen.

     

     

    Jeg gav han ett bud på 2000,- for hele pakka. 

  4. Har selv eid flere av disse bilene. Ikke spørr meg hvorfor, men disse motorene bare blir slik når de har gått ett stykke. Bruker den vann eller olje ? Du burde også ta av katalysator og knuse innholdet, og sette den på plass igjen. Den er trolig omtrent tett om bilen er gått mer enn 200k. 

    • Liker 1
  5. Jeg har kjørt Oslo - Tromsø minst 10 ganger i 2015. Vil absolutt ikke anbefale en slik tur på moped. Selg den, og kjøp deg heller moped igjen nordpå. Jeg skal kjøre nordover igjen i Mai med tom lastebil, kunne eventuelt ha avtalt noe med deg, så tar jeg den på bilen istedenfor. 

     

    Jeg regner 25 timer Oslo - Tromsø med personbil, 30 timer med trailer. Da kjøres det også konstant, kun med stopp for å pisse og strekke på beina noen få minutter.

     

    Edit : En ting til du må tenke på, er drivstoff. Det er flere steder opppver i landet, så er det mange mil imellom bensinstasjonene. Det er nok verdt å tenke på hvis du virkelig skal suse igjennom hele landet på ei moppe.

×
×
  • Opprett ny...