Gå til innhold

Loverdose

Medlemmer
  • Innlegg

    235
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Loverdose

  1. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver.

    Kan jeg spørre deg om du har diagnosen: Emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse? 

    Nei. Er under utredning for personlighetsforstyrrelse as we speak. Over 2 år siden du spurte da, men kanskje du fortsatt er interessert i å vite. 

     

    Har vært innom og lest denne tråden noen ganger de siste ukene. Fikk meg type til slutt, bruddet kom for noen uker siden. Viste seg at det hjelper ikke om noen elsker meg, for jeg føler meg ikke elska uansett. Hjelper ikke at noen holder rundt meg når jeg gråter, for jeg vil det ikke uansett. Hjelper ikke at noen spiser frokost og kvelds med meg, for det er ensomt likevel. Sånn er det når man har rota seg bort i hodet sitt. Presiserte i innlegget mitt over her at jeg er egoistisk om jeg blander en mann inn i livet mitt. Visst faen, jeg ble en ekstremt dårlige erfaring for en bra mann. Bra jobba! 

  2. Selvfølgelig er han sjokkert. Jeg tror ikke han regnet med at han skulle bli pappa med en kvinne han knapt kjenner. Du kan ikke forutse hvordan han vil reagere videre eller hvordan han vil ta det når du ikke kjenner han. Jeg vil iallefall påstå at man ikke kjenner en person etter en måned. Du må reflektere over dette selv og ta deg god tid til å bestemme deg for hva du skal gjøre. Ta din mor og søsters mening i betraktning. Hvorfor mener de at du burde ta abort? Er du enig i argumentene de gir deg eller er du uenig? Hvordan ser du for deg at livet er om 5 år om du velger å beholde barnet, kontra om du tar abort? Hvordan vil det påvirke jobben og bosituasjonen din? Ønsker du å være alenemor? 

    Det er mye å tenke på og det er en stor beslutning du skal ta. Det beste er at du ikke spør så mange andre om deres meninger og heller går litt i deg selv, hva du selv ønsker og tenker rundt situasjonen. Det er jo ingen tvil i at du blir påvirket av moren og søsteren din da dette er mennesker som sannsynligvis står deg nær. Når jeg leser det du skriver virker det som om du egentlig veier mest mot abort, men er redd for selve inngrepet og redd for hvordan du vil føle det i ettertid. Selvfølgelig kan det hende du angrer på at du tar abort, men det kan også hende at du angrer når du er høygravid. Igjen er dette reaksjoner og følelser du ikke helt kan forutse, spesielt med tanke på situasjonen med barnefaren. 

     

    Tenk over hva du ønsker. Vil du stifte familie en dag, med andre ord få barn med en kjæreste/samboer/ektefelle? Vil du ha stebarn eller vil du at en fremtidig kjæreste skal være stefar til ditt nå kanskje kommende barn? Er du klar for å kanskje oppdra et barn alene med en far som ikke er tilstedeværende? Er du i det hele tatt klar for å bli mor? Er det noe du ønsker, står det på toppen over ting du ønsker her i livet? 

     

    Det er så mange spørsmål man kan stille seg selv som kan hjelpe en til å finne en løsning. Skriv det ned og vei opp fordeler mot ulemper, og ta det derifra. Du må hjelpe deg selv litt her og finne ut hva du ønsker og hva du vil. Du vet hva du vil når du får tenke over det og har kommet deg over sjokket. 

  3. Om man noen gang har lekt med tanken på å la skjegget gro, blir det nok ikke noe bedre tidspunkt enn nå. Skjegg er poppis. Selvsagt mange av det motsatte kjønn som ikke liker sånt, men det er også mange som utelukkende går for folk med litt ekstra ansiktshår. Har selv bare gode erfaringer med mitt skjegg.

    Deg på bildet? Du var hinsides kjekk. 

     

    Uansett, skjegg er sexy. Mandig. Nå tenker jeg ikke masse skjegg type julenisse, men sånn som han karen jeg siterte har på bildet sitt og kortere. Klart det stikker, men det er deilig stikking. Heller det enn å kose med noe som er mykt som ei barnerumpe. Mannen skal være grov! 

    • Liker 1
  4. Jeg er så utslitt. Depresjonen går ikke vekk. De negative tankene har fått tatt helt over for lenge siden, når går jeg bare rundt og ber meg selv holde kjeft, for det kommer negative ting som har hendt, kan hende, eller kristiske spørsmål til hver minste ting jeg gjør, i hodet, konstant. Så jeg har ingen konsentrasjon heller. Bare masse negative tanker fra jeg våkner til jeg sovner. Føler meg så fortapt og alene for jeg klarer ikke vise hvor jævlig det føles på innsiden, da må jeg skade meg eller ta selvmord, og jeg gjør mitt beste for å la være. Medsoner funker ikke og jeg vil ikke. Jeg vil ingenting. Vil bare sove for alltid. Ta en overdose og aldri våkne. Jeg har ingen fremtid. Alt har gått så til helvete på flere områder allerede, og med ingen livsgnist, motivasjon eller ambisjon for noe så finnes det virkelig ikke håp. Totalt utbrent.

     

    Anonymous poster hash: bc8f3...acf

    Jeg føler veldig med deg, sender deg en stor klem. Jeg har nylig kommet meg halvveis ut av en dårlig periode men sliter veldig med søvnen (mareritt) og NULL energi. Har begynt å bli en fare for meg selv og andre på jobben fordi jeg er så på bærtur som jeg er, hukommelsen er kake og kroppen min kjennes ut som gelè. Hjelper ikke at matlysten er borte og livsgnisten ikke er tent. Men likevel er det bedre nå enn det var for noen dager siden. Fikk sove ganske godt da, tror det var natt til i forgårs, men likevel var jeg utkjørt hele dagen. Føler meg veldig tom. Også har jeg utviklet ganske sinnssyk paranoia for tiden, jeg er livredd for alt, tenker det verste, krisemaksimerer og ja. Tør ikke gå utfor inngangsdøra med mindre jeg skal på jobb. Hører jeg en merkelig lyd tror jeg at noen kommer å tar meg eller at huset holder på rase sammen eller at det kommer aliens eller at jeg skal begynne å hallusinere. Eller at det kommer en flodbølge eller at et fly styrter i hagen. Det er så patetisk men direkte skummelt. 

  5. Det er kanskje det som er hovedproblemet?

    Vanskelig komme noen vei om man ikke vet hvor man skal :)

     

     

     

    Følelsen av stagnasjon, stillstand, mangel på fremtidsutsikter og en opplevd følelse av å ikke komme noen vei handler gjerne om noe langt dypere enn å finne seg mål i livet. 

     

    Anonymous poster hash: 2468d...9b3

     

    Joda. Jeg prøver jo å komme meg en vei konstant. Men nå røk forholdet jeg var i, jeg har begynt å drikke, jeg har innsett at jeg er sykere enn jeg trodde og tør ikke innrømme alt til psykologen. Jeg er et eneste stort troll uten egenverdi. Det er uutholdelig å leve med seg selv akkurat nå. Vil bare bli frisk, være lykkelig, ha venner og en kjæreste, men dette får man ikke servert på sølvfat og om man ikke er verdt noe så får man det IALLEFALL ikke. 

  6. Ja, hvorfor ikke? En psykolog kan hjelpe deg til å sortere tankene og se ting ifra andre perspektiv, og lære deg å leve med usikkerheten som vi alle må leve med. Jeg sliter som et helvete selv etter å nylig ha gått inn i et forhold, men får god hjelp for dette hos min psykolog. Noe jeg prøver å akseptere er at jeg kan ikke unngå usikkerheten, for der finnes ingen garanti. Det er her tillit kommer inn i bildet. Tilknytning og tillit har vært et stort problem hele livet mitt og jeg kjenner meg veldig igjen i det du beskriver (egentlig alt). Sjalusi og ens egen usikkerhet er veldig destruktivt både for en selv og partneren, du må få tatt tak i det før du gruser hele forholdet. Det er enkelt å si, men vanskelig å forstå, at selv om andre har vært utro mot deg så betyr det ikke at hun kommer til å være det. Du må prøve å tenke positivt, uansett hvor vanskelig det er, du må tenke rasjonelt, uansett hvor umulig det kan virke. Det ser ut som du er villig til å gjøre det også og da må du bare fortsette å prøve. 

  7. Tja, du er jo et godt menneske om du behandler andre bra, ikke har fordommer og relativt gode holdninger som er akseptert av de fleste. Uansett må hvert enkelt menneske defineres for seg selv tenker jeg. Slik du beskriver det ville jeg sagt du er et godt menneske mens noen andre vil legge mye mer i det begrepet. Det skal ikke så mye til for å være en bra person. Har man omtanke for andre, empati, selvinnsikt og gode holdninger kommer man ganske langt. Selv har jeg blitt definert som et dårlig menneske og et godt menneske, det avhenger av hva man tar utgangspunkt i. For eksempel om jeg skriver alle de negative tingene om meg selv så vil du jo gå utifra at jeg er et dårlig menneske. Utelukker jeg det negative og skriver kun om mine gode sider så vil du si jeg er et godt menneske, ikke sant?

    Man kommer veldig langt bare ved å være grei, ha et åpent sinn, selvinnsikt og en god evne til å reflektere over seg selv, situasjoner og andre. Du er god når du trøster noen om gråter. Du er dårlig om du tråkker på noen som ligger nede. Du er god når du gir noen et ærlig kompliment som ikke er pyntet på for at det skal høres bra ut, men som er bra fordi du mener det. Du er dårlig om du slenger dritt rett i fjeset på en person og er nedverdigende mot andre. Du er en god person når du står for dine feil. Du er relativt dårlig når du legger skylden på andre når feilen i utgangspunktet var din egen. MEN, så kan du være en god person selv om du ikke er noe særlig ydmyk, men eier i stor grad empati og omsorg for andre mennesker. Selv om der er et par glitcher så kan man være dritbra.

    Men så er nok noen uenige med meg her også, og det er fordi vi alle er ulike og har ulike definisjoner å vide begrep, spesielt hvem som er et godt menneske. Vær det mennesket du vil være og vær så god som du mener du burde være. Tilfredsstille alle kan du ikke og det er ikke alle som vil se på deg som et godt menneske uansett hvor du vrir og vender på det. Eksempelvis har jeg en kollega på jobb som alle syns er så koselig og snill og de kaller henne perfekt. Men jeg ser rett igjennom den glansmalte overflaten, hun lyver så det tyter ut ørene og hun elsker å snakke nedlatende om andre når ingen andre enn den hun snakker med, hører på. Hun er manipulerende i stor grad og veldig flink til å dra folk etter seg. Jeg syns ikke hun er et godt menneske. Men alle andre syns det. Rart, ikke sant? 

  8. Hvorfor infiserer dere tråden med svada om cannabis når det ikke har en døyt med trådens emne å gjøre? Ok, trådstarter røyker hasj, han er nok rimelig klar over eventuelle konsekvenser og vet både de negative og positive effektene av både langvarig og kortvarig cannabisbruk. Om ikke så tviler jeg på at han høster noe lærdom av mange påstander som er slengt ut uten noen som helst troverdige kilder. Personlig erfaring er en kilde men trenger ikke være troverdig. Å pøse på med moralisering og sammenligning av de forskjellige rusmidlene OG i tillegg kalle brukere av cannabis for samfunnets tapere blir for dumt. Cannabis er en vidunderplante samtidig som det er djevelens plante. Det avhenger helt av hvem som bruker det og hvordan det brukes og hva formålet i utgangspunktet er. 

    Vil derimot ha solide kilder på utsagnet om at "en psykose" kan oppstå som følge av tidligere cannabisbruk, den var ny for meg. Jeg begynte å bruke det i tenårene og skal forsåvidt i følge et par studier være i faresonen ettersom jeg i tillegg sliter med depresjon, men psykose har jeg aldri opplevd. Rart. Men som du sier, det kommer vell om noen år og vips så er det inn og ut av institusjoner i det uendelige...  :nei:  :nei:  :nei:  Nå bidrar jeg til infiseringen selv men klarer ikke la være.  :hmm: 

    Søker svar fra TS jeg, hvor er du?  :w00t: Kan også legge ved at det er ganske innlysende at hun har følelser for deg fortsatt når hun reagerer så sterkt. Kan ikke se for meg hvorfor hun skulle reagere slik om der ikke er følelser inne i bildet? 

    • Liker 1
  9. Kvinner har en tendens til å utvikle slike mareritt som symptom på utilfredshet med sitt eget liv fordi kvinner har en tendens til å være passive, indirekte og konfliktsky av natur. Dette reflekteres også i drømmenes passive natur: Du er observatør, ikke den som påfører smerte. Dersom drømmen handler om død og alvorlig skade, peker dette i retning av at du ønsker å distansere deg fra personen du drømmer om. Det betyr ikke nødvendigvis at du ønsker at personen skal dø, men du ønsker å være "fri" fra personen.

     

    Det er innlysende at du bør distansere deg, selv om dette gjelder familie. Du bør distansere deg i så stor grad du selv trenger for å gi deg selv pusterom.

     

    Av en eller annen grunn gjør du imidlertid ikke dette. Det kan være at det er umulig for deg på nåværende tidspunkt, eller det kan være at du er så passiv av natur, at du unngår å ta dette ansvaret i egne hender. Hvis du imidlertid faktisk kan gjøre noe med dette, bør du kartlegge mulighetene og gjøre noe med det. For eksempel: Flytt, reduser kontakt på facebook og telefon, involver deg mindre i deres liv, og steng dem mer ute fra ditt liv. Inntil du selv føler du får pusterom.

     

    Jeg har begrenset det jeg kan av kontakt med min far, med mor er det litt verre. Hun har jeg derimot et greit forhold til som jeg vil bevare og ikke kutte ut helt, men noen ganger kommer hun too close too fast og da klikker det en smule for hele meg. Og jeg kan ikke uttrykke det heller pga null forståelse. Flytting skjer i nærmeste fremtid, eller rettere sagt om et par få år. Involverer meg allerede betraktelig mindre. 

  10. Liker du hasjen bedre enn dama så dumper du henne.
    Liker du dama bedre enn hasjen dumper du hasjen.

    Enkelt er det ikke men sånn er det bare. Har stått i hennes situasjon før og vært i din situasjon før, vet at ingen av delene er lett men du må rett og slett velge. Å overtale henne til å mene noe annet enn det hun mener om saken er håpløst og har ingenting for seg annet enn at du skaper mer usikkerhet rundt det hele.

    Jeg forstår ikke hvorfor folk prøver å få frem en debatt om hvor skadelig det er og hvor skadelig det ikke er, det har ikke en døyt å si i dette tilfellet. Problemet her er at du gjør noe som hun overhodet ikke liker, du sier du skal holde deg unna det men så gjør du det ikke likevel. Forståelig at hun sjekker mobilen din for svar når du uansett ikke vil svare henne ærlig på dette og lyver om det, men man skal uansett ikke snoke. Paradoks, ikke sant? Hasj og forhold er trøbbel om den ene parten digger det mens den andre parten hater det. Hva er best? Å være sammen med ei dame du virkelig liker eller å røyke deg fjern fra tid til annen uten denne dama ved din side? Du kan ikke kombinere begge deler når hun ikke aksepterer det. Trist men realiteten. 

    • Liker 1
  11. For de av herrene som lurer, så er det sjelden kvinner ser på en six-pack. Kvinner er mer opptatt av sterke armer og hender pluss brede skuldre. Så tren slik at du blir proporsjonert i over og underkropp, og ikke ha som mål å bli ripped. Ripped er veldig sjelden en vinner. Normalt slank til normsalt slank+ kombinert med en trygghet på seg selv er en garantert vinner hos den absolutte majoriteten av verdens kvinner.

    Dette er så sant som man får det, for de fleste. Six pack er estetisk pent å se på men det er det. Sterke armer og hender + brede skuldre er alltid en sikker vinner. Yummiii. 

     

    Nummer 4 er en soleklar vinner for meg, mest fordi det er Tom Hardy og kroppen hans er sykt strøken i Warrior (og generelt, han har av natur ganske heite armer og hender). 

  12. At du drømmer om at folk rundt deg dør kan være en passiv aggressiv reaksjon på at du ikke er komfortabel i ditt eget liv. Om det gjelder familien din, kan det være et tegn på at du ønsker deg bort fra dem. Du trenger avstand, men du føler at du ikke har muligheten til å realisere denne avstanden i livet ditt. Du føler deg fanget. Problemet er identifisert som direkte relatert til familien, og du kanaliserer aggresjonen gjennom drømmer hvor du, ikke skader dem selv, men indirekte gir uttrykk for at de fortjener helvete.

     

    Sanndrømming er ren tilfeldighet. Om du har det med å drømme om død, så er det egentlig heller ikke særlig tilfeldig at dette skjer. Folk dør. Uavhengig av hvorvidt du har drømt det først eller ikke.

    Dette var bare creepy. Fordi det stemmer. 

     

    Ja at det er tilfeldig VET jeg, men det blir skremmende når det skjer for mange ganger rett og slett. Nå har jeg ikke sanndrømt på ganske lenge heldigvis. 

     

     

     

    Har du noen du stoler fult ut på som du kan snakke med om alt mulig? Bare sånn å få luftet ut av ting som du kanskje ikke tror at irriterer deg kan gjøre mirakler..

    Kan skive under på akkurat den ^^

     

    Det er utrolig viktig å få "tømt" seg og har selv både sittet og hørt på at andre har tømt seg, og vært den som har tømt seg og vet at dette hjelper. Den som lytter trenger ikke engang å ytre et eneste ord, det holder at vedkommende lytter... Da jeg skilte meg første gangen satt jeg en halv natt og "tømte" med for en kollega som kun lyttet, kun nikket og hørte etter. Dagen etter fikk han en kvast blomster av meg fordi jeg hadde fått bruke ørene hans til "tullet" mitt og fordi det hjalp meg enormt å få si alt det jeg tenkte høyt og reflektere over det...

     

    Og jeg har sittet en del ganger og vært den som kun har lyttet fordi jeg vet at det hjelper. Har en kompis som så og si aldri ytrer noe om sine problemer, så han drikker jeg som regel dritings hver gang jeg vet at noe tynger ham for deretter å "pumpe" ham tom for det som trykker ham sammen med snørr og tårer og gørr og alt som hører til innestengte følelser...  Og alle de gangene jeg har gjort det så har jeg fått et stille, men ektefølt takk av ham dagen etter, for han forstår at det hjelper å få snakket ut om ting, men han klarer det ikke i edru tilstand.... Og det er slikt man har venner til faktisk... :)

     

    Uten å overdiagnostisere deg (TS) vil jeg vel si at du har et eller kanskje flere problemer du enda ikke har fått tak i. Løgn er nok inne på noe du bør tenke litt over, men ikke tenk FOR mye over det, da det lett blir krisemaksimering.....

     

    Lykke til :)

     

    Det er sant, å snakke om ting hjelper. Men jeg har bare en psykolog som kan lytte, dagligdagse problemer deler jeg med mamma, for eksempel hvor irriterende skriikerungen til naboen er og hvor idiotiske trafikkanter jeg stadig møter på, men det blir med det. De dypere sakene er forbeholdt psykolog og internett, selv om internett hjelper i noen minutter og så er det like ille igjen.. Takk for svar! :) 

     

    Jeg føler med deg, LD. Natt til idag hadde jeg en helt forferdelig drøm. Drømte at jeg skulle dø pga hjertefeil, hadde bare dager igjen. Det var så virkelig, trodde helt sikkert at livet mitt var over. Utrolig lettet når jeg våkna og skjønte at det bare var en drøm. Takk Gud for det. Dette gjorde meg mye mer takknemlig for at jeg har et godt liv med god helse, viktig å huske på det. :)

    Helsen min er elendig da, har ikke hjerteslag eller hjerneblødning eller kreft liksom men overall er den ganske på trynet. Men kroppen fungerer, jeg greier å gå på do og bevege meg frem og tilbake dit jeg vil. :p 

     

    "What You Do Before you Sleep Matters"

    Ikke se på opprørende underholdning.

     

    Ellers er det noen som sier at det du har overvunnet i våken tilstand, kan fortsatt angripe deg mens du sover, og Gud vil se hvordan du reagerer i søvne.

     

    Det er ellers mulig at du er utsatt for et angrep fra hekseri, trolldom eller lignende.

     

    Jeg ser ikke på opprørende underholdning, jeg er livredd skrekkfilmer. 

     

    Men nei. Bare nei. Hysj! 

  13.  

     

    Takker for alle svar! :D

     

    Kutte strengen - Dere som anbefaler dette, har dere faktisk gjort det selv? 

     

    Om dette er reverserbart, så hvorfor ikke? Jeg vet 95% sikkert at jeg ikke vil ha barn de neste 5 årene. Faktisk tviler jeg på jeg vil bli far før om 10 år, om noen gang. 

     

    Er det faktisk mulig for en vanlig mann å fryse ned sæden sin i sædbank? Koster vel en del penger?

     

     

    Fikk en vasektomi for mange år siden.  Marginalt verre enn å ta ut en flis i fingeren og overstått omtrent like kjapt.  At en reversering er mulig kan man som før nevnt aldri garantere.  Det er sannsynligvis mulig om det legges til rette for det under inngrepet, men det kan på ingen måte garanteres.

     

    Nedfrysning vet jeg ingenting om, bortsett fra at det er en mulighet.  Gratis er det dog neppe.

     

    http://www.helse-bergen.no/no/OmOss/Avdelinger/Kvinneklinikken/assistert-befruktning/Sider/fertilitetsbevarende-tiltak.aspx

  14. De fleste har nok opplevet slike drømmer, men at de går igjen så ofte som det virker gjøre i ditt tilfelle går jo en på helsa løs.

     

    Typiske grunner kan være stress, angst, traumatiske episoder, rusmidler (helst fravær av rusmidler etter en periode med bruk) m.m

     

    Har du noen du stoler fult ut på som du kan snakke med om alt mulig? Bare sånn å få luftet ut av ting som du kanskje ikke tror at irriterer deg kan gjøre mirakler..

     

    Om jeg har tatt meg en bønne en helg så drømmer jeg aldri natten som kommer, men det er nok ingen løsning, kun en utsettelse. 

     

    Om ikke annet så hør om du kan få en terapi time da har du iallefall en du kan ta opp ting og uting med, kommunen din skal ha en ordning for lette plager der de første timene er helt gratis.

     

    Profil bildet ditt og denne tråden påminner litt om styggen på ryggen til onkel :p

     

    Hun ska'kke se meg når jeg er nedfor. Alle gardiner er der for å bli trekt for. 

    Føler meg som flere folk enn Eckbo. I søkelyset, hater å bli sett på.

    Hver dag er bare nerver og drama. Men løper fortsatt foran kamera, veiver med arma.

    Noen greier jeg angrer på, er den greia her karma?

    Yeah... Der har vi det kanskje. Akkurat disse marerittene kan jeg på sett og vis prate med mamma om av alle personer, men å fortelle henne om incestdrømmen og drapene på familien min tror jeg ikke at jeg skal lufte til henne. :p Har psykolog dog så får ta det opp der neste gang. 

     

    Styggen på ryggen ja. <3

     

    Dette er det også helt greit å ta med en lege. Ikke vær redd for å søke hjelp selv om det ikke spruter blod ut av kroppen ;)

    Har tenkt på det men vil vente å se om det går over, men begynner å miste håpet, har vedvart litt vel lenge nå syns jeg. Takk for svar :) 

  15.  

    Spiral - Interessant det dere forteller her. Hadde nemlig sex med en spiraljente for litt tilbake og jeg hadde noen uspesifikke smerter/sårhet dagen derpå. Trodde kanskje det bare var sårhet fordi ting gikk litt heftig for seg, men høres nå ut som det kanskje var det jeg trodde: at jeg traff spiralen :)

     

    Anonymous poster hash: 5c458...496

     

    Det er fullt mulig ja. Har hatt spiral jeg også og jeg og partneren jeg hadde da måtte være veldig forsiktig fordi det var vondt i stillinger som for eksempel doggy og jeg på toppen. Ene gangen når vi var ferdig og jeg gikk på do var jeg full i blod i skrittet, forsto ikke en døyt. Mensen skulle jeg ikke ha. Gikk ut og sa til kjæresten at jeg trodde jeg hadde fått mensen, men neida, der satt han med utstyret godt innsmurt i blod og med den furteleppa og bare "nei, er visst JEG som har fått mensen!". Fikk seg et saftig kutt på penishodet. Spiralen ble tatt ut noen dager ettepå. :p Mine tråder var dog ikke klippet, de var litt lange, men de kan ikke klippes kort nok til at de ikke kjennes om mannen bunner. 

    Er på jakt etter prevensjon selv og søkte på p-ring etter å ha lest i denne tråden, men slik jeg ser det virker det litt dyrt og stress å måtte ta den ut og legge den i vann hver gang man skal bange. I tillegg MÅ man huske å sette den inn etter 3 timer. Og jeg kan ikke forstå at den ikke merkes under sex når det er en ring som ligger inni der, dog sammenkløpet. Ser for meg at kjappiser osv er uaktuelt med den. Jeg lurer på å gå for p-sprøyte selv. Husk forresten at kondomer kan du bestille gratis på gratiskondomer.no :) 

  16. Orker ikke opprette en helt egen tråd for dette. Ene nærlyset mitt er gåent og det andre driver å blinker, så er vell ikke lenge før det slukner. Skal kjøre ganske langt nå om en stund og skal hjemover igjen i 9-10 tiden, det begynner ikke å mørkne men siden her er dårlig vær blir det litt mørkere ute. Kjører med park og grøft slik at jeg slipper at det ene lyset blinker, men er det egentlig lov? :p Vet det er lov på dagtid men hvordan er det på kveldstid? Og kan jeg få bot for det? Har allerede fått bot pga feil lys (men har byttet til vanlige pærer nå så klart), fartsbot osv og er ikke mange prikker igjen før førerkortet ryker, så vil være forsiktig. Kjørte med park og grøft i går i 7-8 tiden og møtte faktisk to politibiler da men ingen av dem blinket på meg. Har også kjørt forbi laserkontroller på kveldene uten å ha blitt huka inn, men det har ikke vært mørkt bare skumring. 

    Og ja skal få fiksa nærlysene fortest mulig, har nye pærer på vei i posten.

  17.  

    Provoserende at en mann kan påstå at alle stygge damer får seg noe når det er langt unna fakta.

     

    Provoserende at noen kan generalisere noe som er veldig individuellt uansett. At man snakker for seg selv er en ting. Kan dog hende at TS bare påstår dette pga hans observasjoner, men man må ta med i likningen at det er en smule vanskelig å få med seg alt.

     

    + at de "stygge" damene som "alltid får seg noe" ofte bare får seg noe med drittmenn som bare vil tømme seg. Hvis man spør de damene som har fått seg noe om det var et givende samleie så tror jeg de fleste svarer nei.

     

    Det er det jeg mener, at det er individuelt og at det blir for dumt å si at alle stygge damer får seg noe. Når det ikke er sant, for det er det jo ikke. :p 

×
×
  • Opprett ny...