Gå til innhold

Echeron

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Echeron

  1. En funksjon jeg også savner det ja. Vil gjerne ha divx formater inn på den lille boksen min :) Greit å kunne streame filmer rett fra pc'en for eksempel. Er det forresten mulighet i den fulle versjonen å ha fullskjerm når du streamer filmer? Savnet dette i betaen

  2. tjommi

    Wii er som Shriek mens Xbox360 og PS3 er som grindhouse.

    Shriek er morsomt.. alle synes det er gøy og det selger bra. Mens Grinhouse er bra på sin egen måte men er kanskje rettet mer mot voksene med spesiell interesse. (Ikke det at voksene ikke spiller Wii men Wii er mer barnevennlig).

     

    da ser jeg heller shrek, og jeg er 24 ;)

  3. Nintendo Fanboy: 51%

    Sony Fanboy: 9%

    Microsoft Fanboy: 14%

     

     

    This means you're: Somewhat Fanboy

     

     

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    What does it mean?

     

    Well, you like Nintendo the best, but you aren't in love with them. Guess you're really not in love with video games period... or at least you're not obsessed with them. Which may not be a bad thing.

     

    :)

  4. Super Mario Galaxy(Nin)

    Super Smash bros Melee(Nin)

    Super Paper Mario(Nin)

    Sonic and the secret rings

    SSX: Blur

    Pokemon battle revolution(Nin)

    Du kan vel ikke si at disse spillene ikke er enkelt bygd opp? PLattform? Enkle spill?

    7868306[/snapback]

     

    Om du finner seks spill av 21 på lista som du synes er enkelt bygd opp er det ikke så ille :)

    Om jeg skal sette det på spissen da: Gears of war er ikke så helvetes langt ifra platform det heller :p

     

    Grunnen til at jeg kjøpte Wii, er hovedsaklig pga at jeg SKAL ha meg et Star wars spill på denne konsollen :D Og jeg vil se hva den lille boksen har å vise frem, har ikke vært interessert i konsoller på ti år nå, men fy.. så fascinert jeg blei når jeg så pressekonferansen Nintendo holdt når de viste frem Wiimoten!

  5. Jeg vet ikke om jeg trives med tanken på et Zelda på en annen platform :) Men om det hadde skjedd, hadde utviklerne vært så kjente med platformen de jobbet med? Er det litt av grunnen til at Nintendo har sånne kvalitetsspill som de har, nettopp at de kjenner sin egen konsoll inn og ut?

    Det tror og mener jeg ihvertfall, en annen ting er jo også at brukergruppene som kjøper playstation og xbox har noe annerledes preferanser enn gruppen som kjøper nintendo.

     

    Derfor tror jeg ikke de samme spillene hadde slått an på samme måte på en annen platform.

     

    Men noe jeg absolutt savner er kreativiteten i spill. Vi ser det glimter til noen ganger med perler som shadow of the colossus, spore og lignende spill der "kunsten" står i fokus.

    Personlig elsker jeg slike spill, nettopp fordi innlevelsen blir så mektig

    Kanskje kan vi få mer av dette med reduserte utviklingskostnader, kanskje ikke.

    Jeg håper på det første :)

  6. Om grafikken skal være i fortsatt fokus vil jo utviklingskostnadene bare stige og stige som kilik sier. Hvor dyrt skal et spill være? Er vi ikke misfornøyd med prisnivået idag som det er?

     

    Spillbransjen blir større og større men det betyr ikke at alle er villige til å betale skjorta for å kunne fortsatt spille de nye spillene.

    En konsoll til over femtusen kroner er uaktuell for min del da jeg hadde fått altfor dårlig samvittighet for et sånt kjøp etterpå.

     

    Grafikken på Wii er jo ikke ræva. Så lenge grafikken ikke er en barriere mellom spilleren og opplevelsen så kan innlevelsen og gameplayet være fantastisk bra. Derfor kan Wii være bra selv på dypere spill, for eksempel Zelda TP som har design i fokus istedenfor høy oppløsning og skarpe teksturer(Når det gjelder grafikken)

  7. Nå når vi er i den sjuende generasjonen av stasjonære konsoller og spillbransjen bare øker, har som vi alle vet de tre store gått noe forskjellige veier. Noen mer enn andre uten å nevne navn :)

     

    Spørsmålet mitt er da: Vil hardcore gamerne splittes mellom gameplay og grafikk? Eller vil grafikkracet fortsette akkurat som før?

     

    Veldig mye henger muligens på om Wii blir en stor suksess eller ikke.

    Nintendo har jo ofte gått foran tidligere med nye ting (Sier ikke at de har monopol på dette)

    Vil Sony og Microsoft følge etter denne gangen og hoppe av grafikkracet?

    Diskuter!

     

    *Edit*

    Jeg ser til min forskrekkelse at jeg har postet i feil avdeling, om en snill moderator kunne flyttet tråden over på riktig sted er jeg takknemlig

  8. Tenkte mer i den retningen som om at mange som i utgangspunktet ikke hadde tenkt å kjøpe Wii, nå har kjøpt den. Blir på en måte impuls. bare ikke 100 % impulsivt. ;) Den lekre kontrolleren har nok fristet mange. Mario, zelda og andre nintendo spill er også en stor del av grunnen til at så mange går over stokk og stein for å finne en Wii. Så om Wii får med seg 3. party utviklere så kan de godt bli meget store.

     

    Merker dere tonen i mitt nye meg? Er godt å kunne diskutere uten all denne krigingen.

    7845187[/snapback]

    Der fikk jeg morgenkaffen i vrangen :!: Hehe neida, synes argumentene dine sitter mye bedre når det blir litt mer objektivt :thumbup:

  9. *snip*

    7842713[/snapback]

    Jeg for min del har spilt både Gears of War, Oblivion, Shadow of the Colossus og Zelda TP, og jeg er ikke så veldig overrasket over at Zelda kom til kort her. Jøss da, det er et utrolig bra og underholdende spill, men det er også de andre tre. Dessuten vil jeg mene at de tre "konkurrentene" alle hadde noe særegent og unikt over seg. For å sette det litt på spissen så var det eneste særegne med Zelda TP at det var et enda mer omfattende Zelda-spill enn før. Utover det har vi sett det før.

    7844404[/snapback]

     

    Helt ærlig synes jeg ikke oblivion hadde noe særegent over seg i forhold til tidligere elder scrolls spill og lignende i den sjangeren. Eneste jeg kan tenke meg er grafikken. Og da blir det jo på helt feil grunnlag eller? Zelda må være noe av det morsomste jeg har spilt må mange år, og med en ny kontroll så blir alt så forfriskende nytt, dette er mitt inntrykk :thumbup:

    Har ikke eid noen konsoll siden SNES men må si med hånda på hjertet at Wii er verdt det :)

  10. Tror nok Nintendo hadde forventet at salget og etterspørselen skulle gå ned noe etter julesesongen. Men det ser jo ut som om det holder seg like høyt (utrolig nok) Og vi wii-eiere går en fin tid i møte :D Spørsmålet er når det roer seg, hvor mye de selger. Om de klarer målet sitt på 6 millioner til slutten av finansåret så har de jo nesten tatt igjen Microsoft! (Microsoft selger jo seff mer til den tid, men tenker nå på antall solgt iløpet av tid fra release)

     

    Hva som skjer med ps3 er jo også spennende, om de ikke får opp salget kan de jo risikere å miste store deler av markedet til Nintendo og Microsoft. Og vi får en helt annen situasjon enn i forrige generasjon

  11. *snip*

    7778663[/snapback]

     

    *snippeti*

    7779434[/snapback]

     

    Hvilke store spilltitaler har Wii da? Zelda? Nå sier jeg ikke at det ikke kommer noen, men PS2 har et stort bibliotek bakover i tdi, og det bugner jo ikke akkurat av store titler på Wii enda.

     

    AtW

    7779778[/snapback]

     

    Poenget mitt, som du mest sannsynlig forsto, var at siden Ps2 er en aldrende konsoll som til all sannsynlighet kommer til å bli faset ut av sony etterhvert.

    Ikke potensielt har store spill i fremtiden.

     

    Wii som er en splitter ny konsoll med en ny måte å spille konsoll på, har potensiale for mange trippel-a titler. Nå som Eb games og andre selger ps2 brukt så blir det solgt færre nye titler for platformen, dette er ikke å komme rundt. Og gjør platformen mindre attraktiv for spillutviklere.

     

    Jeg tror at den store spillbasen er med på å "drepe" ps2 (Merk at dette er min oppfatning)

×
×
  • Opprett ny...