Gå til innhold

Botten88

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Botten88

  1. Da ble det en 808 på meg idaq. :)

     

    Det første som slo meg etter 5 minutter var at jeg ikke savnet Symbian, jeg har hatt N9 siden lansering i fjor og det kan ikke beskrives hvor mye bedre og lekrere Meego/Maemo er.

    Dette jeg visste jeg jo allerede - shame on Nokia for å drepe ett så fantastisk produkt!!

     

    Men: hvor er Wimp til 808? Og norsk swype? Eller er jeg bare uheldig med tidspunktet, og Ovi-(møkka)-store har bare en dårlig dag?

     

    Jeg har bestillt en 808 som jeg regner med jeg får etter hvert. Jeg har også hatt N9. Det Swipe opplegget på N9 blir utrolig rart å tungvindt å ikke ha lenger. Det blir litt som å gå tilbake i tid. Håper overgangen skal gå greit, men litt leit alikevel å se andre bekrefte forskjellen mellom 808 og N9.

  2. Det er ikke lenge siden jeg kjøpte meg en N9. Men jeg plages med alt som jeg bruker mest av.

    - Internettradio hakker veldig. IP Radio er det noe som heter og MeeRadio, begge er like ille.

    - Og ikke minst Spotify. Får aldri synkronisert låtene mine. Må være online for å høre, men det tar maange sekunder før en låt starter, og enda lenger tid tar det før ny låt spilles av.

    I tillegg står det stadig vekk at internminnet snart er fullt. Har den med 16 MG, GB eller hva det enn er. Lurer på om det er derfor ikke noe vil synkronisere seg.

    MeeSpot var ett greit alternativ en stund, men det vil ikke lenger åpne seg i det hele tatt, står bare "Logging In" i det uendelige.

     

    Hadde Nokia N8 før dette, og med den var det aldri problemer. Lurer derfor nå om jeg skal si takk og forvell til N9, og heller kanskje prøve meg på en Nokia Lumia 800, hvis ikke noen har noen gode tips? :!:

  3. Hei botten88, hvis du ser under innstillinger->om produktetet (som du har funnet) så skal det stå PR.1.1 under "version" hvis du har det.

     

    Facebook appen er langt i fra perfekt under pr.1.1, men den har blitt betydelig forbedret i pr.1.1 kontra 1.0. - I hvertfall i forhold til at den er klar til bruk langt raskere enn før.

     

    Det er en relativt lang tallrekke under "Versjon". Jeg klarer ikke helt se hva jeg har. Men på slutten står det 01.2_PR_320. Kan det være noe?

  4. Det er vel først og fremst Spotify jeg sliter med.

    Prøv Meespot.

     

    MeeSpot fungerer utmerket på alle måter. Takk for tips!

     

     

    Prøv å bruk fmobi i stedet for stock FB appen, eller touch.facebook.com i nettleseren.

     

    FB appen skal bli en GOD del forbedret i PR 1.2 men gudene vet når det blir.

     

    Fmobil koster kr 20, men kanskje verdt det om det funker. Det skal visstnok også være mulig å sjekke inn på steder med det, sånn som på iPhone, og det er jo litt artig!

  5. Jeg tenkte på om det er sånn på N9 at kart er gratis å laste ned og man trenger ikke være online for å navigere?

     

    Ja såklart :) .

     

    Andre ting er at når f. eks Facebook åpnes kommer følgende beskjed: FacebookQML svarer ikke, og egentlig på de fleste programmer jeg bruker, men alikevel fortsetter programmet som normalt, så hvorfor? Irrirerende er det!

     

    I hvilken browser? Eller snakker du apps? I såfall mener du stock appen eller fmobi? Og er du på PR 1.1 eller 1.0?

     

    Aldri sett den meldingen der selv :| .

     

    Jeg snakker om Facebook appen. Det er også litt leit, for det er ofte appen er treg, og jeg må trykke mer en en gang for å komme videre.

    Vet ikke om det er 1.1 eller 1.0. Hvordan finner man det ut? Prøvde å se på innstillinger og "Om produktet", men kunne ikke se noe om det der.

  6. Jeg plages veldig med denne telefonen. Etter å ha hatt den i 2 uker, savner jeg N8.

    Det er vel først og fremst Spotify jeg sliter med.

    Og det er følgende som jeg har problemer med:

    - Den vil aldri synkronisere seg ferdig. Og når låter er ferdig, kan det gå en dag, og så er alt som var synkronisert ikke det lenger.

    - Noen ganger står det at minnet snart er fullt. Så altså, jo flere låter man synkroniserer, tar det plass på telefonen?! :mad:

    - Må logge meg inn hver gang, selv om jeg har haket ut "husk meg".

    - Vil ikke åpne i det hele tatt.

    - Kommer meg ikke inn på spillelistene i det hele tatt.

     

    Og i tillegg hakker låter som ikke er sykronisert veldig. Men det kan jo sikkert være fordi Telenor "straffer" meg med å sette ned hastigheten etter ett eller anna forbruk. Da kan jeg heller ikke bruke Internet Radio pga hakking. Jeg er veldig enkel og krever ikke mye, men Spotify er nesten det eneste jeg trenger for å være fornøyd, så dette er kjipt.

     

    Andre ting er at når f. eks Facebook åpnes kommer følgende beskjed: FacebookQML svarer ikke, og egentlig på de fleste programmer jeg bruker, men alikevel fortsetter programmet som normalt, så hvorfor? Irrirerende er det!

     

    Dette er domt, for det ødelegger gleden av en ellers bra telefon.

  7. Der var også Nokias Internet Radio på plass! :new_woot: Da er jeg storfornøyd. Herlig å kunne velge å vrake i kanaler. Hva skal man med FM-radio? Også greit med ett avbrekk fra Spotify nå og da.

    Prøv 538 Hitzone. Nederlandsk kanal for dance og generellt dagens hits, uten prat og bare en reklamesnutt i timen.

  8. Merkelig! Min n9 har aldri blitt varm i det hele tatt, ikke i nærheten av SGS2 feks som ble varm bare jeg sjekket klokken. Nå har jeg ikke prøvd å synce spotify heller da.

     

    Bruker du Spotifyappen eller QSpot?

     

    Jeg bruker den vanlige Spotifyappen.

    Synkroniseringen forsetter i dag, ikke like glovarm som i går, men fortsatt noe varm, så det får man vel tåle. Var bare litt overraskende varmt i går rett og slett.

  9. Jeg skulle synkronisere låtene mine på Spotify sånn at de kan spilles offline. En time etter kjente jeg at telefonen var glovarm. Jeg har kjent mobiltelefoner varm, men ikke så varm, kjentes ut som den hadde ligget på en ovn. Det er veldig mange låter, så jeg tror jeg må synkronisere i puljer!

  10. N9 har både FM sender og mottaker. :)

     

    Jeg spurte på Nokia sin side på Facebook om det er FM-sender på N9. Svaret jeg fikk, var at det ikke er det.

    Jeg har lyst på N9, men det er litt avgjørende om det faktisk er FM-sender på den.

    Hva er egentlig rett?

  11. House | Dance

    Dette er en liste med musikk innenfor sjangrene House og Dance, og snart 700 låter. Oppdateres ofte, og minst 90 låter lagt til bare nå de siste 14 dagene! Sorter etter når låtene ble lagt til og se selv! I all hovedsak Radio Edit verson av de fleste låter, mye nytt, men også noen tidløse klassikere! Denne lista kan vel sammenlignes med sånn som NRK mP3 var før i tiden, for de som husker det.

     

    Hip Hop | R&B

    Over 300 låter der det meste er relativt nytt, med både kjente og ukjente artister. Verdt å teste ut!

     

    Party!

    Dance, Hip Hop & R&B, mye energisk musikk som gjør at de fleste kommer i god stemning!

    Oppdateres relativt ofte, som en kan se om man sorterer etter når låtene ble lagt til. I tillegg prøver jeg å fjerne låter som jeg anser som oppbrukt!

     

    2011 Dancefloor Hits!

    Liste med dancelåter fra 2011 på rekke og rad! Her er det bare å hygge seg for dem som liker den type musikk! Kommer å oppdatere den ofte!

     

     

    Felles for alle listene er at mye ny musikk dominerer. Og det er noe jeg selv liker meget godt! :)

  12. Noen som vet om den butikk i trodnheim hvor de har silver white eller dark grey?

    Etter det jeg erfart så burde man følge opp enhver butikk som selger mobiler og spørre om å sette seg på en venteliste. Butikker kan eksempelvis få inn 3 N8 som blir solgt ut samme dag. Hvis du er i byen kan du gå på Trondheim Torg på Spaceworld, Telekiosken og Telebutikken. Mercursenteret har Telehuset og Mamoz. Elkjøp Ekspress ved Solsiden kan også ha. Ved City syd har du jo også Elkjop/Lefdal

     

    Jeg kjøpte min på Telekiosken på Trondheim Torg onsdag i forrige uke. De fikk inn 3 den dagen, og jeg var så heldig og være en av de som fikk kjøpt en! :)

     

    Det er forresten veldig kjekt å kunne bruke lydknappen uten å slå av og på låsetasten! Så fikk jeg sagt det også :p

  13. Nå er det en programvareoppdatering tilgjengelig og det står at man skal oppdatere via PC.

    Har lastet ned programmet på PC'en og prøvde å koble telefonen via USB. Men programmet finner ikke enheten. Prøvde så å koble til min gamle N82, og den koblet seg opp med engang, men ikke N8. Andre som opplever dette?

    æ finn ikke no oppdatering. kor du fant det?

     

    Programmer -> Programvareoppdatering

  14. For at den ikke skal snu auto:

     

    Velg instillings (knappen under skjermen) -> telefon -> sensorinstillinger -> Snukontroll

     

    Ahh, takk! :) Verre var det ikke. Trodde ikke det ble kalt snukontroll, men heller noe med rotere, så gikk kanskje litt fort her!

     

    Har du hatt problemer med å koble deg til internett? Får ikke koblet til via Wlan i det hele tatt... Har lagt inn passord på nettet mitt, og den lagrer det men kommer ikke inn. Har til og med prøvd naboens åpne nett, men får uansett kun opp: "Internett: Kan ikke utføre operasjon"...

     

     

    Har også litt problemer med Wlan. Tenkte å prøve f. eks. Spotify via Wlan, men får ikke til. Via mobilnettet går det. Blir litt lei meg :( Forsåvidt plages jeg generellt med Wlanbruk på telefonen. Stort sett er det det, men ellers er den kjemperask og fin å bruke :)

  15. Har nå holdt på med telefonen i ettermiddag, og det er ett par småting jeg ikke får til! Jeg ønsker ikke at skjermen skal rotere automatisk, går det ann å gjøre noe med det?

    I tillegg vil jeg gjerne velge hvilket nett telefonen skal bruke, trådløst eller mobilnett. Får ikke valgt, selv om jeg har haka ut spør ved behov. På N97 og N82 lagra telefonen passordet ved trådløst nett, men ikke på denne.

  16. Snakket med Telekiosken i Trondheim pr mail, de har fått inn 3stk dark gray i dag, men de er operatørlåst til Telenor og de skal ha 4499,- uten abbo for den, så det blir litt uaktuelt, spess siden jeg har tele2 abbo.

     

    Si gjerne i fra om dere hører om noen butikker som har tatt inn/tar inn denne i Trondheimsområdet. :)

     

    Haha, jeg drar og kjøper en hos dem nå jeg! :) Gidder ikke vente på komplett!

    Så du bruker heller 700kr extra istedenfor og vente 1-2 dager?:p

     

    Betalte 1999, så det var greit nok! :) Klarte ikke vente så!

    Nå har jeg den endelig i hånda :D

  17. Snakket med Telekiosken i Trondheim pr mail, de har fått inn 3stk dark gray i dag, men de er operatørlåst til Telenor og de skal ha 4499,- uten abbo for den, så det blir litt uaktuelt, spess siden jeg har tele2 abbo.

     

    Si gjerne i fra om dere hører om noen butikker som har tatt inn/tar inn denne i Trondheimsområdet. :)

     

    Haha, jeg drar og kjøper en hos dem nå jeg! :) Gidder ikke vente på komplett!

  18. Hva er dette slags dritttelefon??

    Nesten uansett hva jeg ønsker å gjøre, kommer det opp "Ikke nok minne til å utføre operasjonen", og det er alltid telefonminne C det er snakk om. Jeg har slettet omtrent alt i det minne, er ikke mer å slette nå, men det blir bare verre. Nå kan jeg ikke engang sende en melding fordi tlf'en mener minne er for stort til det! Jeg har prøvd det meste, og har valgt at nesten alt annet skal lagres på minnekortet og internminnet E. Noen som vet hva det er snakk om?

     

    Nei, jeg savner faktisk min gamle Nokia N82. Aldri problemer! Og på den funket også mitt favorittprogram, nemmlig Nokia sin egen Internet Radio.

     

    Har du fyllt opp minnet med sms, mms og slikt? De lagres vel automatisk på C.

     

    Jeg har ikke en eneste melding lagret, og har slettet ALT fra C. Det funker fortsatt ikke å sende meldinger!

  19. Hva er dette slags dritttelefon??

    Nesten uansett hva jeg ønsker å gjøre, kommer det opp "Ikke nok minne til å utføre operasjonen", og det er alltid telefonminne C det er snakk om. Jeg har slettet omtrent alt i det minne, er ikke mer å slette nå, men det blir bare verre. Nå kan jeg ikke engang sende en melding fordi tlf'en mener minne er for stort til det! Jeg har prøvd det meste, og har valgt at nesten alt annet skal lagres på minnekortet og internminnet E. Noen som vet hva det er snakk om?

     

    Nei, jeg savner faktisk min gamle Nokia N82. Aldri problemer! Og på den funket også mitt favorittprogram, nemmlig Nokia sin egen Internet Radio.

  20. Jeg har fortalt litt tidligere her om at jeg ikke bestod den arbeidspsykologiske testen, og ikke kommer inn. Men en litt vittig ting som skjedde i natt: Jeg drømte om at jeg kjørte tog, utrolig artig! Synes det var så komisk at jeg måtte ta det med her. Hehe, tror jeg tydeligvis ikke kommer over nederlaget :tease:

     

    Tror jeg ville ha levert inn ny søknad i mars hvis jeg var deg. Er nevnt flere steder i tråden at man kan få en ny sjanse.

     

    Jeg skulle gjerne gjort det. Men dessverre tilbyr de ikke forkurs ved dette opptaket!

  21. Jeg har fortalt litt tidligere her om at jeg ikke bestod den arbeidspsykologiske testen, og ikke kommer inn. Men en litt vittig ting som skjedde i natt: Jeg drømte om at jeg kjørte tog, utrolig artig! Synes det var så komisk at jeg måtte ta det med her. Hehe, tror jeg tydeligvis ikke kommer over nederlaget :tease:

×
×
  • Opprett ny...