Gå til innhold

KnustSkjerm

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KnustSkjerm

  1. Inklusiv toll og avgifter koster skjermen ca 850,- om du bestiller fra ebay.. Så er det ganske rett frem å skifte skjermen..  Men om man velger dette så ville jeg valgt en avsender som har sporing på pakkene.. Så er det langt enklere å få pengene tilbake om pakken aldri kommer frem.. Om du er heldig får du den i posten som "Gave" som mange pakker fra Hongkong .p Og ebay stiller uansett garanti for om pakken ikke kommer frem ;)

     

    Synes folk bør tenke seg om før de begynner med dette selv. Har alt for mange telefoner, nettbrett eller bærbare der folk har åpnet og enten ødelagt kontakter eller dratt av ledninger som må loddes på nytt. Det kan gå bra men noen ganger kan det være greit å få noen som kan dette til å gjøre det.

  2. Hei!

     

    Jeg har en skadet LG G3 som krever reparasjon på kr 2000+. Det er da snakk om knust skjerm, touch og antakelig en del innvendig (fra høyt fall). Jeg har prøvd å koble mobilen til pc'en for å overføre noen filer, men det viser seg at mobilen er helt tom. 

     

    Jeg lurer da på om det er  mulig at filene "kommer tilbake" eller ligger i mobilen, eller kan bli gjenopprettet ved reparasjon? Med filer tenker jeg på bilder, musikk og lignende. 

     

    Takk for svar!

    Hei

     

    Jeg gjør en del recovery av telefoner som har koblet ut av forskjellige årsaker og i de alle fleste tilfellene kan data reddes ut. Alt bunner i grunnen ut i hvor mye man er villig til å betale for å få berget sin data.

     

    Uansett, lykke til

×
×
  • Opprett ny...