Gå til innhold

Hunt

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hunt

  1. Blir vel det samma som Deus Ex Mankind Divided hvor man kan kjøpe ting som man lett kan finne i spillet sjøl, kan ikke skjønne at det skal være noe å klage på..!

     

    I enspiller forstår jeg ikke kritikken. I spill som Hearthstone og andre p2w modeller kan man kjøpe seg fordeler over andre spillere, det er et langt større problem.

     

    Problemet er at man ikke vet om skaperne av spillet har laget spillet med viten om at det kom til å være microtransactions eller ikke. En kan ikke være helt sikker på om bossen har 20% mer HP enn den egentlig er ment å ha eller om questen krever 50% mer XP enn den originalt var balansert rundt for å oppmuntre spillere til å kjøpe loot crates som gir exp boosts og bedre våpen.

     

    Minner imidlertid om at spill i "gamle" dager gjerne hadde innebygde (gratis) cheat codes i single-player delene. Vil nok tro at "5$ for instant unit recruitment" i Age of Empires 2 Remastered hadde blitt møtt med kraftig kritikk. Deus Ex Mankind divided var (så vidt jeg vet) balansert rundt et spill uten microtransactions, og disse ble senere lagt inn etter spillet var i stor grad ferdig.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...