Gå til innhold

Sir Martin

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir Martin

  1.  

    Jeg elsker brettspill (og videospill). Jeg er veldig glad i kategorier som strategi. Er veldig glad i klassiske spill som Cluedo (tidl. Mistenkt), Den forsvunne diamanten og Monopol. Har alltid hadd lyst å prøve Risk eller noe sånt.

    Ingen av spela du nemner har spesielt mykje strategi involvert. Er mest snakk om terningkast i dei spela, og ein kan trygt plassera dei i omtrentleg same kategori som Ludo og stigespel.

    Ja, jeg er klar over det. Men jeg sa at jeg likte å spille strategispill og klassike spill. De spillene jeg nevnte var klassiske spill, ikke strategi.

  2. Jeg ønsker at Norge skal være mer vennlige til innvandring, men ikke helt. Folk gjør fæle ting rettet mot muslimer som et helt folk. Selv om en gruppe muslimer er terrorister betyr ikke dette at alle muslimene er det. Norge er blitt et land fullt av fremmedfrykt. Norge burde ta imot flyktninger, men med innstramninger. Ikke ekstreme innstramninger som regjeringen har avgjort de siste månedene. La de som kommer hit for å jobbe og stifte familie komme inn, men de som kommer for å ta våre penger og være kriminelt aktiv reise ut igjen.

     

    Norge må ta imot flyktninger og få slutt på fremmedfrykten.

×
×
  • Opprett ny...