Gå til innhold

stineyaa

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stineyaa

  1. hei:) vi kan snakke sammen privat ja om du ønsker. har også opprettet en privat instagram konto under navnet "myaclcomebackjourney" der får jeg også veldig mange private meldinger innpå fra folk i samme situasjon! Skriv der eller ta kontakt med meg.

     

    Hei Stineyaa, jeg har også nylig røket korsbåndet og skal operere. Kan vi snakkes sammen på privat melding om ting som skjer og sånt? Om du vil da. Men operasjonen min er ikke før etter jul.

    -Kvinne i 20-årene.

     

    Anonymous poster hash: 50089...46a

    • Liker 1
  2. hei igjen:) jeg skrev her tidligere , å velger å skrive igjen. Nå er det 1 uke siden jeg opererte korsbånd og menisk. Røk korsbånd i august 2015. trente meg opp så bra at jeg fungerte veldig fint uten korsbånd. Returnerte til fotball ca 7mnd senere. Spilte en halv sesong , UTEN problem og uten å kjenne noen ting. Så smalt det igjen i 89.minutt ut i en kamp, samme vridning i en duell som da korsbåndet røk, og det smalt like godt i kneet denne gang også. Startet opptrening igjen, å fysioterapeutn min mente at jeg responderte så bra på trening at jeg kunne trene meg opp uten operasjon denne gangen også. magefølelsen min sa egentlig noe annet. Iløpet av opptreningen denne gangen fikk jeg en skikkelig sviktepisode med ganske mye vekt,smalt godt i kneet da også. Brutalt vondt. Etter denne episoden ble kneet bare verre og verre og operasjon ble eneste utvei da menisk og leddbånd på utside hadde fått såpass store skader også. Jeg var bare glad,å innstilt på en operasjon da. Å operasjonen ble utført hos rosenborgklinikken, å jeg har hatt lite smerter egentlig i ettertid, bortsett ifra når jeg står, da får jeg en ubeskrivelig smerte i leggen.men ikke i kneet. er det flere som har opplevd det? når kommer det til å gi seg? Er jo så vondt at jeg legger meg fort ned igjen med benet høyt.De tok sene fra under kneet. se bilde på instagram under navnet "stineyaa" ! jeg gleder meg sånn til å starte opptrening skikkelig nå, og målet er å spille fotball igjen!!!

  3. Hei. I dag kom jeg over denne tråden gitt, å har lest igjennom alt. Utrolig hvor opptatt man blir av et kne. Jeg har siden jeg skadet meg i August 2015, lest meg grønn og blå på nettet ang røket korsbånd. Først nå kom jeg over denne tråden faktisk. Føler trang for å dele min historie i kortversjon også, så her kommer den , og jeg ser jeg går imot strømmen :)
    I en fotballkamp i August røk jeg korsbåndet i høyre kne tvers av, røk også sidebånd i grad2, skadet mensik og lårbein. En kraftig trøkk, som kjentes godt! Dette så jeg meget mørkt på, da jeg både er selvstendig næringsdrivende, har 2små barn, og har spilt fotball hele livet mitt, så noe lenge uten fotballen har aldri vært et alternativ. Fikk beskjed fra lege på toppidrettsenteret at skulle jeg komme meg tilbake til fotballbanen måtte jeg opereres. Ortopeden på rosenborgklinikken var også enig. Men heletiden var det noe i meg som sa at en operasjon skal bli min siste utvei. Det kommer nokk av at jeg kanskje er selvstendig å føler jeg ikke kan være borte fra jobben. ikke vet jeg. Men jeg søkte rask på nettet ang "spille fotball uten korsbånd", "røket korsbånd uten opersjon" osv osv... Å jeg kom da over mange flotte artikler der, blant annet av en topp fotballspiller som har røket korsbånd i begge knær, opererte første gangen, valge å ikke operere men KUN trene opp andre gangen, å mener sistnevnte har vært det aller beste. Kom over flere sånne linker og artikler, å ble mer og mer sikker i MIN sak om å ikke operere, men TRENE opp. Å jeg SKAL tilbake til fotballbanen når vårsesongen starter :) Som flere har nevnt i tråden så er en korsbåndskade en skade for alltid hos alle, men den er også helt ulik og må derfor tilpasses hver og en. Jeg trener styrke 2-3 ganger i uka, og spiller squash som bare det uten problem nå. Blir nøye oppfulgt av fysioterapaut, som synes jeg har et meget sterkt kne og synes dette ser veldig lovende ut. Uten korsbånd! Har kun hatt 2 svikt, og det var tidlig etter korsbåndet røk. MEN,går det en uke med lite / ingen trening får jeg smertelig kjenne det på kneet, så jeg må ha minst 2-3 GODE styrkeøkter i uka.. Men som jeg ser også flere nevner så sitter det mye i hodet på meg, å den biten skal jeg nokk slite mest med tror jeg den dagen jeg prøver meg på fotballtrening igjen. Jeg VET også at kneet mitt ikke er sterk nokk til en evt duell enda, der jeg kanskje vil få meg en trøkk fra siden. Så jeg har fortsatt noen mnd jeg må jobbe hardt skal jeg klare dette. Å om det går finner jeg vel heller ikke ut før jeg prøver meg ut på banen igjen! Men jeg har en flink fysioterapaut som jeg lytter til å som støtter meg i valget mitt, å ortopden har beroliget meg med at "Du finner fort ut om det går eller ikke, å en operasjon er aldri for sent"  men han lo også godt av meg å mente at han så meg snart igjen :) Jaja, jeg tok den med et smil. Når du er så sta som meg, å føler kneet faktisk kjennes bra ut, så ville det vært helt feil for meg å lagt meg under kmiven uten å ha prøvd det motsatte! Dessuten elsker jeg utfordringer, å dette kneet har gitt meg utfordringer så det har holdt de siste mnd! Men det har også vært en spennende reise om jeg får lov til å si det, moro å se hva styrketrening gjør, å fremgangen det gir!
    Ha en fin kveld folkens :)  :) 

     

×
×
  • Opprett ny...