Gå til innhold

Brainbug

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brainbug

  1. En annen løsning er jo Bluetooth-sender og hodetelefoner da dette gir større utvalg og større fleksibilitet. Tenkte da på Avantree Priva 2 som sender.

    Og hva vil gi best lyd?

     

    Om du går for Bluetooth og ikke vil bruke unødvendig mye penger så anbefaler jeg Pioneer SE-MJ561BT-S på det aller varmeste: Kjøpte disse på Hi-Fi Klubben i vår bare for å ha noe på flyet og ble satt ut av lydkvaliteten! Regnet ikke med det til den prisen. I tillegg dekker de hele øret godt og er komfortabel over tid. Ikke mye som matcher disse til den prisen.

  2. Kjøp PS3! 3.495,- for 80gb for tiden. Stabil, slitesterk og det sies at den fremdeles har verdens raskeste BD-spiller, -3sek til meny mot Panasonics testvinner tidligere denne måneden. Uten luke (slot-mating)man kan ødelegge og den knuser alt annet på software - oppdateringer for software og firmware kommer fortløpende hele tiden, noe som gjør at PS3 vil ligge i forkant mht støtte og kompatibilitet i forhold til dedikerte bokser, noe som gjorde den til verdens første spiller som støttet BD2.0-formatet iflg. bladet Hjemmekino. Optisk, S/PDIF og Coax lydoverføring i tillegg til HDMI. Ikke er den vond å se på heller :) Hjemmekino kåret forøvrig PS3 til beste BD-spiller i fjor sommer (mai/juni tror jeg).

    http://no.playstation.com/ps3/hardware/

     

     

    Vanlig dedikert fjernkontroll til BD-spilleren er også å få kjøpt for 2-300,-:

    f.eks her http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=331638

     

     

    og som bonus får du jo attpåtil verdens aller feteste spillkonsoll for tiden du kan bruke etter at filmen er slutt for samme prisen og billigere enn støvsamlerne fra andre produsenter.

  3. Har en Yesico FL-420ATX selv og er meget godt fornøyd, men jeg fant ingen steder i artikkelen noe om at den har sikkerhetstilkopling for vifte, som i mitt bruk har vært nødvendig titt og ofte.

     

    Den fungerer helt ypperlig, spes. for mitt kabinett (Coolermaster Stacker) der jeg koplet den rett på kabinettvifta i bakkant (som er _svært_ stille). Dersom tempen overstiger ca. 65C kommer lyset i bakkant på samtidig som viften snurrer i rundt 2 min., lyset går av og tempen er behagelig igjen. Har funnet at det er svært lite luftstrømning som skal til for å blidgjøre denne strømforsyningen så viftesikringen er for meg i alle fall ganske viktig.

  4. Har nettopp fått et Abit NF7-S seriell ATA-kort og bruker den gamle XP1800+-prossessoren der. Men det må opp i tempo: Har en WinCooler med to sidemonterte Papst-vifter (2x2500 rpm) på den og ellers god kjøling i kabinettet. CPU-tempen ligger stabilt på 32C så det er rom for mer børst her. Noen som har forslag på gode kombinasjoner på FSB- og multiplier-innstillinger uten at alt går i stå?...

×
×
  • Opprett ny...