Gå til innhold

oli1

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oli1

  1. Jeg har nettop kjøpt meg en ny s-video kabel på 20 meter for å slippe å flytte pcen inn i stua når jeg skal koble pcen og tven sammen. Dette fungerer utmerket med min gamle s-video kabel, men den er bare 1 meter lang..

     

    Når jeg kobler til med kabelen som er 20m lang, så klarer pcen å se at jeg har koblet til en tv, men på tven står det bare "No Signal".

     

    Jeg har ATI radeon 9800 pro skjermkort og oppdaterte drivere. Tven er en Samsung LE27S71B. Jeg har prøvd med en del forskjellige innstillinger på både tv og pc men ingenting fungerer.

     

    Som sagt fungerer alt helt topp med den gamle kabelen min.

     

    Sånn jeg har oppfattet det er det noe gale med selve signalet fra pcen til tven (?). Må jeg kjøpe en liten kabel dings (han/hun) som da kan forsterke signalet? Eller har jeg vært uheldig og fått en kabel som rett og slett ikke fungerer?

     

    Noen som har peiling?

  2. Har tenkt å kjøpe mer ram. Har allrede en kingston 512 400/pc3200 som jeg bestillte fra itbutikken, men den blir så dyr å bestille derfra me frakt + at den har steget i pris nå. Så derfor lurte jeg på TwinMOS 512/256 MB DDR SDRAM PC3200. Såg på en erfaring i prisguiden at han som hadde skrevet den ikke anbefalte den til asus p4p 800 deluxe(Akkurat mitt hk) Så hva bør jeg gjøre?

×
×
  • Opprett ny...