Gå til innhold

kitern

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kitern

  1. Jeg har ikke ment å si at du har investert i utstyr som er forgjeves men det jeg har ment å si at plassering er alfa og omega for at rekkeviddeforlengeren skal gjøre nettop det den skal .

     

    Jeg snakket om at du kanskje må skifte ut den 2dB antennen til en 5dB versjon . Du kan f.eks kjøpe 38-1709 fra Clas Ohlson om du ikke ønsker å kjøpe D-Link sin 5dB pisk .

     

    Nå har du enda ikke sagt noe om hvilken router som sitter i nabohuset men du snakker om en "antenne fra nabohuset" . Har du muligheter for fri sikt til denne antennen ved å f.eks plassere rekkeviddeforlengeren i en vinduskarm ?

    8137440[/snapback]

     

    jeg skjønner viktigheten av å plassere range extenderen riktig, men i mitt tilfelle er det ikke annen mulighet enn å plassere den i vinduskarmen hvor den har fri sikt, ca 200m til en utendørs antenne som sender signalet. men det virker som om dette ikke er nok.

    routeren er av typen dlink, men er usikker på modell.

     

    når jeg kommer så nærme den utendørs antennen at jeg får kontakt med routeren får jeg default gateway(10.0.0.1) og dns(10.0.0.1) og ip. (10.0.0._)

    men når jeg går tilbake i stua(ca 200m fri sikt fra antennen) får jeg bare en ipadresse(192.168.1._) og ingen gateway eller dns adresse.

    range extenderen som står i vinduskarmen har altså fri sikt til antennen, og som sagt klarer alle nye laptoper med wlan antenne i skjermen å koble seg på internett via samme antenne.

    men mitt pci-wlan kort er for svakt til å få inn signalet....

  2. jeg har et trådløst signal som kommer fra en antenne fra nabohuset.

    dette signalet er veldig svakt og bare noen bærbare pc'er(trådløse nettverkskort) klarer å koble seg på internett pga svakt signal.

    jeg har derfor kjøpt meg en DWL-G710 range extender i håp om å kunne forsterke signalet.

    den virker forsåvidt bra til å forsterke signalet, men jeg får verken default gateway eller dns adresser når jeg kobler meg på nettet.

    hva kan dette komme av?

     

    jeg er ikke interessert i å sette opp store utendørsantenner, da det ikke burde være nødvendig....

     

     

    takker for all hjelp og eventuelle løsninger!

  3. Jeg får ikke lenger aktivert tv-ut på laptop'en. Jeg har sett filmer på tv'en fra pc'en via tv-ut med s-video kabel før så jeg vet det funker. Men plutselig samme dag som jeg hadde sett film med tv-ut og s-video-kabel koblet til tv'en, ville ikke lenger pc'en aktivere tv-ut. På skjerminstillingene står er det bilde av en crt, lcd, og tv-skjerm. men den eneste som er mulig å velge er lcd-skjermen, og altså ikke verken crt eller tv-skjermen. men jeg dette funket bra tidligere på dagen.

     

    Jeg har oppdatert skjermdriveren uten at det hjalp. Skjermkortet er et S3 Graphics Twister Fujitsu på en fujitsu siemens laptop c 1010.

     

    Jeg ville satt kjempestor pris på om noen kunne hjelpe meg med å få aktivert tv-ut igjen.

  4. Jeg har en Dell laptop med innebygget nettverkskort og en ruter med wlan.

    Jeg får perfekte signaler men ikke internett.

    Men det rare er at jeg ikke har problemer med å få internett på andre steder med wlan. Det gjelder bare her hjemme. Overalt ellers får jeg lett tilgang til internett.

     

    Jeg har også en annen laptop med eksternt wlan-kort og denne får internett-tilgang hjemme, altså der jeg ikke får tilgang med Dell-maksinen, uten problemer.

     

    Noen som tror de kan hjelpe meg med dette, hvor ligger problemet...?

  5. jeg ser helt klart et poeng i å nevne linux som et alternativ med argumenter for og i mot, det vil styrke besvarelsen.

    Men jeg vil nok komme til å anbefalle at de kjører videre i windowsverden av praktiske årsaker.

    Å ha 3 forskjellige OS er vel ikke ideelt. Her bør det nok standariseres noe, og derfor lurer jeg på hva dere ville anbefalt å gå for.

    Win 2000 vs WinXP, og da særlig med tanke på sikkerhet og at dette skal være i et stort nettverk.

    (ps: den besvarelsen din var helt sinnsyk, sim)

    :hmm:

  6. Ut fra artikkelen virker det som om det er noe nytt at samsung lager mp3-spillere.

    Det er jo bare tull!!!

    Samsung har i lang tid laget mp3-spillere under navnet Yepp, noe journalisten så absolutt burde vist eller i hvert fall funnet ut.

    Eller tar jeg feil?

    Hadde journalisten tatt en kjapp titt her ville han lett kunne lese at de samarbeider med Napster.

  7. Jeg lurer på om noen kan gi meg et ENKELT forslag til hvordan man bør sette opp et LAN som skal kunne ta 600 deltakere.

    Altså hva slags utstyr som trengs og hvordan det settes opp osv. Pris har en del å si.

    Og hva med sikkerhetsrutiner, bruk av passord, datavirus, nedlasting av forbudt materiale osv...?

  8. Forhåpentlig vil vi i løpet av Mars 2004 åpne Asus.no webshop :thumbs:

    Jeg er også kjempeinteressert i å kjøpe en Asus Notebook men har også merket at de ikke er lette å oppdrive i Norge, noe jeg syns er kjemperart.

     

    Men da jeg i januar fant ut at asus.no skulle starte å selge hele produktspekteret til Asus ble jeg kjempeglad. Websiden skulle være oppe å gå i sluttet av januar stod det da, men ingenting skjedde, januar gikk og jeg har i spenning ventet og ventet og ventet og er nå dritt lei alle utsettelsene!!!

     

    Så mitt store spørsmål er: NÅR I HULESTE SKAL DERE I ASUS.NO KLARE Å FÅ OPP DEN SIDEN DERES SOM DERE LOVTE I JANUAR!?

     

    På forhånd takk, og jeg gleder meg til jeg får meg min første Asus notebook ;)

  9. De bildene jeg har sett av CL50 syns jeg ikke er noe pen i hele tatt.. helt ok vil jeg si.. litt vanskelig å dømme etter slike bilder kanskje ;)

    Den er helt ulik i virkeligheten. Mye "renere" og penere. En skikkelig gjennomført maskin. To ord: børstet aluminium.

    Ja de bildene som ligger på whitebox siden gir ikke det rette intrykket av CL50, jag har snakket med whitebox om det og de vurderer og få ut flere bilder.

     

    Etter jeg hadde Dell 500m i sommer(plastik fantastik), og motok min CL50 ble jeg meget imponert at 3000kr skulle gi meg en så mye bedre maskin trode jeg ikke.

    Hele loket er aluminium, inni rundt tastene er det plast som er helt lik, og så er det en stripe rundt tastaturet i ren børstet aluminium.

     

    Her er noen bilder av min:

     

    CL50 Bilde 1

    CL50 Bilde 2

    CL50 Bilde 3

    CL50 Bilde 4

    CL50 Bilde 5

     

    Nydelig :dribble:

    Er det Bluetooth som er stukket inn på siden av maskinen der eller....

    Wlan er vel innebygget regner jeg med!!!

  10. etter hva jeg forstod fra tidligere innlegg må man bytte ut f.eks. DVD-rom'en med det ekstra batteriet....(?)

    eller stemmer ikke det?

    Jeg så på den reklamen fra baksiden av det bladet som det var linket til tidligere i innlegget, og der oppgav WhiteBox 5t. på batterlevetid, men det stemmer altså ikke i virkeligheten....

  11. Vuderer sterkt en CL50, men er litt usikker på batterilevetiden.

    Ser at man kan kjøpe ekstra batteri, men det er jo dritdyrt og atpåtil må man ta ut dvd-rom'en.

    Jeg syns batterilevetid er viktig og håper derfor den holder sånn ca. 5 timer. Ser også at det oppgis fra 4,5 - 5 timer forskjellige steder.

    Derfor lurer jeg på om noen virkelig har testet batterilevetiden....? eller som har kommentarer rundt batterilevetiden til CL50?

×
×
  • Opprett ny...