Gå til innhold

prishanter

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av prishanter

  1. Sjekket en god del mobiler innen din prisramme for moro skyld. Den første med karakter 9/10 på kamera var LG G4 deretter Xperia Compact Z5.

     

    http://www.trustedreviews.com/lg-g4-review-battery-life-call-quality-and-verdict-page-6#tr-review-summary

    Kanskje Z5 Compact er det nærmeste jeg kommer noe nå? Den er kanskje litt dyr (men kampanjer forekommer jo), og fremstår noe kjip og stygg i virkeligheten (i forhold til andre Sony-produkter). Og så er den kanskje liiitt liten, men jeg skal ta en nøye vurdering og se an prisene. Teste den i butikk.

  2. Det med levetid på fire år tror jeg du bør revurdere. Skjønner godt at du vil ha noe spm holder en stund, jeg er litt sånn selv, men fire år tror jeg ikke er veldig realistisk. Utviklingen går for fort.

     

    Uansett, har du sett på LG G4? Kanskje litt stor?

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=3117839

     

    Den har jo kameraet, men jeg synes den blir for stor, og så er det dårlig norsk, man er låst til pastellgrensesnitt og den blir varm. Dessuten appellerer den ikke så veldig utseendemessig.

    • Liker 1
  3.  

    Hvorfor liker du ikke Huawei, hvis det ikke bare er fordi det er et kinesisk selskap? 3,5 til 4 år er veldig lenge. Ville kjøpt ny etter 2-3 år.

    Det kan vel være fordi han vil ha et godt kamera, og Huawei har sjelden noe brukbart der i gården.

     

    Kamera er visst mer enn antall megapiksler. Har, som nevnt i nylig kommentar, mindre hyggelig erfaring med Huawei fra tidligere.

  4. Hvorfor liker du ikke Huawei, hvis det ikke bare er fordi det er et kinesisk selskap? 3,5 til 4 år er veldig lenge. Ville kjøpt ny etter 2-3 år.

    Takk for at du spør. Vel, jeg hadde en Honor for tre år siden, og det var et dårlig forhold. Husker ikke detaljene, men det er den mest skuffende tlf jeg har hatt. Huawei er sikkert kommet langt siden den gang, og jeg var og prøvde en Honor 7 i butikken her om dagen, men jeg falt ikke for den. Vanskelig å sette fingeren på hva det var - kanskje minnene :-) En mobil skal helst tiltale en når man holder den i hånda også.

  5. Hei!

     

    Er det noen som kan foreslå en mobil eller to basert på disse kriteriene? Tusen takk, i så fall. Jeg finner ikke den rette mobilen noe sted, ser det ut for.

     

    veldig bra kamera, spesielt til å fotografere barn i bevegelse innendørs

    ca. 5" (helst 4.8-5.1)
    bør ha ytelser som ligger an til å kunne duge i anslagsvis 3,5-4 år

    bra batteri
    android

    raske menyer
    gjerne tåle litt
    ikke bli altfor varm ved bruk
    trenger ikke være fancy

    litt skeptisk til huawei

    liker ikke at samsung s6 ikke gir mulighet for minnekort eller batteribytte

    pris: 2-5000

×
×
  • Opprett ny...