Gå til innhold

scorcho

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scorcho

  1. Hei

    Vi har TV/internett uttak fra Telenor (Canal digital) i hver eneste etasje (3 etasjer) Modem og ruter er koblet til et uttak i øverste etasje. Vi startet oppussing i dag og da koblet fjernet elektrikeren uttaket i midterste etasje fordi det bruker vi aldri. 
     

    Nå har vi ikke internett. Er det slik at det er samme kabel som kommer utenfra og inn i huset og når har vi kuttet forbindelsen til uttaket i øverste etasje?

  2. Hei.

    Jeg klarte å skrive at «din kjærleik er lik ein rød rose» er en metafor, når det egentlig er en sammenligning. Jeg nevnte det med sammenligning og, men da skrev jeg at det burde stått «din kjærleik er lik SOM ein rød rose» , noe som blir «smør på flesk» :/ Jeg har helt hengt meg opp i at ordet SOM må være med hvis det er sammenligning.

    Tror du toppkarakteren glapp her selv om resten av eksamen er veldig bra?

  3. Hei, på slutten av 80tallet , begynnelsen av 90 tallet spilte jeg et coin up arkade spill som var ett beatem up /skyte spill tror jeg hvor personen starter i fengsel og bryter seg ut av fengselet. Tror han slåss i en jungel og at det er helikoptere med etc. Det jeg husker best er at personen starter i fengselet. Vil huske det hvis noen kan gi meg en videolink etc av starten.

    Takk

  4. Hei. Jeg skal snart kjøpe ny tv til under 10000 kr og har tenkt på en av disse modellene. Tenkte først å kjøpe en samsung led tv 6050 , men har lest at den har en del "feil" med blant annet auto dimming og og bakgrunnsbelysningen.

     

    Derfor lurte jeg på om jeg skulle skaffe meg en

    w5500 ,b650 eller G10.

     

    Jeg skal bruke tven mest til film og tvserier på bluray og dvd og canal digital /digital tv titting.

    Har lest både positive ting og negative ting om alle 3. Noen som har noen erfaringer og råd?

  5. Her er noen av mine beste spilløyeblikk fra barndommen/ungdomstida

     

    Betrayal at Krondor

    Final Fantasy 7

    Chrono Trigger

    Super Mario Bros

    Super Mario Bros 3

    Super Mario World

    Day of the Tentacle

    Sam'n Max

    Indiana Jones and the fate of atlantis

    Civilization

    Police Quest 1 og 3

    Space Quest 1,4 og 5

    Kings Quest 3,5,6 og 7

    Larry 1,6 og 7

    Monkey Island 1 ,2 og 3

    Maniac Mansion

    Lands of Lore

    Quest for Glory 3 og 4

    Zelda A link to the past

    Double Dragon 2

    Battle of Olympus

  6. Hei, Har tenkt til å bestille en nokia 5800 med netcom flexitalk 99 til 999 kr.

    Men på netcom sin sin side står det at dette følger med i pakken

     

    o Batteri

    o Lader

    o Minnekort

    o Software i eske evt. på nett

    o Telefon

     

    Er det noen som har bestilt derfra som kan bekrefte at man også får med handsfree headset med kontroll og mic og er minnekortet på 8 GIG ?

  7. hei, installerte i dag en amd64 6000+ 3.1GHz AM2 i min litt eldre pc. Har en zalmann 9500 vifte og smurte på med ocz freeze kjølepasta. Cpu temperaturen viste raskt opp mot 70 grader i biosen, men jeg har installert 2 andre cpu målingprogrammer som heter hwmonitor og coretemp. Disse to programmene deler cpuen i 2 kjerner og måler tempen i hver kjerne. I begge programmene ligger tempen på hver kjerne rundt 30 grader. Så har jeg lav temperatur på min cpu eller ikke?

  8. Singleplayer: Betrayal at Krondor eller Final Fantasy 7, vanskelig å velge

     

    Multiplayer: Team Fortress 2 og Battlefield 2

     

    Bærbar: Super Mario World GBA

     

    MMO: World of Warcraft

     

    Med utstyr: -

     

    Old-school: Chrono Trigger

     

    Barndomsminne: Super Mario Bros 3 eller Civilization

  9. hei, har de siste ukene plutselig fått problem med å starte opp pcen. Av og til når jeg skrur på pcen får jeg ett langt og 2 korte bios pip (dette kan kanskje være dårlig video-adapter?)

    Men av og til funker det å starte opp pcen normalt uten av at jeg har gjort noe med biosen eller hardwaren. Har også prøvd å ta ut grafikkortet og sette det ordentlig inn igjen , men problemet er der allikevel. Burde jeg kjøpe nytt grafikkort? Er rart at det av og til funker å starte opp pcen og av og til at jeg bare får disse gjenntatte bios-pipe-mønstrene. Har dessverre ikke noe annet grafikkort å prøve med.

  10. hei, kjøpte en tv for akkurat 14 dager siden (tirsdag for 14 dager siden). 3 dager etter begynte den å lage en lyd slik at jeg sendte den på service hvor den var i 5 dager, fikk den tilbake men lyden var der fremdeles. Fått ny tv i dag av sammen modell men den er enda verre. Har jeg fortsatt mulighet til å heve når jeg ringer dem i morgen selv om det har godt 15 dager fra jeg mottok den første tven? Den har jo vært 5 dager på service + at jeg har mottat en ny som er dårligere i dag???

×
×
  • Opprett ny...