Gå til innhold

lkkflsdo

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lkkflsdo

  1. Det betyr at du må ha både en muntlig og en skriftlig eksamen. Skriftlig eksamen er normalt en gang i løpet av november, og eksakt dato finner du på udir sine sider. Muntlig eksamen varierer og her er det ikke mulig å gi deg noe bedre svar enn å kontakte skolen du skal ta muntlig eksamen på.

     

    Et godt tips for deg vil være å lære deg grunnleggende grammatikk godt, samtidig som du bruker duolingo for å utvide ordforrådet ditt. Jeg vil spesielt anbefale deg å lære bindeord og setningstartere, da dette vil gjøre språket ditt mye bedre, og her snakker vi ikke om så mange ord egentlig. Det kan også være én idé å lese noen spanske tekster, og hvis nivå II blir for vanskelig, kan du starte med nivå I.

     

    En annen idé er også å prøve seg på noen eksamensoppgaver å se hvordan det går, gamle eksamensoppgaver finner du også på udir.

     

    Lykke til!

    Tusen takk for svaret. 

     

    Når jeg går inn på udir og søker etter eksamensoppgaver (https://sokeresultat.udir.no/eksamensoppgaver.html#?k=spansk&start=1&openedmodalwindow=1) så har alle lås på seg og krever passord, selv på de eldere oppgavene

  2. jeg strøk i spansk 2 år, så må ta eksamen til høsten.

     

    Lurer på når på høsten det er, er det i august eller først i november?

     

    Lurer også på beste måten å lære det nå i ferien. Jeg holder på med Duoling, men regner med  at det også er andre måter eller virkemiddler å lære det relativt rask.

     

     

    takk

  3. ^^ This.

     

    Å kjøpe en 6th gen 6700K fra butikk (CDON) for 4459 kr virker ikke som noen god idé når 8th gen 8700K som er myyye bedre også koster mindre (3800,- hos Komplett). Og niende generasjon 9700K som er bedre enn den igjen (8/8 kjerner/tråder) fremdeles er er under (4100,-) den CDON prisen på en 6700K.

     

    Frem til nå har jeg kun svart på hva som går , ikke går teknisk og hva som passer til hva uten å sette spørsmålstegn til valgene.

    Men er 100% enig med Noreng.

     

    Får du kvittet deg med Z170 hovedkortet og få noen kr for det enda bedre. Eventuelt bruke angrerett om det er nyinnkjøpt og er innenfor frister.

    Har en del penger på Paypal og kan egt bare bruke CDON, Power og elkjøp. KAn du linke noen motherboards/cpuer som passer?

     

    Takk

  4. har du tenkt å bruke 4 lapper på en prossessor som ikke er topp of the popp? eller har du tenkt å kjøpe brukt?

    Planen er å kjøpe i7 6700k eller en i7700k. vis det ikke er verdt å bruke dette motherboardet med en av disse CPUene så kan jeg selge den til en kompis. 

     

    Om du vet om en annen kombinasjon av Motherboard og CPU hadde det vært flott.

  5. har du allerede hovedkortet? Dersom du har en skylake prosessor fra før så kan du gå for i7 7700k ved en bios oppdatering.

     

    Men hadde ikke kjøpt noen av disse nye... heller brukt. 

    Er det lett å oppdatere bios i såfall? Har du noen tutorials på hvordan man gjør det?

  6. Det du ser på er gamle versjoner av både CPU og hovedkort

    Jeg ville ikke kjøpt dette i dag.

     

    Det du må se på er hvilket brikkesett hovedkortene kjører på.

     

    z390 er det nyeste brikkesettet. Disse hovedkortene støtter 8 og 9 generasjonen til Intel

    z370 støtter også dette, men er mulig du må oppdatere bios før du får benyttet generasjon 9.

     

    Skal du ha eldre CPU enn dette må du ned på et hovedkort som har støtte for z270 brikkesettet. Dette mener jeg passer til både 6 og 7 generasjonen av intel CPU`er

     

    Jeg ville derimot kjøpt et z390 hovedkort i dag samt en 8 eller 9 serie CPU (9 serien er helt ny så noe vanskelig å få tak på i dag)

    Har allerede Motherboardet, men passer begge av dem? isåfall hvem av dem er mest optimal

  7. Hei, skal ha en presentasjon I engelsk om FN målene og hva et engelsk snakkende land gjør for det. Jeg valgte nummer 1, no poverty, men begynner nå å gå litt tom for idéer. Jeg håpte på at noen av dere vet om noen temaer som kan være relevante.

  8. Hvis du leser under "Teknisk spesifikasjon" så finner du dette. Begge støtter PCI Express 3.0x16.

     

    Så lenge du skal bruke Ryzen på den så er det x16. Hvis ikke så blir det x8.

    På motherboardet står det "PCIe 3.0 x16 (x16/x8-modus (med AMD Ryzen CPU" og på gpuen står det "PCI Express 3.0 x16", så da går det greit da?

     

    Takk :)

×
×
  • Opprett ny...