Gå til innhold

jente_123

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jente_123

  1. Kommer an på arbeidsgivere, men de ser definitivt på begge. Men har du toppkarakterer du master så kommer du nok lettere unna noen dårligere karakterer. (jeg hadde et par D er på Bacheloren, fikk spørsmål om det på intervju hos big4 men bare B og A på master så gikk det greit)

    Så bra! Da håper jeg på det samme.

    På master vet jeg allerede at man bare gjør tre ting, sove, lese og spise. Derfor er jeg ikke sikker men tror kanskje at jeg klarer å få toppkarakterer dersom jeg legger inn enormt mye innsats. 

  2. Tusen takker for alle svar så langt:)

    Ble litt mer motivert nå og kommer til å gå et år ekstra dersom jeg stryker i det ene faget. Skal da satse på å prøve å få relevant jobb som jeg ser noen har nevnt her. Etter å ha sett sensorveiledningen tror jeg derimot at jeg kanskje består allikavel.

     

    Derfor har jeg et spørsmål til:

     

    Når man søker jobber etter master ser firmaene på bachelorkaraktenene dine eller ser de kun på masterkaraktene?

    Jeg har et helt greit snitt på litt under 3,5, (når mest sannsynlig 3,5 etter dette semesteret) med andre ord er det ikke et "sterkt" snitt, og jeg har noen E´r og D´r. Kommer en arbeidsgiver til å stusse over det eller ser de utelukkende på masterkarakterene?

     

    Takker for alle svar:)

  3. Sjansene hos noen av de fire, dersom du stryker i et fag, er omtrent 0. De er så ekstremt vanskelige å komme inn hos(ikke at jeg ville jobbet der i det hele tatt) at det er nesten morsomt. Det er ikke for sent å starte på master. Du kommer ingen vei med en bachelorgrad i ØKAD uansett. Bare ta master med en gang, det er få jobber å få nå uansett, så det er definitivt tiden å ta masteren på nå. 

    skal selvfølgelig ta opp faget sånn at jeg består:) kommer ikke inn på master med stryk i 1 fag. Må uansett i verste fall vente et år.

  4. Litt om meg: Jeg går siste året på bachelor økonomi og administrasjon på BI. Planen var å starte rett på master i finans men nå ser det ut som at jeg kanskje stryker i et fag som bare går på høsten og får da kanskje ikke bachelorgraden min til våren.

    Jeg har før bacheloren totalt 3 år hvor jeg ikke gjorde noe studierelatert. To av årene var før videregående, (det ene året var jeg i utlandet og det andre året startet jeg men droppet ut av videregående. Det siste året var etter videregående hvor jeg jobbet. Med andre ord ligger jeg tre år etter "vanlig studieløp".

     

    Nå ser det ut til at jeg må bruke et år til og kommer da til å ligge hele fire år etter. Jeg merker at motivasjonen dermed har falt litt og er redd for at alle disse årene skal telle veldig negativt i et eventuelt jobbintervju.

     

    Det jeg derfor lurer på er:

     

    1. Kjenner dere noen som går master på BI som startet når de var 25 år eller eldre? Evnt master andre steder?
    2. Er 25 år for sent å starte på en master?
    3. Er mulighetene ennå like store for å få jobb hos de fire store (PWC; EY; Deloitte og KPMG) selv med fire år "dødtid". ? Noen som har erfaringer med å få jobb i disse firmaene selv om de lå etter med et par år?
    4. Hvor mye vil disse fire årene telle negativt i et eventuelt intervju?

    Andre erfaringer mottas med stor takk.

     

    Takker for alle svar:)

×
×
  • Opprett ny...