Gå til innhold

Svartedauden

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svartedauden

  1. Dette er et fantastisk spill, og må si meg enig i anmelderens karakter. Det kunne vært bedre, men en ganske spinnvill historie og morsomt gameplay for folk som liker Far Cry i utgangspunktet, men også for nykommere til serien.

     

    Savner egentlig litt ting fra FC4, og syns at hele crafting og skillsgreia var slått sammen var litt trist. Sprøytene som var veldig lette å få tak i i firern, er noe nedjustert.

     

    For et kommende FC6 håper jeg at man snur situasjonen, og istedet for å leke helt - er selveste skurken, som snur verden til shitface.

  2. Sier seg selv at spillet er dårlig når selv Activision så behovet for å slenge med en klassiker bare for å få folk til å kjøpe spillet... Jeg skjønner ikke at folk er overrasket engang...

    Både Battlefield og CoD trenger en skikkelig revamp, de har kjørt på den samme oppskriften alt for lenge, med kun små variasjoner, og nå begynner det virkelig å kjennes... Uansett hvor glad man er i vafler, så blir man til slutt lei av det, uansett hva slags pålegg man har på for å skjule det... Tror nok de fleste er takknemlige for at assassins creed har tatt seg ei pause nå, så kan de komme tilbake sterkere med nye ideer og friskt gameplay (forhåpentligvis, men det er UbiSoft, så jeg ville ikke holdt pusten)...

     

     

    "Slenge med" en klassiker? Tror du må sette deg litt inn hvordan dette her fungerer. Activision har bestilt Remasteren av MW lenge før de bestemte å bundle denne med IW. Så valgte de av en eller annen grunn å slå dette sammen. Jeg er storfornøyd, får to relativt gode spill i kampanje, og to ganske varierte multiplayere å drive med i vinter. Sånn omtrent en stund etter jul, vil du nok se MWR komme i separat salg.

     

    IW er absolutt ikke noe "rævva" spill. Det har solgt i bøtter og lass, og henvender seg til i hovedsak to grupper. De som liker å spille ukompliserte skytespill med høy mestrings- og progresjonsfølelse (casual gamers), og de som kjører ordentlig tryhard, går for 3:1 i KDR, og WLR. Som ikke legger fra seg spillet før de har makset alt, ut fullstendig, og fått alle challenges, calling cards osv.

     

    Det er også frivillig å kjøpe dette spillet, og like frivillig å spille det. Selv om jeg synes spillet er kjempebra, og svarer til forventingene, er jeg ikke uenig i at det fra et amelderperspektiv gis en femmer. Fordi IW vil ikke stå igjen i spillhistorien som en bauta, på samme måte som feks GTA-spillene og Half Life. Men det er ikke samme markedet det går for heller.

    • Liker 2
  3. Finfin test av det nye spillet. Selv synes jeg det er bra, jeg får akkurat hva jeg betaler for, men det erpå ingen måte noen revolusjoner. Prøvd meg litt på kampanjen, men ble lettere sjokkert over at den ikke har noe coop. Halve morroa er borte...

     

    Det hadde nok vært kult med noe "nytt", men om man ser hvor ufattelig "toxic" nettmiljøet rundt Call of Duty har blitt. Så blir det nok relativt enkelt. Spillet gis ut på samme oppskrift årlig, så lenge det er regningssvarende, så legges serien ned.

    • Liker 1
  4. Testa IW-betaen i ca to timer. Fikk tilgang en dag før, antagelig fordi jeg har digital pre-order? Så chugga xboxen min. Frameraten var nede i 10-12 pr sek, helt forjævlige. Vært et stort problem tidligere, men ikke på en stund - kjedelig avslutning.

     

    Liker movement, liker ikke TTK. Alt for raskt. Sammenligna med B1-betaen, så er dette meltdown. Men det blir forhåpentligvis justert til release.

     

    Gitt bort den ene koden, har én til. Send PM så skarru få... :) Men vær kjapp. Legger meg om 10 minutter...

  5. Noen faktorer som fort oversees. WADA har ankerett i avgjørelsen NIFs domsutvalg kommer med. WADA bryr seg filla om Johaugs ikonstatus, de ser på de dokumenterte fakta. WADA viste senest i sommer at de bryr seg midt der hvor sola aldri skinner om å skylde på legene. Utøveren har ansvaret, basta. 

     

    Bendiksen var laglege på HamKam, da Sveinung Fjeldstad ble tatt i doping. Dette var tilbake i i 2005. 

     

    WADA har selvsagt radaren oppe i forbindelse med astmamedisineringen i Norge, men avventer nok den granskingen som er iverksatt. Man skal ikke se bort ifra at det kommer en reaksjon på dette, i form av innstramming, advarsel og i ytterste konsekvens at denne legen som driver med forsøk uten godkjenning utestenges fra idretten. Dersom det er slik at "astmamedisin" handler om å inhalere saltvann via forstøver, er det omtrent like ulovlig som å dusje. Dersom de faktisk har puttet astmamedisiner i miksturen, så er det langt værre. Det undergraver også totalt det bildet som Norge tviholder på - nemlig at astmamedisiner overhodet ikke er prestasjonsfremmende. 

     

    I Norge ser vi på oss selv som verdensmestere i Antidoping, dog har vi hatt en del saker. Forklaringene til de norske utøverne, er ikke ulikt russiske, tyske, kinesiske og amerikanske utøvere, at de er uskyldige. Eksempelvis ble Alberto Contador tatt for bruk av clenbuterol, et slankende stoff, i forbindelse med Tour de France. Dette hevdet han å ha fått i seg fra en biff. En bonde som gir slaktefeet slankemidler har nok ikke særlig med næringsvett. Det brukes dog også mot astma, men kjøttfe med astma kan jeg ikke se for meg at gjennomgår dyr behandling. De blir kjøttdeig... Denne forklaringen ble latterliggjort i Norge. "Ekspertkorpset" formelig lo i intervjuer av historien. 

  6. Flere tips.

     

    1. Synes du paddles er for sensitive?

    Feste på små møbelputer. Kjøpes på Jysk, Sparkjøp, og mange mange flere steder.

    Se denne videoen.

    https://www.youtube.com/watch?v=CD2movSXc-A

     

    2. Visste du at på Xbox.no kan du bestille reservepaddles og reserve sticks?

    Noen bestiller et sett paddles til, og bruker dobbelt opp med de korte paddles på en kontroller.

    Da får du litt bedre plasse nede.

    Xbox.no har dem, men de er enda billigere på Ebay.

    Paddles og sticks på ebay.

     

    3. Noen bruker en dremel og skjærer litt av de lange paddles så de ikke blir truffet ved uhell.

     

    4. Det står i bruksanvisningen, men mange har glemt det.

    Hvis du dobbeltklikker på den grønne knappen foran på kontrolleren, så deaktiverer du paddles.

    (De blir reaktivert neste gang du dobbeltklikker, og/eller neste gang du booter opp konsollen.)

     

     

    Du veit ikke om noe sted der man kan få kjøpt alternative sticks? På FPS liker jeg best mellomste på begge, men det at den er konveks, gjør grepet dårligere. Ideelt sett ville jeg hatt konkave sticks av den mellomste lengden. Veit jeg kan "mekke" med KontrolFreeks o.l., men vil helst ha noe "normalt" så jeg kan bruke de vanlige til feks GTA, NHL og Rocket League... 

     

    Allerede bestilt to ekstra sett med paddles!

  7. "Som alltid kan du forvente en enspillerkampanje, en flerspiller og en zombiemodus."

     

    Det hadde vært litt morsomt å vise denne anmeldelsen, inkludert setningen ovenfor, til en gamer i år 2000. "Jepp, slik er fremtiden, du kan alltid forvente en zombiemodus i skytespill."

     

    Nå er det vel ikke Zombies på MWRM. Utifra hva som er ute av gameplay fra Zombies in Spaceland ser det ut som en spennende variasjon, som fort kan bli kjedelig. Blir nok fort tilbake til BO1-2og 3 for den "ekte" zombies"-feelingen.

  8. Kjøpte sånne grønne poeng, fikk jeg mye ut av. Anti Niemi var vel egentlig det eneste. Bare tull... Prøver å få fatt i Zucca, men det er jo faen gi meg 12-15 000 poeng for han på auksjonene. 

     

    Forøvrig, artig historie fra i dag. Spiller mot en kar ifra Finland på HUT. Han er skit ræv på dropp, og pasninger, men kjører offence så det ljomer. Prøver å få en utvisning så jeg kan dumpe fra egen sone og lage litt tjuvkontra. Får en avventende for slashing, men omtrent samtidig glitcher kampen, og han går i offside. Vel tilbake på droppen står vi, jeg sier på gamechatten at han må sette inn igjen keeperen sin, flere ganger. Utvisninga jeg jobba for å få var plutselig borte, men selv om jeg vant droppen stod det avventende. Men han kjører på med seks mann. Så da tar jeg den rett i åpen kasse fra egen blå med Ristolainen. Etter matchen får jeg en lang tirade om hvordan jeg har hacka xboxen hans, og at det var derfor han tapte. 1-9... 

     

    Forøver 0-3 målet som kom etter denne glitchen.

  9. Noen som har tips til hvordan jeg kan få spilt "europeisk" med lagene mine i HUT/Franchise osv. Jeg har prøvd mange ulike strategier, men får det liksom ikke helt til. Jeg vil ha senteren inn og sloss foran kassa, løperne lurende rundt, og backer som kan skyte. Har bytta rundt på kort så jeg stort sett har begge backer med kølla innover, men det blir jo totalt kaviarparty i forsvar. Det ender med at jeg bruker centeren som villmann, og da er jo ikke han i nærheten av å bli med oppover når det skal framover.

     

    Ingen mulighet for å få LD/RD til å krysse på vei oppover? Det er jo ikke så viktig på liten bane, men...

  10. Trenger tips til gode headset til XB1. Har hatt Turtle Beach Z70 og vært svært fornøyd, men disse er desverre ødelagt (brukket det ene festet). 

     

    Tenker at trådløst er et pluss, men ikke must. Videre at det er et ufravikelig krav med "fabric"-belegg og ikke noe "leather"-greier på selve headsettet.

     

    Makspris rundt 1500 spenn.

  11. Du ser jo helt bort ifra konsollens absolutte seiersargument mot PC-en for den generelle forbruker. Du tar en boks, pakker den ut, putter i ledninger, setter inn et spill og er i gang. Eventuelt laster det ned, og kjører igang. Uten å måtte gjøre noen tilpasninger kan man stort sett klare seg igjennom det meste. På en PC må det fort tweakes og tunes for at innstillinger skal matche med maskinvaren...

     

    Kjører selv en vanlig Xbox One på min 49" Ultra HD TV, og må si at jeg er svært fornøyd med grafikken i de fleste spillene, også de gamle 360-spillene synes jeg ser mer en bra nok ut.

     

    Har man et innbilt behov for å kjøre spill i 1080 fremfor 900 og tror man ser forskjell mens man faktisk spiller, så er man vel såpass hardcore at en rendyrket gamermaskin er å foretrekke.

     

    Spillets underholdningsgrad vil ALLTID være viktigere enn hvor mange linjer spillet produserer, og for dem gemene hop ser man ikke forskjell på 53 og 60 fps....

  12. Det som er "shocking" i denne saken, er jo hvor "moralistisk" TmartN spesielt har vært tidligere. I forbindelse med at alle COD-fjortisene kokte over i en massesuggesjon rundt Black Market i våres - kastet ´tuberne seg på. Mikey Gaming lanserte kampanjen #BlackMarketBlackout og her skulle det ikke brukes en dollar på COD-points.

     

    TmartN på sin side omfavnet kampanjen villig vekk. Blant annet ved å omtale samtlige som tidligere hadde, eller hadde planer om, å kjøpe COD-points - som forrædere.

     

    Han så da helt bortifra at han noen dager i forveien hadde kjørt en "black market opening stream" og svidd av 1700 USD med det ene formål å skaffe seg armbrøsten (et rett ut ubrukelig våpen, som man kun får igjennom litt flaks inne i dette lotteriet).

     

    Han var også en av de som sterkt tok til orde for å bygge et system sånn som det var i CS:GO (noe som ville være enda mer håpløst enn hva det er i dag, da COD kommer ut med nye titler hvert eneste år). Men at han syntes det var en god idé er det jo ikke vanskelig å forstå.

  13. Ser statwhoresene melder fælt om 4K og Scorpio. Det er vel snakk om at denne boksen har en 4K output. Spillene vil neppe bli laget i 4K, all den tid de ikke engang er i 1080 den dag i dag. 

     

    Det er altså snakk om en oppskalering av signalet. Det som kan gi en forskjell her er på alle de bildeprosessene som skjer i selve fjernsynet, som forsinker bildet med noen må mikrosekunder. Med fullformat oppskalering til TV-en vil ikke TV-ens bildeprosessering bruke "tid" på dette, noe som kan føre til raskere bilde.

     

    Så kommer det sikkert ett å annet 4K spill daskende etterhvert. Men vær da klar over at de store titlene har vært i produksjon i flere år allerede, så noen 4K-støtte på COD2016 (IW) eller FIFA17 ser vi neppe særlig noe til :)

  14. Videoen ble publisert tidligere, antagelig fordi en screening av traileren ble lekket. Da var det ingen vits i å holde igjen noen timer. Har vært heftige teasers i retning av dette spillet hele helgen, og en del styrte lekkasjer. Herunder in-game teasere på Nuk3town-kartet (i det ene huset, og en diger billboard på wallrun-flanken). Det lå også en teaser på CallofDuty.com fra søndag morgen PDT...

  15. Spesiell tilnærming til anmeldelse. Først en foreløpig test tre(!) dager etter release, deretter en endelig anmeldelse en uke(WTF!!!) etter release.

     

    Skjønner at denne type spill er vanskelig å anmelde pre-release, men i allefall burde den være ferdig nå, med en kjøp/kjøp ikke anbefaling og litt mer. Så kan man heller komme med en mer utfyllende artikkel senere. Å la leserne vente på en konklusjon til anmelder har tatt seg bryet med å "runde" spillet, det er svakt og skuffende.

  16. Prøver å finne andre norske spillere på Xbox One og Black Ops 3.

     

    Kanskje er det fler enn bare meg. Er klar over at PS4 er langt mer utbredt, men det hadde jo vært morsomt om man kunne fått satt opp noen litt mer eller mindre uformelle turneringer. Kanskje er det flere som spiller litt for seg selv, og kunne tenke seg å være med på et relativt uformelt lag med tanke på team-turneringer på sikt også.

     

     

    Mods må tilgi meg om dette er i feil forum, jeg har forsøkt å plassere tråden etter beste evne.

×
×
  • Opprett ny...