Gå til innhold

Gamermonkey243

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gamermonkey243

  1. 200 GB kan kanskje gå, men jeg ville vært sikker først slik at man slipper å gå tom med flere dager igjen  :hmm:

     

    Forresten, hvilken ISP har du og hvilken leverandør tenker du å ha for mobilt bredbånd? 200 GB koster 900 kr per måned, fryktelig dyrt.

    Vi har Telenor nå, og er usikre på hvem vi skal ha for mobilt bredbånd. For øyeblikket prøver vi å se om fiber kunne vært mulig uten å være for dyrt.

  2. Hei!

    I skrivende stund så har jeg og familien min internett fra telenor. Husbestanden består av mor, far, sønn og datter. Sønn og datter (Meg og søstra mi) går begge på skole, ho liker å se på serier og filmer på fritiden sin, og jeg er glad i å spille spill på pc-en. Foreldrene mine har ikke noen annen bruk for internett utenom sosiale medier, betaling av regninger og litt surfing. Dessverre er det veldig tregt, egentlig for tregt hvis alle skal være fornøyde.
    Dermed spør jeg: Kunne vi hatt et 200gb mobilt bredbånd (Som ville ha gjort at man kunne spille og se på film samtidig uten å overbelaste nettet), eller må vi nøye oss med det vi har?

    PS: Kundeservicen sier at mobilt bredbånd er det eneste alternativet vi kan ha utenom det vi har nå, og det vi har nå er utdatert.

×
×
  • Opprett ny...