Gå til innhold

asle96

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asle96

  1. Ok. Er dette bare siden den er ny eller er det ikke vanlig at disse appene støtter sånt? På iPhone så fungererte dette på bank appene omtrent med en gang etter X launch.

     

    Jeg får alltid høre at jeg aldri skulle gått til samsung når jeg har returnert både note8 og note9 etter å ha brukt dem bare dager fordi softwaren har vært så dårlig. Er det slik at jeg kommer til å gjøre det med Huawei også eller er de bedre på dette? Bruker iPhone Xs i dag. Det er jo dnb supertilbud i morgen så 20% avslag på Mate er ikke feil :D

    Huawei telefoner kan kun kjøpes med abonnement på supertilbud.
  2. Vurdere å få kjøpt denne i Hong Kong for 9500 (i5). Installere Win10 ved siden av. Noen som har tenkt på denne med en eGPU?

    Du kan vel kjøpe den på neste supertilbud hos power for 9832 med i5. Forrige supertilbud var forrige uke, men i fjor hadde de et i sluttav oktober. Og et i begynnelsen av desember. Så jeg tipper på 6-8 desember.
  3. i7 8750H, 16GB, 4k touch skjerm, GTX 1050ti, 512 GB SSD. Tre års on-site. Kommer på ca 32. Men dessverre ikke noe WWLAN.

     

    Touch synes jeg er et must. Klarer ikke leve uten lenger (har touch på en 3rd gen X1 Carbon). Og med touch er ikke full HD noe alternativ. 3rd gen har 2560x1440 og det funker fint, ville ikke hatt lavere oppløsning.

    Det irriterer deg ikke med glossy skjerm?

    Hvis du skriver AFN319 får du 10% avslag på prisen.

  4. Nei, jeg har den ferdig speccet og i handlekurven. Har en 3gen X1 Carbon som kan byttes ut, men tenkte vente en mnd eller to å se om WWLAN blir tilgjengelig. Har sendt Lenovo en mail om det, men ikke hørt tilbake enda. Er i grenseland for om det er en dealbreaker eller ikke.

    Vurderer selv å kjøpe, men usikker på Fhd eller 4k. Tenker å vente til black friday for å se om det kommer tilbud. Hvilken konfigurasjon tenker du på da?
  5. Stemmer :).

    Helt nydelig telefon. Er iPhone bruker, men valgte nå å returnere iPhone XS, og skifter batteri i iPhone X. Kommer nok til å kjøpe Mate 20 Pro. Det kommer vel DNB tilbud om ikke lenge, og da får man jo denne til rundt 7700kr.

    Neste dnb tilbud er vel neste uke (25-27) basert på tidligere år. I såfall rekker du å få med deg trådløs hurtiglader kampanjen. Tenker selv på å kjøpe en blå på grunn av teksturen på den fargen.
    • Liker 1
  6. Sønnen i huset har hatt iPhone X (sølv) siden i vår, og har alltid hatt den i beskyttelsesdeksel. 

     

    Imidlertid har han likevel fått merkbare riper i sølvrammen rundt telefonen. For mitt vedkommende blir det det samme som da jeg i sin tid hadde Apple Watch series 2. Finishen var absolutt mottakelig for riper, selv om jeg brukte den forsiktig.

     

    Vurderer å anskaffe meg en iPhone Xs, og helst i gull, men er skeptisk til at den kan få riper, selv om jeg kommer til å ha den i beskyttelsesdeksel. Kan jo velge en space gray, men det er jo en klart mer anonym farge.

     

    Andre med erfaringer fra iPhone X (sølv) når det gjelder ripebestandighet, eller det helt motsatte?

    Sjekk ut denne videoen 

    • Liker 2
  7. Trolig ikke. Jeg fikk Xiaomi Mi max 3 i posten i går, til meg selv, uten avgifter.

    Pocophone er til sønnen min, og nylig sendt fra Kina.

     

    Bestiller jevnlig nettbrett og slikt, uten at det koster mva eller fortolling.

     

     

    Legger du til en kommentar ved ordren til selger om å endre verdien?

    Velger du aliexpress stadard shipping eller dhl?

×
×
  • Opprett ny...