Gå til innhold

#Riko

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av #Riko

  1.  

     

    Julegaveønsker:

    Ønsker meg poengsystem i csgo mer likt esl pro league, sluttspill i Trondheim og Flere seriøse organisasjoner representert i toppdivisjonene.

    Ærlig liker jeg bedre TL sitt poengsystem enn ESL pro league sitt siden ESL pro league har kun BO1 matcher
     

    Da ESL pro league sitt system under Bo1 matchene følger win = 3 points, om ikke overtime, da vinner får 2 points og taper 1 point. 

    jupp, derfor jeg liker det.

  2. Synes det blir for dumt å anklage folk offentlig for cheating uten at dere har noe mer å komme med. Dette er dyktige spillere som sitter å trener MYE. Alle er uskyldige inntil motsatte er bevist i Norge. Gjelder CSGO også. Norske CS spillere er altfor raskt ute med cheat anklager, når de heller burde holde munn.

    Ser ikke Marit Bjørgen rope ut at motstanderen er dopa hvis hun taper et skirenn? Fansen kan mene hva de vil, men dere som faktisk spiller i Norgestoppen skal ikke sitte der og være dommer og jury, det er ikke deres jobb.

    • Liker 8
  3.  

    Hvis de kunne fikse at hesten eller kamelen kom når man plystrer på de kommer kanskje i 1 av 10 forsøk man bruker Q i pc , kanskje noe å lære fra Witcher da kommer hesten bestandig

     

    Det er to ulike plystringer i AC:O - du må holde knappen nede for å plystre på hesten.

     

    Om du bare trykker på knappen, så plysterer du også, men det er ment brukt for å få oppmerksomheten fra fiender når en sniker seg rundt og gir ingen mount.

    flaut

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...