Gå til innhold

milanr80

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av milanr80

  1. Knoph82 skrev (4 timer siden):

    Jeg forstår heller ikke det. Mitt karaktersnitt var 4,27 og jeg burde fått 10 ekstrapoeng for min master (istedetfor fagbrev), samt 10 ekstrapoeng for arbeidserfaring. 
    Jeg burde etter mine beregninger endt på 62,7 poeng, men endte på 52,7. 

    Det holdt riktignok for å komme inn, men hadde vært interresant å se hvordan de har regnet poeng. 

    10 ekstrapoeng for master? Får jeg spørre hva slags master? Har bachelor i IT som skolen svarte at jeg ikke får noe som helst poeng for. 

  2. Lokførerdrømmen virker bare mer og mer umulig for min del som søker uten fagbrev.. Har Bachelor i IT, men ingen tilleggspoeng for det. Endte med ventelistenummer 164 i år. Har to fag til jeg kan forbedre fra VGS, men søkertallet øker nok til neste år igjen. Har snart nok poengsum til å få inntak på master i rettsvitenskap (jus), men ikke lokfører. Den svir. 

    Lykke til alle dere andre... :)

  3. akitayama skrev (4 timer siden):

    Hei!

    Jeg tenker å søke i år og lurer dermed på hvordan jeg ligger an til å komme inn med poengene jeg har.

    Fra videregående har jeg 3.8 i karaktersnitt/38 poeng (tatt med alle Vg1-karakterer, Vg2-karakterer og eksamenskarakterer) og et kvalifiserende fagbrev med karakter "Bestått meget godt" som jeg får ytterligere 15 poeng for. Jeg har dermed totalt 53 poeng per nå.

    Noen som har en idé om hvorvidt jeg kommer inn/blir innkalt til helse- og skikkethetstest? :)

    Skjønner at det kan være mye å bla i her, men dette har du et svar på bokstavelig talt samme side.. Nedre poenggrense var 48.1 i 2021. 
     

    Du ligger med andre ord meget godt an. 

  4. Hei! Har planer om å søke våren 2022 med generell studiekompetanse. Ser jo at det er ganske høy konkurranse om plassene, og en del i venteliste hvert år. Prøver å finne en oversikt over karakterpoeng som krevdes for å komme inn de siste årene, men finner ikke noe. Noen som har noe anelse for hva poengene var for sistemann som kom inn i 2021, evt årene før? Skjønner jo at det sikkert varierer fra år til år, men greit å få en liten ide om hvor mange fag som eventuelt må tas opp :) Setter pris på alle svar!

  5. Noen spørsmål angående all dokumentasjon som skal sendes inn innen 20. mars. 

     

    Fastlegen min var fullbooket til etter 20. mars, så fikk heller time hos turnuslegen. Av henne fikk jeg fylt ut både del 1 og del 2 av legeerklæringen. Så kom vi til del 3. Da sier hun at hun ikke kan ta hørselstesten (audiometri), og at jeg må få gjort det hos en spesialist. Greit nok det.

     

    Fikk gjort spirometri undersøkelsen, hvor hun fylte inn riktige tall på selve erklæringen, men fikk ingen utskrifter på det utenom det. Det samme gjelder synskravet. Hun gjorde en enkel synstest på meg, krysset av på at jeg oppfyller kravene og signerte. Holder det med det? Eller trenger jeg å ta en synsundersøkelse hos optiker og legge ved attest fra optiker? I likhet med spirometrien, så fikk jeg ikke noen utskrift eller vedlegg av fastlegen annet enn det hun krysset av/skrev på selve legeerklæringen.

     

    Nå fant jeg en privatklinikk som utfører audiometrien relativt billig. Holder det da med å bare legge ved resultater av det, og la feltet på selve legeerklæringen stå tom?

     

    Driver og stresser noe fælt, så setter pris på alle svar!

  6.  

     

     

    En ting er sikker.. Jeg blir nødt til å ta opp Bedriften. 

     

    Føle du det gikk så dårlig? Hvilken oppgave har du valgt? 

     

     

    Valgte oppgave 2 og har akkurat nå 188 ord, haha. Kunne nok gått litt bedre, ja!

     

    Du er ikke den eneste som sliter litt, har heldigvis noen timer igjen før deadline :p

     

     

    Jada, men sitter helt dønn fast på det andre spørsmålet om oppmerksomhet rundt den tredje revolusjonen. Fordel/Ulemper samt å forklare er ganske greit. 

  7. Du kan oppleve at SBC-bremsene trenger en overhaling.. Nå finnes det rimelige alternativer der om man går utenfor forhandlernettet.

     

    Dersom den har airmatic kan jo det ryke.

    Det er også noen andre ting som går igjen, men alt i alt er det ikke så voldsomt.

     

    Du skriver veldig lite om bilen, det er derfor umulig å svare særlig bra.

     

    http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=73391264&ref=conversation&fks=73391264

     

    Er denne jeg vurderte. 

  8. Vurderer å kjøpe en W211 2003 modell for rundt 50K. Kjørt litt over 300k km, men følger med en del utstyr. Tenker ikke å bruke bilen i mer enn et år. Bilen er teknisk i god stand og ble nettopp EU-ok. Er det et risky kjøp med tanke på km som bilen har gått? Er Pre-face W211 til å stole etter å ha blitt kjørt såppass mye?

  9. Ser at R1 er et krav for å komme inn på Siviløkonom på BI, men jeg har bare S1. Skal søke meg inn til høsten, så lurte på om det finnes noen omvei for å komme inn? 

     

    Hvis ikke, må jeg jo velge Øk.Administrasjon.. Hva er forskjellen på det og siviløkonomi? 

  10. Denne er til de som faktisk har vært oppe til muntlig eksamen i Rettslære som privatist. Hvordan er opplegget? Får man utdelt oppgaven 30 min før som alle andre eksamener? Dette høres jo utrolig vanskelig ut egentlig.. Har eksamen om to dager på fredag, så lurte egentlig på hvordan det funker. Har ikke fått noe informasjon angående dette. 

  11. Hei, har en innlevering i Rettslære 2 som jeg kunne trengt litt hjelp med. 

     

    Oppgaven handler om en elev, Anne og en lærer, Jon som krangler. Ender med at læreren lager en skriftlig redegjørelse og leverer til rektor, hvor han krever at Anne utvises i 5 dager. Elevene i klassen skriver også en skriftlig redegjørelse, gir sin fulle støtte til Anne og mener at Jon provoserte.

     

    En journalist Bente Eriksen får høre om dette og krever å få se på de to dokumentene. Anne krevet det samme. 

     

    Skal drøfte om Anne og Bente har krav på disse dokumentene. 

     

    Setter virkelig pris på hjelp!

    post-395040-0-72612800-1459891231_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...