Gå til innhold

Monolungo

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monolungo

  1. Enig!

     

    Synes sesong 1 av Ozark var ganske bra. Shameless hører jeg ofte bli nevnt, men har aldri sett?

     

    Men Billions. For en serie. Og for en finale av sesong 3. Virker ikke som  det er mange i tråden som ser denne, men dette er virkelig høykvalitets drama med mange interessante karakterer.

     

    Shameless fra USA må sees, man kommer skikkelig inn i karakterene dere etterhvert

  2. Gå og ta en røntgen av lungene, så får du avdekket hvorvidt du kan ha noe der. Jeg hadde lenge problemer med å gå nok luft, og hadde astmaliknende plager - jeg var heldig og de fant svulst øverst på lungen, viste seg å være nevroendokrin svulst som er vanskelig å diagnostisere. Uten at jeg skal påstå at du har noe slikt. Men det er jo greit å undersøke. Diskuter det med legen din.

  3. Det er helt normalt å være slapp når en får penicillin, men grunnen til slappheten er ikke medisinen, det er sjukdommen som er grunnen.

    Jeg har kjente bivirkninger og symptomer på det jeg allerede vet om, dvs at jeg er nokså symptomfri annet enn bivirkninger av kreftmedisinen min - men jeg går altså ikke på antibiotika nå, men opplever slapphet, småkvalme og smak i munnen likt de gangene jeg har gått på kur med feks Flagyl penicillin. Lurer derfor på om andre har opplevd lignende og funnet ut hva det var

  4. Hei,
    jeg har vært gjennom lungeoperasjon, galleblæreoperasjon og div annet, og har metastaser i lever (NET kreft), er eller oppegående og grei og smiler pent. Jeg har gått på antibiotika flere ganger, sist var ved kraftig galleveisinfeksjon der jeg hadde CRP på over 350 ganske lenge. Har vært bra en stund nå, bortsett fra en mindre lungehinnebetennelse (tørr) rundt 17.mai.
     

    Nå opplever jeg slapphet og smak i munnen som om jeg gikk på penicillin - uten at jeg gjør det. Har hatt det noen dager nå. Noen som har hatt lignende symptomer?

  5. Hjelper lite for alle oss som har hatt næringsinntekt siste årene - vi faller helt utenfor systemet av en for meg noe uforklarlig grunn. Ja, vi har ikke tatt ut lønn, og har ikke betalt arbeidsgiveravgift, men det er i mange tilfeller fordi det er vanskelig å legge opp til en slik drift som konsulent. Ikke får vi hjelp vil etterutdanning eller omskolering heller. Som freelancer er man dekket, men med næringsinntekt er eneste alternativet når det ikke er nok oppdrag, å legge ned driftene helt, og gå på sosialen. Det blir for dumt!

×
×
  • Opprett ny...