Gå til innhold

Lurk

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lurk

  1. Jeg finner ikke innhold i Apple TV, Google Play eller Blockbuster i tjenesten? Søk etter Jamie Lee Curtis gir null treff. Søk etter Julianne Moore gir mange treff på filmer jeg ikke forbinder med henne, men skuespiller vises ikke i noen treff, så det må jeg evt sjekke andre steder. Og det jeg opplever som mest nyttig med Justwatch- nyheter - finnes ikke.

    Hvordan er denne tjenesten bedre enn noe som helst?

  2. NRK er ein gratisteneste for dei som velger å ikkje ha TV-mottakar.

     

    Så lenge du ikkje har TV-mottakar kan du heilt gratis bruke både NRK radio og nett-TV.

     

    Hvorfor skal NRK være gratis for dem som ikke har TV-mottaker? NRK kan legge innholdet sitt bak betalingsmur/pålogging med lisensnr. Det har de valgt å ikke gjøre, fordi «alle kan ta inn NRK, da skal alle betale uansett om de vil eller ikke», slik Familie- og Kulturkomiteen har latt seg lure til å legge frem forslag om.

  3. Vi har et liknende problem - dørklokken er umulig å høre hvis det er normal tv-lyd/prating i leiligheten. Porttelefonen er en standard Siedle, og vi er ikke spesielt teknisk anlagt, ei heller er det noe egnet sted til å skjule en Nexa WBT-912 eller liknende.

    - Så vi lurer på om det finnes en sensor som lytter etter lyder, ut over normal bakgrunnsstøy og deretter sender signal til Telldus/Nexa/Wemo/whatever. Jeg har så langt ikke fått noen treff, men mulig jeg søker på feil begrep.

×
×
  • Opprett ny...