Gå til innhold

camstudnu

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av camstudnu

  1. Hallo! Skal ha samme eksamen selv i morgen, og fikk utdelt hefte klokken 09:00 i morgens. Har ikke lest noe særlig på det enda. Jeg fikk 5 i Englesk VG1, men tar det opp fordi jeg må ha 6 for å komme inn på studiet mitt. 

     

    Til alle dere andre som skal ha eksamen i morgen, her er mine tips (jeg har bodd utenlands lenge og snakker og skriver bedre Engelsk enn jeg snakker og skriver Norsk): For det første, ikke stress. Engelsk eksamen VG1 er en realtivt lett eksamen. Vi får sikkert to oppgaver hvor vi skal analysere/ kommentere noe i forhold til tekstene i hefte, samt at jeg tipper vi får en litt mer omfattene oppgave hvor vi eventuelt skal sammenlikne en av tekstene med noe som har skjedd tidligere. Jeg ser at en over her skriver at: "Hvis du skal ha sjangs til å klare en god karakter med så lite tid, så må du begynne å skrive nå". Slapp helt av. Bare last ned masse, og da mener jeg MASSE dokumenter/artikler som kan være relevant til stoffet. Engelske dokumenter/artikler.

     

    Syntes teamet på årets eksamen var en smule spesielt, men jeg anter at de kommer til å gå mest ut i fra språket ditt, ikke like mye på hvor flink du er til å analysere ett dikt. Språket er viktigst i morgen, hvor godt du skriver og reflekterer.

     

    Blir nok en morsom eksamen dette, jeg gleder meg i hvertfall! Si ifra hvis dere finner noe nyttig stoff til i morgen da, så kan vi hjelpe hverandre litt :)

     

    Carl E

    takk! nå föler jeg meg litt mer avslappet :-D

  2.  

    jeg fikk svar att man skriver elektronisk, enten med egen pc eller så får man låne hvis man ikke har...

    Jeg hadde eksamen i 2014. Da var det mange som skrev på papir. Har du sett hvor mange som tar engelsk eksamen? Tror ikke det kan være mulig å låne pc. De fyller jo en idrettshall.
    Har aldri hatt eksamen, nei. Jeg skrev ikke hva jeg trur uten det svaret jeg fikk når jeg mailet skulen..?

     

     

    Dette var svaret

     

     

    Du får utdelt papir i eksamenslokalet. Skriftlig eksamen i engelsk er elektronisk overført eksamen og kandidatene bruker pc. Dersom du ikke har egen pc, kan du låne av skolen. Du kan ha med engelskboken. Alle hjelpemiddel er tillatt, unntatt kommunikasjon med andre.

     

     

     

    Med vennlig hilsen

     

    Kitt Sagsveen

     

    Saksbehandler

×
×
  • Opprett ny...