Gå til innhold

zph

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zph

  1. jeg har vært på utkikk etter den samme selv, men det later til at MS har sluttet å selge denne løst, selv om den fortsatt er å finne på de norske Xbox360-sidene: http://www.xbox.com/nb-NO/hardware/x/xbox3...ver/default.htm

     

    men, bytter du ut /nb-NO/ med /en-US/ ser du at den er fjernet fra de nord-amerikanske sidene. Til gjenngjeld har de begynt å selge en bundlet versjon av denne med en hvit trådløs kontroller: http://www.microsoft.com/hardware/gaming/P...ls.aspx?pid=090

     

    som tidligere nevnt finne den fortsatt på både Amazon og ebay, men oxo play.com har den på lager. ulykkeligvis, skal de ha GBP 23.99 for den, som med dagens kurs er 15kr over tollgrensa! http://www.play.com/Games/PC/4-/3299826/Mi...ws/Product.html, men når de oxo selger den ovennevnte bundlen for GBP 27.99, er jeg overbevist om hva jeg ville valgt http://www.play.com/PC/PCs/4-/5408647/Micr...ws/Product.html ;D

  2. et lite prob nå... hvis jeg bridger local area connection 1 og 2... funger xbox360 som den skal alt er fint NAT er open og internett, live osv fungere..

    men.... det gjør ikke internett på Pcen... ,må disable Bridgen og restarte maskina for og komme på nett med pc.... sjkønner null nå...

    5594878[/snapback]

    hvorfor kobler du ikke Xbox'en rett i routeren?

  3. Skjønner ikke helt den fasinasjonen for terninger som rangeringsremedie, men ettersom jeg har en Xbox360 tenkte jeg at jeg skulle gi det et forsøk.

     

    Og rullet en: 2'er

     

    Problemet er at jeg nuh må finne på lure ting å skrive om det for å forsvare terningen... :blush:

  4. Denne tråden en klassisk, burde vurderes til sticky!!

     

    Etter 10 sider med gråt, latter og skjemsel trur jeg vi med sikkerhet kan oppsumere følgende:

     

    1. Xbox360 Bråker - media, spillere og deres bestemødre (for å ikke glemme kjærstene) er alle enige om at den bråker. Dog kan bråket overdøves ved å skru opp volumet på fjernsynet, dundre til på surroundanlegget eller sette av brannalarmen i oppgangen.

     

    1.1 Det er ikke Xbox'en per se som bråker, heller det faktum at idiotkonsollen ikke gir seg med å spinne ned DVD-plata når du forsøker å spille et spill. Ikke har den støtte for variabel hastighet på herligheten, heller.

     

    2. Xbox360 er den dyreste konsollen lansert så langt! Kanskje ikke sammenlignet med en Atari 2600 indeksjuster for prisstigning og alt det der, men sammenlignet med alle konsoller lansert de siste 7-8 årene er den utvilsomt King of the (Cash)Hill!

     

    3. Det var en avlegger av diskusjonen som gikk på at den trådløse kontrolleren bruker batteri. Skal ærlig innrømme at jeg trolig duppet av et lite øyeblikk, men dette burde ikke komme som en overraskelse på noen.

     

    3.1 Xbox360 har den beste trådløse kontrolleren lansert til noen konsoll noen sinne.

     

    3.2 Vi gleder oss alle til Revolution!!

     

    3.2.1 Vi gleder oss ikke fullt så mye till launch line-up'en til Nintendo'n

     

    3.3 Play'n Charge kit'et er genialt, men MS kunne godt tatt på seg spanderbuksene og bundlet det med kontrolleren i første omgang. Husker man kunne kjøpe én meter Duracell AA batterier, men det var oxo da jeg innså at verden hadde gått fremover.

     

    3.3.1 Kan noen minne meg på å fortelle det til Gillette?

     

    4. Xbox Live er den beste onlinetjenesten noensinne til en Spillkonsoll (trur noen glemte å nevne det i denne tråden, men like fullt)

     

    4.1 Så leit at det er helt ubrukelig uten Gold medlemskap

     

    4.2 At Silver med Ranks, er dop-pushing på høyt nivå!

    4.2.1 At Første-måneden-Gold-er-gratis er dop-pushing på høyeste nivå!

     

    5. At Xbox3600 ikke bråker fullt så mye når du koser deg med Gauntlet, over ett par øl med gamle venner som benytter enhver mulighet til å rømme fra skrikerungen...

     

    Uansett, vi er alle enige om én ting: Xbox 360 bråker!!

  5. Er nok ikke mulig å finne 1.50 psp'er i noen butikker, om du da ikke resier til en bortgjemt krok. Tror, dog, PSP'en ble lansert i Norge med 1.51 eller 1.52, med en demo-UMD som insisterte på å oppgradere til 2.00.

     

    Vet ikke hvordan den leveres i dag, men vær klar over at du kan nedgradere fra 2.00, men ingen senere versjoner!

     

    Hva gjelder større lagringsmedia forventes både 2 og 4GB MS Pro Duo, i l a året. Alternativt kan du kjøpe Datel's 4GB HD

  6. 1. Everybody's Golf - Søtt, artig og bra fysikk, bra MP

    2. Lumines - rett og slett: Genialt!

    3. SSX On Tour - god oppladning til snøen, i høst

    4. Burnout Revenge - Sliter litt med de største eksplosjonene

    5. Lemmings (beta) - Er og blir en klassiker

    6. Ridge Racer - fet fartsfølelse, men litt kjedelig i lengden.

    7. Tokobot (fikk det akkurat og har egentlig ikke fått prøvd det skikkelig, ennu)

     

     

    ::zph

  7. Hei.

    kjøpte play & charge kit til xbox 360 i går på lefdal.

    Er det noen som vet hvor lang tid det vanligvis tar å lade bateriet fullt opp?

     

    Har ladet i mange timer og kontakten lyser fortsatt rødt.

    5422528[/snapback]

    Tok ikke tiden første gangen jeg ladet batteriet, men nærmere 5 enn 2 timer. Kan oxo være lurt å lade ut batteriet første gangen, for deretter å full-lade det.

     

    ::zph

  8. Jeg fikk ikke tak i bladet i dag :(

    5454425[/snapback]

     

    Hva skjer? Trodde bladet skulle være ute i forrige uke.. :(

    5454596[/snapback]

    Det kom ut i UK forrige Torsdag, bruker naturligvis litt tid på å komme hit. Vet ikke rutinene til Narvesen, men regner med at de har faste dager for distribusjon av blader til kioskene.

     

    ::zph

  9. Er det noen som anbefaler pc versjonen per dags dato? vanskelig å spille med norske folk osv? Er ikke int. å spille med bare utlenninger.

    5432167[/snapback]

    Er redd det ikke er mange nordmenn som spiller FFXI på hverken PS2 eller PC. Selv spilte jeg en god del når det kom ut til PC i USA, men det er leeeenge siden.

     

    Spillet bærer veldig preg av å være utviklet for Japanske PS2 eiere, grafikken er ikke mye å hoppe i taket over og UI er litt sært; men liker du FF-verdenen kan det være noe for deg. Selv gleder jeg meg veldig til FFXI X360 beta'n!

     

    ::zph

  10. Quote Gamespot:

     

    While Square Enix has issued a list of known issues with the beta game, support for USB keyboards and mice has been included.

     

    Vet ikke om mice er mus?

     

    Artikelen ser du her--> http://www.gamespot.com/news/6141962.html

    5394062[/snapback]

    USB Mus og tastatur er bekreftet i guiden:

     

    USB peripherals, excluding the USB mouse and keyboard, are not supported by the PlayOnline/FINAL FANTASY XI beta version.

    http://www.playonline.com/betaeu/guide.html

     

    ::zph

  11. Er bladet ute her i Norge enda? Har bare lest litt på diverse utelandske forum og dem har fått Februar utgaven av OXM bladet nå.

     

    Betaen har også startet nå....vel om noen vet om det er kommet i butikken så si ifra :)

     

    EDIT: Bladet er kommet ut den 5 jan i england....da er det nok rett rundt hjørnet her slik også.

    5408015[/snapback]

    Issue 4 av XBOX 360, er litt forsinket, i følge utgiverens web. Skulle vært i hyllene på mandag, men er utsatt til torsdag 12(!) - hvorvidt det allerede er på vei over kjølen til Narvesen allerede, eller om vi må vente ytterligere én uke, vites dog ikke.

    http://www.oxm.co.uk/articles/news/hardwar...e_04_out_monday!

     

    ::zph

  12. Du bare nedgraderer pspen din, tror kompisen din lurer deg litt.

    5417423[/snapback]

    Enig, har ikke sett fysisk PSP chipping nevnt noen steder på nettet. hittil er det kun nedgradering til 1.50 FW og bruk av iso-loadere som har vært tilgjengelig for PSP.

     

    ::zph

×
×
  • Opprett ny...