Gå til innhold

Busekvinne

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Busekvinne

  1. Yoyo PC specs at last !

    AMD FX-6300 Six-Core Processor
    AMD Radeon R9 200 Series
    8GB RAM
    windows 10 64-bit 


    pluss pluss copypaste fra ordehistorikken


     

     
     
    PC-skjermen er  Samsung 24" LED LS24D340H som er midt på treet, men den skal langt langt vekk og byttes ut med 4k monitor med faktisk justerbar vinkel. :'))
     
    Høyttalere er hauggamle Logitech som gjør jobben sin ganske bra men bare ser jævlige ut. 

    --


    Takk for all hjelp så langt ! Blitt litt klokere på disse datagreiene nå, så nå har jeg et lite bilde av hva jeg kan kjøpe, og ikke bare vimser rundt i mørket. 

  2. PCen jeg har nå har prosessor med 6 kjerner mener jeg.

     

    Og 200fps i overwatch er forøvrig en overdrivelse da jeg ikke legger merke til det når jeg spiller, men mer på klippene etterpå. Vil nå fortsatt kunne spille Fallout 4 og ARK uten at stillbildene limes fast i netthinna.

     

    Kan poste specsa til PCen jeg har nå en tid etter 1. Juledag. Bortreist for øyeblikket.

    Og haster ikke med ny PC, må spare opp et par måneders lønn før jeg har 30k til disposisjon, men totalt er det dét jeg er villig til å punge ut. Pluss pluss en månedslønn som går til ny skjerm. (Så skulle jeg liksom skaffe flatskjerm og ps4 da gitt. Lærlinglønna holder bare ikke til hobbyene mine).

     

    PCen jeg har nå er jo bare 2 år nå i Januar har jeg rett. Om ikke bare 1 år. Men nå har jeg pengene til å oppgradere mer etter personlige preferanser og ikke bare "the bare necessities".

  3. Realistisk prisklasse er ikke 80.000 lol. Men punger gjerne ut 30.000 for noe som kommer til å holde ut. Posten ble desverre "litt" vag fordi jeg var for trøtt til å skrive den på nytt. Men her er mer info;

     

     

    Krever en data med høy ytelse, det beste hadde vært en PC som kan kjøre Mass Effect Andromeda plettfritt når den tid kommer. Ellers spiller jeg mange Early Access spill som er langt i fra optimaliserte, og er en pain in the ass å spille på en midt på treet gamingdata.

     

    Dataen jeg har nå får 100fps på Overwatch (med tweaka settings), men ligger langt nede på frks. Fallout 4 og ARK. (9000kr New Year edition pakkedeal fra Komplett)

     

    Jeg benytter meg også mye av redigeringsprogrammer, photoshop, og streaming. God kjøling er er must.

     

    Idéelt sett skal det være en pc som ikke smelter under tunge programmer, kan kjøre recording software samtidig som spill uten å påvirke ytelsen, godt med plass, og et beist for oss som liker å sikle over beste grafikkinstillinger.

     

    Veit at å bygge sjæl pleier å være rimeligst, men hendene mine har vært oftere inne i kroppsåpningene til hester (lærling) enn inne i en datamaskin, så det er noe jeg ikke tør å rote med selv. :')

     

    Om noen har tips om gode skjermer og høytalere tar jeg det og, da jeg egt. planlegger å oppgradere hele setup-en min før jeg er ferdig som lærling og skal studere animasjon og digital illustrasjon. (Derfor må dataen kunne holde forholdsvis lenge.)

  4. Skrev en post men internett datt ut og sletta hele greia, så her er en enda kortere versjon !

    Jeg er dårlig på data, men jeg liker spill, jeg vil kjøre Overwatch på 200fps og ARK på mer enn 5ps på høy grafikk uten at dataen smelter. basically.
    Pls pek meg i riktig retning til en god data jeg kan investere i. Realistisk prisklasse er greit da. :^)


    MVH noen som nettopp bestilte nytt bredbånd. 

  5. Yo!

    Her om dagen så søkte jeg på animasjon og digital illustrasjon-linja ved høyskolen i Hedmark. Deretter sjekket jeg lånekassa for å se hvordan studielånsøknaden så ut,

    men da jeg førte inn høyskolen i Hedmark, så dukket ikke "animasjon og digital illustrasjon" opp på drop-down menyen over linjene?

     

    Betyr det at denne linja ikke støttes av lånekassa da, for hvis det er slikt så er jeg ""royally screwed"" ettersom jeg må flytte til Hamar for å gå på skolen, og har allerede søkt på studentboliger, og kan på ingen måte betale det selv?

     

    Er det da flere linjer som ikke støttes av lånekassa i Norge, kan det være fordi det er en "kreativ linje"?, for ikke å nevne; hva gjør jeg nå?

     

    -litt fortapt

  6. Fortsatt liv i tråden?

    Lurer på om det er no DnD grupper i Akershus området? Helst Nes-Lillestrøm strekka. Går det tog dit, går det greit. Er en ganske så stor nybegynner av DnD, spilte det én gang med noen bekjente som ikke lenger bor i nærheten. Kjenner at jeg syntes det var virkelig gøy, og skulle gjerne fortsatt med DnD, dog da jeg har hverken bøker, ikke engang character sheetn til gamle karakteren min, så har jeg ikke det store grunnlag til å danne egen gruppe for å si det sånn.

    Hmu om det er noen i nærheten, dragon age kan bare holde meg tilfredsstilt så langt..
     

×
×
  • Opprett ny...