Gå til innhold

TK_CC

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TK_CC

  1. Ja, det er sikkert tåpelig for du, meg og andre som er oppdatert på data.

    Men problemet er som også Anandtech påpekte, det er ingen nettbutikker som nevner

    dette i produktinfo, og på produsentenes sine produktsider står det heller ikke noe

    om dette.

     

    Vi må som regel finne linken til CPU support og denne er som regel ikke prominent plassert på websiden og man må som regel gå igjennom 2-3 sider før den kommer frem.

     

    Så en vanlig ukynndig data person vil ikke kunne vite dette og sikkert ikke finne denne

    informasjonen på produsentens produktside.

     

    Dette betyr at kundene og nettbutikkene taper på dette når CPU/Hovedkort blir returnert, pga dårlig info fra hovedkort produsentene og AMD.

  2. Hvis jeg ikke husker feil så kan du bruke det integrerte gfx til kontor arbeid og internet, når du har behov for mere grafikk krefter f.eks ved spilling eller 3D så skifter grafikken over til PCI-E skermkortet/ene...

     

    Det støtter Hybrid CrossFireX som gjør at den integrerte grafikkbrikken kan bidra til enda høyere grafikkytelse dersom man velger å sette inn et eget grafikkort.

    Noen som kan uttype denne litt mere?

     

    Er det slik at man 'endelig' kan få brukt for onboard GPU selvom man putter inn et skjermkort i PCIe sporet? Regner i så fall med det kun gjelder ATI-skjermkort..

  3. Abit Fatal1ty F-I90HD er et Jekyll & Hyde hovedkort, når det fungerer så er det et veldig bra, men det har vært det beste m-atx hovedkortet med int.gfx med DVI for Intel 775 til nå.

     

    Minus :

    Endel hovedkort som har gått stille til graven, grunnen for det er mest sannsylig pga int.gfx freq ikke er låst ved overklokking.

    Er kresen med minnebrikker. SPD og Volt.

     

     

    Når det gjelder Gigabyte sin med DVI så er nok den OK, har ennå ikke sett noen tester på nett for den, men jeg kan si deg at det er stor forskjell på bildekvaliteten mellom Intel GMA X3100 :thumbdown: og ATI X1250 :thumbup: .

     

    Men det har kommet et nytt hovedkort med samme int.gfx som F-I90HD og det er AsRock Core1333-FullHD du kan lese en test av den her OCWorkBench.

     

    Så mitt tips er kjøp enten Abit F-I90HD eller AsRock 4Core1333-FHD.

     

    BTW: Jeg har bestilt AsRock fra Amentio og det ligger å venter på postkontoret. :w00t:

  4. En av tingene som gjør at kommer til Hardware.no er Prisguiden, men den siste tiden så synes jeg det begynner å gå veldig treigt å laste sidene på Prisguiden.

     

    Jeg har prøvd dette med Opera, Firefox og IE

     

    Det tar alt fra 1sek til over 2 min og gå fra en side til enn annen, problemet synes å være "ad1.hardware.no" og "track.adform.net".

     

    Problemet skjer ikke hele tiden men oppstår på forskjellige tider av døgnet.

  5. Etter min mening grenser noen av innleggene i denne tråden til det usaklige. Det å i det hele tatt hevde at en bedrift er en svindelbedrift burde det være en høy terskel for. Jeg vet hvem som står bak MasterIT, og jeg kan forsikre alle om at dette er et meget seriøst foretak med 20 mill. ++ i årlig omsetning.

    De har hatt litt problemer med levering helt i starten, men dette er nå fikset opp i.

    Har selv kjøpt to skjermkort og to disker der, og har kun positive ting å si om dem. God service, og priser som stort sett ingen kan matche.

     

    Det er kanskje en god ide å gi nye nettbutikker en sjanse utover å bestille, for deretter å rope ulv, ulv før det har gått 24 timer.

     

    Kjenner at jeg blir litt provosert av hvor enkelt det er å stemple noen som svindlere uten at det ligger noe håndfast til grunn.

     

    Som tidligere nevnt, da har hatt litt problemer med sine distrubutører, og det er grunnen til at de ikke har vært i stand til å levere som forventet. Dette er nå ordnet opp i.

     

    Og hvis noen lurer, nei, jeg jobber ikke for Master IT.

     

    Jaja... er det lov å rope Ulv, Ulv nå .... stoolman :!:

  6.  

    Jeg skrur på pcen og den starter. 5 sek senere skrur den seg av, så på igjen.

    Etter den siste av/på skruingen (kan ikke kalle det restart, går tid mellom da den skrur seg av/på) den mye lenger før den skrur seg av igjen.

    Kan dette komme av at jeg bare har en p4 kontakt tilbkoblet, mens hovedkortet har en p8 kontakt? Jeg er virkelig nøden på og fikse dette problemet.

     

     

    9152237[/snapback]

     

    Tror den skal gjøre det, min IP35 gjør det samme.

    jeg har en TT750w med 8pin tilkoblet.

    9154357[/snapback]

     

    Det er normalt på P35, ihvertfall på Abit og Gigabyte. :D

  7. Det er ingen bombe at AMD sliter i motvind for tiden. Tallene for årets 2. kvartal ble lagt frem i går.

     

    Les mer

    9107170[/snapback]

     

    :!: Nå begynner det snart å nærme seg Se & Hør tilstander her...

     

    Når dere først skal være tidlig ut med en nyhet ( dere ligger som regel 1 dag etter alle andre nettsteder) så hadde det vært fint om dere kunne lese rapporten og ikke minst forstå det som står i den.

     

    Ja, AMD går med dundrende underskudd men det er ikke bare priskrigen med Intel som gjør det, de betaler avdrag for kjøpet av ATI, forsikring/lån, aksje opsjoner og avskrivninger.

     

    Og til ryktet om TSMC :D (har jeg trykket på linken til FudZilla), hvorfor ikke ta med at ryktene sier at Samsung har tenkt å kjøpe AMD og at et Amerikansk investeringsselskap har tenkt å kjøpe opp Samsung.

     

    Nei og atter Nei, les og skriv om det som er fakta, Se & Hør leser jeg på do på Tirsdager. :cool:

  8. Gå til Microsoft og last ned WinXP Service Pack 2 (inneholder SP1) så vil innstalleringen av USB 2 fungere.

     

    Så riktig ut det:D fant samme navnet På Abit sine sider :D Takk skal du ha.... Noen som kan anbefale noen andre drivere jeg bør instalere? Får forresten ikke USB 2.0 kontaktene til å virke, når jeg trykker på instaler driver på CD-platen så står det at jeg må ha SP1 :S

    8893345[/snapback]

  9. Det er langt mellom hovedkort i DTX-format på Computex.

    Jaja, dette er vel året's understatment. Hadde du ventet noe annet, DTX specification ble godkjent i mitten av Mai måned.

     

    Vet ikke hvilke produsenter du har snakket med men la meg liste opp produsenter som kommer med DTX eller mDTX hovedkort i år, tidlig neste år.

     

    Asus, Gigabyte, Msi, Ecs, Jetway, Biostar, Shuttle og Albatron

     

    Det er vel ikke mange produsenter igjen da.

     

    Som en av produsentene uttalte det: "Vi har jo allerede Micro-ATX og VIA-brikkesett i low-end-segmentet, så hva skal vi da med DTX?"

    Når DTX er bygget for å utnytte PCB maks, og du kan spare 15-25% PCB med DTX format så sier det vel seg selv. Men det er til slutt forbrukerne som kommer til å avgjøre om DTX får noe gjennomslag i markedet.

  10. Hva slags Hovedkort er det og hvilken bios version er det?

     

    Var det plast beskyttelse over kjølepasta' på kjøleren og i såfall fjernet du den.

     

    Sjekk tempraturen med dette programet CoreTemp eller dette CoreTemeter

     

    Disse vil gi deg en pekkepinn om en av CPU corene er varmere en den andre.

     

    Det kan også tenkes at varmesprederen på CPU har dårlig kontakt med CPU core, da har du 2 valg enten returnere CPU eller fjerne varmesprederen.

×
×
  • Opprett ny...