Gå til innhold

haswonit

Medlemmer
  • Innlegg

    675
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haswonit

  1. Har to problemer spillemessig med FM13:

     

    1. Vingene mine er notoriske til å smelle ballen i nettveggen, på stanga eller rett på keeper om de kommer skrått inn på mål. Hvordan kan jeg få spillerne til å heller slå 45 grader ut?

     

    2. Forsvarsspillerne mine er flinke til å slå noen farlige pasninger tilbake til keeper, så langt er det ikke skjedd noen skade, men jeg synes det er en unødvendig ting å gjøre i kamp. Hvordan unngår jeg dette?

  2. Kabinettet har fått masse skryt for både kjekke løsninger og for at det har lite støy. Har ikke valgt å tatt med noe dedikert skjermkort her med tanke på at PS hovedsakelig er sultent på RAM, men for all del. Skjermkortet som er integrert duger også det. Bare sjekk her: http://youtu.be/6T2Ej18bGQ0

     

     

    Med tanke på hovedkort kan du gå ned i pris om det ikke er viktig for deg med S/PDIF (kjekt å ha om du skulle ønske å koble til anlegg til PCen din) ut og USB 3.0.

    Har ikke tatt med noe DVD-rom her, regner med du muligens har det fra før av?

    post-39367-0-08005800-1352582584_thumb.png

  3. GNU/Linux blir sett på som et mer sikkert OS enn Windows (mtp trojanere, virus, etc). Etter hva jeg har lest er dette hovedsakelig grunnet at man ikke kjører som administrator/root som standard i Linux (blant annet).

     

    MEN, en ting som er med GNU/Linux er at her er det jo ÅPEN kildekode, noe som vil si at Gud og hvermann kan se hvordan operativsystemet er bygd opp. Vil ikke dette være til fordel for en programmerer som vil skape "ondsinnet" programvare?

×
×
  • Opprett ny...