Gå til innhold

Avana

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avana

  1.  

     

    Er det norn som har tips til hvordan man kan tjene caps? Er det bare å gå rundt og håpe man finner det?

     

    Hva skal du med caps? Bortsett fra de 2k man trenger for hus i diamond city har jeg ikke kjøpt noe siden jeg dasset rundt i startområdet.

     

    La meg reformulere; hvordan tjener jeg 2000 caps? :p

     

    Det er nettopp huset i Diamond City jeg tenker på, og som virker nesten uoppnåelig med mine lusne 400. Jeg er fattig, selv etter Wasteland-standard :(

     

     

    Forresten, hvordan får man gitt Nuka Cola-flasken til Sheffield? Jeg går bort til han, men han sier bare at han er tørst. Jeg får ingen mulighet til å gi han den. Jeg forsøkte til og med å legge en flaske i kjølebagen ved siden av han :p

    Ang. Sheffield, har du rett Nuka Cola? Er det ikke Nuka Cola Quantum han skal ha?
  2.  

    Er i weapons workbench og skal oppgradere en laser pistol. Har alle delene jeg trenger, har science perk 4, selv om den bare trenger science 2 for og oppgradere. Får opp you lack the requirements. Noen som har opplevd dette? Lurer på om det kan være en bug.

     

    Du er sikker på at du har alle materialer som trengs? Husk at noen ting krever så mange materialer at man må scrolle ned for å se alle,
    Takk, var ikke klar over at man kunne scrolle lenger ned. Lenger ned på listen var det selvfølgelig noe jeg manglet :)
  3. En litt morsom bug jeg kom ovenfor. Var i skuddveksling med noen mutants og før jeg visste ordet av det ble skjermen helt hvit og etter ett minutt venting var jeg plutselig i fritt fall. Døde så klart av fallet, men jeg landet på en plass jeg ikke har oppdaget før så fikk en ny lokasjon på mapet :D

     

    Men over til noe annet. Er det noen som har tips til hvor jeg kan finne quest. Er dritt lei questene til Preston!

  4. Regner med det er INT man må oppgradere for å få mulighet til å picke vanskelige låser? (står ikke skrevet noe om denne skillen i perk-treet)

    Alt for mange safer o.l. som jeg har måttet springe fra :hm:

    Det er PER du må oppgradere for og picke låser. INT er for og hacke terminaler.
    • Liker 1
  5. Prøver igjen jeg :)

    Noen som vet av en plass/plasser med mange quest? Har fullført storyen så de questene er unnagjort. Nå er jeg ansatt som løpegutt for Preston og rydder en lokasjon etter den andre for raiders og gouhls. Noe som blir ensformig i lengden Er det flere plasser på størrelse med Diamond City?

  6. Noen som vet av en plass/plasser med mange quest? Har fullført storyen så de questene er unnagjort. Nå er jeg ansatt som løpegutt for Preston og rydder en lokasjon etter den andre for raiders og gouhls. Noe som blir ensformig i lengden Er det flere plasser på størrelse med Diamond City?

  7. Har et spørsmål med hensyn til The Castle

     

    På ene veggen ser det ut som en veldig stor dør med pneumatisk åpning og lukking, kommer det noe ut fra denne senere i spillet? Bør jeg verne beboerne mine på noen spesiell måte?

     

     

     

    Om det er den døra jeg tror du snakker så ja; om du går inn i workshop-mode så skal det i et av rommene i slottet være en stor haug med betong som blokkerer en tunnelinngang, denne kan du scrappe. Nede i kjelleren vil gangen til slutt føre deg ned til et lager av våpen, turrets og miner som du kan bruke som forsvar. Men, etter jeg hadde reist litt rundt i ødemarken og kom tilbake til The Castle så var det en kjærring som fulgte med ned i kjelleren, det er en terminal der nede som kun hun har passord til, så du er avhengig av hun for å komme deg til våpenlageret.

     

  8.  

     

    Hva slags våpen bruker dere? Er level 28 nå så har jeg stappa så jeg har 80% mer skade på pistoler og ikke automatiske rifler. Digger å bruker 44. revolveren her. er nesten mitt favoritt våpen i alle fallout spillene. Samt en bra hunting rifle, combat shotgun, 10mm pistol og en pipe revolver.

     

    Enig elsker 44'er. Det eneste som suger er at det vanskelig å få ta i ammo. Ingen tradere som har 44.

    Det er flere tradere i den store byen som selger 44 ammo for meg i alle fall
    I Diamond City?
  9. Hva slags våpen bruker dere? Er level 28 nå så har jeg stappa så jeg har 80% mer skade på pistoler og ikke automatiske rifler. Digger å bruker 44. revolveren her. er nesten mitt favoritt våpen i alle fallout spillene. Samt en bra hunting rifle, combat shotgun, 10mm pistol og en pipe revolver.

    Enig elsker 44'er. Det eneste som suger er at det vanskelig å få ta i ammo. Ingen tradere som har 44.
  10. Har gått på en liten smell som jeg ikke la merke til før det var gått en stund. Klarer aldri bestemme meg for hvordan jeg skal bygge "fortet" mitt, noe som har ført til at jeg har bygget opp og revet ned igjen i samme tempo. Det jeg ikke visste var at om man skal bygge noe som krever for eksempel 4 wood og 5 Steel og man skraper det igjen, så får man ikke igjen like mye som det var verdt når man bygger det. Noe som har ført til at jeg sakte men sikkert har mistet utrolig mye steel.

     

    En annen ting som jeg ikke fikk helt svar på, om det er noen som vet. Er det noe perk eller lignende som gjør at man får flere byggekonstruksjoner? Har bitt meg merke i andre settlements fra brukere på YouTube som har forskjellige type vegger som ikke jeg kan finne i min workshop

  11. Må si jeg er godt fornøyd så langt med spillet. Er ganske så sikker på at jeg kommer til å bruke LANG tid med og fullføre alt av quest. Craftingsystemet sluker tid! Har brukt de siste fem timene på og bygge det ene etter det andre. Gøy! men er også litt overrasket over hvor vanskelig spillet er på normal vanskelighetsgrad, hvertfall nå i begynnelsen med dårlige våpen osv. Har endt opp død i de fleste møtene med raiders (helv***** granater!) men uansett, et spill som har levd opp til mine forventninger

  12. Noen som har kjøpt det digitalt til PS4 og får opp at man kan spille det om 11+ timer? Trodde det var rundt midnatt man kunne begynne.

     

    EDIT: Kjøpte det fra US store så da må jeg vel vente til det blir midnatt der :(

    Hmm. Jeg kjøpte det på PS store og kan spille det ved midnatt norsk tid.
  13. Måtte oppdatere software på PS4 etter at jeg skrudde den på. Når oppdateringen var ferdig så begynte Fallout og laste ned men må vente 8 timer før jeg kan spille det, noe som gjør det spillbart rundt midnatt. Har jobb i morgen tidlig men jeg blir bare nødt til å prøve det en time eller to i natt

  14. Hvordan tenker folk å fordele special points? Jeg tenker at både charisma og inteligence er noe jeg tror jeg kommer til og bruke en del poeng på. Tror at dette er noe man kan få bruk for tidlig i spillet med tanke på hacking av terminaler (inteligence) og for å presse priser hos selgere samt flere alternativer i samtaler(charisma). Ser for meg et slikt oppsett: S:3P:2E:2C:6I:6A:2L:3. Hva tenker dere?

×
×
  • Opprett ny...