Gå til innhold

dm12341

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dm12341

  1. Er det noen her som kan sende meg sin "selection code" for Power i Distill? Jeg satte opp en som fungerte før jul, men i frustrasjon  av å gå glipp av hver eneste dropp avinstallerte jeg til slutt hele pluginen..

    Nå får jeg opp varsel hver gang siden sjekkes, selv om jeg har valgt å overvåke kjøpeknapp og samtidig ha 5 sekunders delay for å unngå cookie-varselet.

  2. lpf3 skrev (På 26.5.2020 den 21.17):

    Har akkurat samme problem, men har kanskje gjort en alvorlig tabbe. Jeg tok en factory reset på bryteren og nå har heller ikke den kontakt med lampa. 

    Samme her. Har en hue cher semi taklampe som er montert. Finner den ikke med Hue Bridge. Serienummeret finner jeg ikke. Denne var paret med en dimmerswitch. Fulgte instruksjonen i videoen over, og endte opp med at dimmeren ble frakoblet taklampen. Hva gjør man egentlig da?

  3. Er det noen andre her som har bestilt optisk fra CDON 9. des og har fått noe mer info enn «leveres 2021»? Bestilte denne i håp om at de kanskje fikk inn flere før jul, men står fremdeles «behandles» på min ordre. 
     

    Har fulgt tråden av og på siden release, men ikke rukket i noen releaser. Så hvis det er noen i Bergensområdet med en til overs de vil bli kvitt før jul er det bare å hyle ut. 😅

  4. Hei,

    Har i lengre tid vært på jakt etter gaming-PC, og har til slutt landet på Asus ROG G751JT. Denne skal jeg primært bruke til spilling og redigering av bilder og film.

    Denne pcen har ligget jevnt på 14.500 - 15.000 den siste mnd, og jeg har ventet på å finne et godt tilbud.

    I dag kom jeg over et bra tilbud på Proshop.no (13999,-) : https://www.proshop.no/Baerbar/ROG-G751JT-T7187H/2510687?s=ASUS+Rog+G751JT-T7187H

    Specs er meget imponerende, med 16 gb ram og GTX970M og 256 gb SSD. Rett før jeg skulle til å bestille oppdaget jeg at det kun var denne SSD-harddisken som kom med. Vet noen om det er mulig å montere en ekstra, "vanlig" HD med ca 1 tb lagringsplass i tillegg til den nevnte SSDen? Jeg har lite erfaring og kunnskap med å kjøpe ekstra deler til PC, da jeg bestandig bare har kjøpt "ferdig PC".

    Jeg har også lest at noen har dårlige erfaringer med denne butikken, så om noen her har informasjon som er verdt å dele så er det bare til å synge ut.

  5. Hei, har et spørsmål til oppgradering jeg også.
    Tenker å kjøpe denne: https://www.komplett.no/product/848708/pc-nettbrett/brbar-pc/pc-er/asus-rog-g751jt-173-fhd-matt-g-sync#

    og lurer på hvilken 8gb ram som passer best å "fylle på" med? Tenker å bestille minnet om jeg finner et bra tilbud i kveld. PC'en er ikke på tilbud, så den haster det ikke med.

    Kan denne her passe bra? https://www.komplett.no/product/752764/datautstyr/minnebrikker/crucial-ddr3-ballistix-sport-16gb-kit

  6. Har sett på en ASUS RoG G751JT(https://www.komplett.no/product/848708/pc-nettbrett/brbar-pc/pc-er/asus-rog-g751jt-173-fhd-matt-g-sync#technical-details) i lengre tid nå, men det har foreløpig ikke kommet noe bra tilbud på den.

     

    Eneste plassen er på expert.no, der den ligger ute til 12.500. Dette er jo et kjempetilbud, men de kan ikke love levering før sent i januar - så da er det uaktuelt.

    Er det noen som kan anbefale et alternativ til denne maskinen? Tenker prisklassen 10-13k, og den skal hovedsakelig bli brukt til spilling, bilderedigering, noe klipping av video - og ellers vanlig bruk.

    Har også et ønske om å ha 16gb ram, men dette er noe jeg kan kjøpe ved siden av om det er nødvendig.

  7.  

     

     

    https://www.komplett.no/komplett-gamer-i30-crazy-edition/11062#!tab:extra

    Denne ender rett under 9 500. Kan den være passende for behovet?

    Slike maskiner gir lite for penga og er stort sett det dårligste av hver enkelt komponent.

    Setter man sammen selv får man mye mer det man vil ha av hver enkelt ting og kan velge kvalitet uten nødvendigvis det blir dyrere.

     

    Det har jeg forstått, men den medfølgende garantien på Komplett sine PC'er føler jeg er nokså fristende. Jeg er selv på jakt etter gaming-PC i samme prisklasse som TS. Har du et oppsett av enkeltkomponenter du kunne anbefalt? Da med tanke på at det skal være en solid investering, men fremdeles være rom for oppgradering om noen år.

     

    Hvis du faktisk hadde lest tråden ville du funnet forslag. 

    Jeg kan ta det igjen da.

     

    http://www.prisjakt.no/list.php?l=94576&view=m

     

    Se der ja, den overså jeg. Takk.

    Denne overstiger budsjettet noe, men den så jo veldig imponerende ut. Hvordan vil den drive nye spill som Fallout og Black Ops? Vil den være kompatibel med Windows 7? Kan du anbefale et trådløst nettverkskort i tillegg?

  8.  

    https://www.komplett.no/komplett-gamer-i30-crazy-edition/11062#!tab:extra

    Denne ender rett under 9 500. Kan den være passende for behovet?

    Slike maskiner gir lite for penga og er stort sett det dårligste av hver enkelt komponent.

    Setter man sammen selv får man mye mer det man vil ha av hver enkelt ting og kan velge kvalitet uten nødvendigvis det blir dyrere.

     

    Det har jeg forstått, men den medfølgende garantien på Komplett sine PC'er føler jeg er nokså fristende. Jeg er selv på jakt etter gaming-PC i samme prisklasse som TS. Har du et oppsett av enkeltkomponenter du kunne anbefalt? Da med tanke på at det skal være en solid investering, men fremdeles være rom for oppgradering om noen år.

  9. Pakken du linker til er fin, men strømforsyningen er ikke på lager og SSD'en er i minste laget. Jeg ville heller ha valgt følgende, selv om strømforsyningen er svakere:

     

    attachicon.gifCapture.PNG

    Hvilke strømforsyning ville du valgt om budsjettet ble utvidet med noen hundrelapper?

    Er dette et kompatibelt build, som er lett å oppgradere senere?

     

    Er det best om OS og spill blir installert på SSD forresten?

     

    Edit: Burde jeg ventet til black friday før jeg gikk til innkjøp?

    Edit: Hva tror folk om demo-pcer? Synes denne så veldig lovende ut, selv om den overskyter budsjettet noe. https://www.komplett.no/product/854398/komplett-pc/ferdigbygget/demobrukt-pc/komplett-gamer-demo#

     

    Edit: Bytter ut SSDen i en slik: https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/harddisk/ssdsata2a5/samsung-850evoseries250gb/212538.11115/

     

     

     

  10. Etter å ha snokt en del på dette forumet, har jeg etterhvert bestemt meg for å kjøpe meg en stasjonær PC, og da en jeg skal bygge selv. Har veldig lite erfaring når det gjelder bygging av PC, men kommer til å bruke youtube som guide.

    Hovedbruksområde blir til spilling (Ark, DayZ, Fallout ++) og noe bilderedigering. Planen er at denne investeringen skal vare langt frem i tid, men at det også skal være mulig å oppgradere underveis. Fortrinnsvis intel-basert. Ønsker at det skal være wifi på den, og den bør helst være ganske stillegående.

    Kabinettet bør ikke være veldig svært, da jeg har litt liten plass i hylla den skal stå i. Det aller beste er å kjøpe alt samlet på samme plass, sånn som for eksempel denne builden her: https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/dataideler/intel/gigabyte-ga-z97i546902500128gb500w/210686.11102/

    Er det noe som kunne passet mine behov?

    Overklokking har jeg ingen som helst erfaring med. Ser at veldig mange anbefaler dette for å få mest ut av ytelsen, men jeg føler det virker risikabelt ift den dyre prisen på komponentene det gjelder.




    Jeg har mus og skjerm fra før (Troor dette er skjermen: https://www.komplett.no/product/812620/datautstyr/skjermer/skjermer/benq-215-led-gl2250hm)
     

     

     

    Fyr løs med forslag/ spørsmål!


     

×
×
  • Opprett ny...