Gå til innhold

Espen Stadsnes

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Espen Stadsnes

  1. Har så godt som fullført Syndicate på PS4, og kan trygt si det er favoritten min i serien så langt. Greit nok gjør det ikke så mye nytt, men akkurat her har vi jo et klassisk problem: Blir det for mye nytt, kan det fort bli et helt annet spill enn forgjengerene. Gjør det for lite nytt, blir det bare mer av det samme. Hvor går grensen?

     

    Videre har vi jo Call of Duty, FIFA og så videre. Disse kommer år etter år, men vi hører svært sjelden noen klage over det. Hvorfor er det helt greit at sånne spill kommer hvert år uten å gjøre stort nytt, mens andre spill som f.eks AC må gjøre store endringer fra spill til spill for å bli godkjent? Har aldri skjønt det der helt. For meg er AC: Syndicate det beste spillet i serien fordi det perfeksjonerer det vi elsker fra de forrige, uten å dra med seg så mye nytt som ingen vil ha. (tower defense, anyone?)

     

    Historien, karakterene, aktivitetene og selve byen og detaljenivået er det som trekker opp for min del, og jeg har ingen problemer med å anbefale det til fans av serien.

     

    Call of duty har jo endret seg haugevis siden mw2, nå er jo det mer en dårlig versjon av halo enn CoD..

×
×
  • Opprett ny...