Gå til innhold

erlend.sæbø

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlend.sæbø

  1. Det er overraskende sjelden jeg har sett " pene " stylede biler. Jeg setter det stort sett sammen med små slitne motorer og deprimerte ungdom som ønsker å råne stripa med mer futt, men som ikke har penger til motor.

    Pr.Def er det stort sett bare fabrikk-styling fra de forskjellige sportsdivisjonene jeg finner pent. Alt annet, som f.eks rieger styling til en e30 M3 ser helt på jordet ut. Men men, subjektiviteten råder.

  2. Ville faktisk vurdert en Bmw 635M selv, 280 hk orginalt, ser vanvittig rå ut og får deg frem. Kjøreegenskapene .. nja .. kanskje ikke de mest dynamiske bmw noen gang har laget, men det funker forbannet bra. Kan ligge så fascinerende bredt med en gammel m. Så en brukt til .. hmm .. rundt 200k som var tunet av m-divisjonen selv opp til 330 hk. Forventer nesten at den er rask, og lyden av 3.5 liters rekke er jo vanvittig. Om m-gutta har byttet til en større motor vet jeg ærlig talt ikke, men så mye feil kan de vel ikke klare å gjøre.

     

    Hadde også vurdert en E30 M3 som ungdomsbil. Liten, relativt rask, syns selv de ser herlige ut om man ikke klatter på tåpelig styling, og relativt nydelige banebiler.

     

    Du må se på hva du vil med bilen, rett og slett. Frakte doggydog, kjærest og 20000 venner, eller surre rundt selv :)

  3. Det der var en konseptbil, men nye skyline produseres i japan, og den ser faktisk slik ut. Den deler det meste av karosseri med Z350 som jeg antar de fleste har tittet på. Jeg syns også dette er skuffende, da jeg ærlig talt liker det gamle designet bedre, men jeg antar at sjefene mente det var et behov å forandre på designet.

    Hvis dere vil lese mer om nye skyline finnes det blant annet en artikkel i topgear, et engelsk bilmagasin. www.topgear.com

  4. Nye 5-serie er en forbannet herlig bil å kjøre. Min glade far har faktisk en 530 D på ordre, kommer månedsskiftet mai juni. Jeg gleder meg som en liten laks til å kjøre den. Blir også en av de første 5-seriene med det største navi-anlegget .. med talestyring og annet vissvass.

    Syns bilen er fantastisk å kjøre. Det å sammenlikne en 5-serie og en skyline er på ingen måte logisk. Det er to helt forskjellige biler, skapt for to forskjellige verdener og bruksområder.

  5. Tror antakeligvis jeg er den eneste som kan sies å være noenlunde ... skal vi si upåvirket av saken, ettersom jeg var opptatt i den siste tiden før disputten. Jeg har for lite konkret info til å ta noen side, og derfor tar jeg heller ikke det. Det jeg ellers legger merke til er at noen klager på amotor-siden, men ikke gir noen konkrete forslag til hvordan den kan gjøres bedre. Ezekiel, du snakket om oversatte nyheter. Er du i den tro at nyheter plutselig bare kommer på norsk av seg selv? Jeg oversatte noen nyheter. Hvor interessante? Hvem vet. Men jeg gjorde det nå i allefall for at folk skulle få noe å lese om, morsomt eller ikke. Dette gjorde jeg ikke for betaling eller andre goder, rett og slett fordi jeg ønsket å gi noe til folk. Da er det egentlig litt kjipt at det bare kommer kritikk tilbake og ikke noe konstruktivt. Jeg ønsker ikke å flame deg spesielt på noen måte. Ellers er du en av de som vet mye på forumet og faktisk klarer å hjelpe mange, og det er helst dine innlegg jeg leser fordi jeg vet du er en mann som kan dine saker. Jeg ønsker bare å ... skal vi si heller inspirere til en fremtidig økt arbeidsinnsats der man blir fortalt hva som er galt. Og til alle andre som enda ikke har klart å fjerne seg fra " bråket. " La det flyte ... for siden sin skyld, om ikke annet.

  6. Hepp. Lurer bare på om det er teknisk mulig å kjøpe seg en amcar uten å ha stor mekanisk innsikt. Biler jeg tenker på da er Mustang 68-72 ( før de gyselige avgiftene og tøvet kom, så jeg får litt futt ) og eller Doge Charger i samme periode. Hvordan er miljøet er vel også et spørsmål. Kan man søke hjelp, til både småfiks og store ting, som bytte av motor etc. Har egentlig forstått det slik at man må være mekaniker for i det hele tatt å ønske en amcar .. mer eller mindre.

    Ah ja .. og om noen vil true på meg en prøvetur i sin amcar nær Oslo så .. uh .. ja, ikke nøl. Så kan jeg skrive om det til amotor osv.

  7. Så ...

    Hva tenker folket om den nye A6en? Vet ikke helt om designet treffer meg. Nytt, men alikevel tradisjonelt, men det er kanskje slik audi-kunder liker det? Tror ikke egentlig det blir noen ny fantastisk kjøreopplevelse. Det blir audi, behagelig og rolig med en litt nummen styrefølelse og uten de store involveringen.

  8. Hyundai Tucson : Et lite skritt for menneskeheten...

    Den nye Hyundai Tucson er en bil der du får mye for pengene. Suven vil gi kjøperenen følelse av at hans trang for en aktiv livsstil blir ivaretatt. Store ord fra Hyundais motorpresident i Usa, Robert F. Cosmai. Vidre kan han stolt legge frem at dette er bilensom faktisk har best garanti i Usa, den innebærer 10 år og 100.000 miles garanti på drivverk.

     

    Les artikkelen her

  9. Noen finner slikt tåpelig ( lowriders ) andre ikke. Hovedpoenget her er vel at Ford ser ut til å slite ganske vanvittig i USA med å selge mer en japanerne, derfor dette noe " drastiske " steget. Ford selger faktisk mange SUV er, og dette salget er tro det eller ei hjulpet av hip-hoppere. Fords sjefer antar antakeligvis at " bling " er lyden en ryggesensor lager, så hvorfor de har " kastet " seg på dette fremstår for meg som merkelig. De burde heller konsentrere seg om å lage noe bra for å matche japanerne. Accorden ble redesignet og oppdatert noe sånt som 10 ganger på 6 år, fords motstykke ble strengt tatt aldri oppdatert. Dette sier vel noe om viljen til å fornye seg.

    Men nok grublerier, blir topp å få en Ford Doggy Dogg ... jeg gleder meg til å se den.

  10. Dårlig av audi, det med ikke å opplyse om dette. Er dette et " kjent " fenomen? Virker veldig merkelig. Kjørte a6 fra 1999 til 2001 eller 2002, husker ærlig talt ikke helt. Var særs lite problemer med den, en 2.4 avant.

  11. har en venn med en 2 liters 626 95 modell, han fant temmelig fort ut at det var lite å gjøre med den bilen. Det jeg har sett er shogun styling-kit til bilen som faktisk ser helt " ok " ut, men det har dårlig passform. Ang turbo / kompressor vet jeg særdeles lite om hva som beveger seg inni den sekseren. Får håpe noen med mer kyndighet innen motorteknikk poster her, men min forståelse er at det veldig få 626 som det er " gjort noe med. " Har i allefall ikke hørt om det selv, men lykke til. Kan bli morsomt å se.

  12. Noen slags info om hva service koster på en slik lingfelder? Ser for meg en grusom regning når slitedeler skal byttes etter noen få km :)

    Begynner vi å snakke garanti ser jeg ikke for meg at det er mange som leverer mer power en ling. Visse porsche-tunere er vel i " nærheten " og har garanti, men neppe oppe på 1000 hk.

    Men for all del, hatten av for dette corvette-beistet

     

    Trivelig !

  13. det er japanske tuningfirmaer som kan overgå den corvetten i ren horsepower, jo. De som ikke har fått med seg det må gjøre bedre research. 1500 hp skyline er ikke umulig ( selv om deler har en tendens til å sprute etter en stund. )

    Det som er mer interessant er hva den bilen der får ut av f.eks det grønne ****** ( ringen ) eller hvordan den i det hele tatt oppfører seg. Det at du har ufattelig mange hester betyr ikke automatisk at du kjører fort rundt en bane eller på svingete vei, men det kan tydeligvis være lett å glemme for noen. Jeg vil dristig påstå at en lotech eller techart 911 t med rundt 800 hester hadde gitt denne corvetten stygge mengder juling på en bane, men det blir antakelser. Respekt for corvetten burde man i allefall ha, ofseleg rask rett frem :D

  14. både bmw og audi er jo stabile biler vil jeg påstå. Det å påstå at 4hjulstrekk er så mye bedre koker stort sett ned i hvordan du kjører. Har selv kjørt noen heftige vintere og aldri stått fast, og det er med bmw, så jeg legger fremkommelighet mye til hvordan og hvor klokt man kjører. Når vi snakker bruktbil så vil jeg se for meg at en 325 ofte er grisekjørt litt mer enn en a3 1.8 t, den kjøres jo stort sett bare av designerkvinner med firkantede briller og mellomrom mellom fortennene ;)

  15. heftige biler, helt klart. De kjører ikke antispinn, bruker heller lang gasspedal og påstår det er en " manuel antispinn. " Det gutta fokuserer på er " ren " kjøreglede. De ødelegger det ikke med unødig elektronikk ( noe man også merker når de ikke stapper airbags inn i bilene sine. ) Jeg syns bilene er fantastiske. Dette er mennene som ler hånlig av BMW sine rekkeseksere og kaller det møkk, enkelt oversatt. Designet er også nydelig, og de virkelig ville bilene deres holder pent følge med biler som koster 100.000 pund over det de selv koster.

    Nydelige saker, helt enkelt mener jeg

×
×
  • Opprett ny...