Gå til innhold

MrSifter

Medlemmer
  • Innlegg

    637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrSifter

  1. Det er plenty som er opptatt av å være først - det som er litt spesielt denne gangen er at det er valgfri rekkefølge i midten; så racet er litt humbug i midten.

    Målet er det samme dog, Yogg i normal mode, og så hard mode for Algalon.

     

    Hard mode varianten er kjekk synes jeg - da det ikke vil være over på kun et par dager å rydde hele ulduar (opptil 2 resets!:p).

    Wrath's opprinnelige bosskill race var ikke så gøy, da det var over på 3 dager (eller så?) :D

    Tror veldig få bryr seg med hvem som får ned Yogg-Saron normal ned først, er nok http://www.wowhead.com/?achievement=3117 og algalon som teller.

  2. Jeg har inntrykk av at det avhenger av type adds som AOE tankes for å si hvilken class som er best.

     

    På Sartharion synes jeg warrior er best, men taunt av cooldown hele tiden og intervene/charge.

     

    I andre scenarioer hvor adds ikke må plukkes opp i like stor grad, og hvor AOEen starter med det samme virker paladins å være bedre enn warriors med mye block og konsistent threat.

  3. Har fått ansvaret for å håndtere guildbanken i guildet mitt, og en del av ansvaret der går ut på å oppdatere guildbanken med flasks/pots/mat. Har noen forslag til hva jeg bør ha på lista for å tilfredsstille alle klasser og specs? Tenker spesielt på mat.

    Fish feast mats.

    Men burde ikke alle ordne consumables selv? Det må vi i vår guild.

  4. Du kan ikke sammenligne en hel raid instance og en såpass stor achievement som Immortal oppimot en fight fra TBC.

     

     

    Horde guild på dentarg (Bad Omen. for de som kjenner til de, top10 guild EU i TBC) hadde random shit som skjedde på KT 5 uker på rad

    typ DCs i voidzone, MCs av ugunstige personer i ugunstige faser av fighten etc. Så fordi de har bad luck så er de dårlige?

    Henger ikke helt på grep men ok

     

    , så utifra det dere sier hadde vi vært ranket over dem om vi fikk immortal la oss si..dagen før? selvom vi kanskje bare lucka oss gjennom hele instancen og var griseheldige

    Jeg sier ikke at immortal og andre achievments kan være og er random, det er bare logikken din jeg motstrider. Hvis det er retards i guilden som fucker opp, da er det klart at din guild er dårligere enn andres guilder som ikke har retards.

     

    Jeg skjønner at DCs og diverse kan ødelegge på et immortal run, men jeg har selv aldri opplevd det, vi har brukt GS på DCere og spilt veldig safe slik at lag o.l. ikke skal ødelegge. Det har kun vært personlige feil som har ødelagt for oss, med unntak av MC på Kel'thuzad. (Noe som igjen kan preventes ved å ha warlocks med felhunters og mager klare til å counterspelle)

  5. Nei?

     

    Om du har 23skit gode spillere og 2 dårlige som dør heletiden så kan du fortsatte være mye bedre en en guild som har 25 spillere som vet hva de driver med men ikke er helt top.

     

    Men vi vil sans aldri få Immortal fordi vi har noen som gjentatte ganger driter seg ut, men vil ha raskere progress en mange "immortal guilds" fordet.

     

    Altså jeg driter i hva folk tror/mener om meg eller guilden min, om jeg ville spilt i en top guild så hadde jeg gjort det, men ikke akkurat noe som frister.

    Alt jeg sier er at Immortal (og til dels Undying) er en random achievement og kanke brukes for å måle nøyaktig progress, jada guilds som Numen har hatt 7-8 immortal runs men hvor mange har det?

    Vil ikke si at en guild som har fått immortal automatisk er bedre en oss pga Immortal alene.

     

    For å ta en teit sammenligning; Om et fotballag har 10spillere i verdensklasse og en dårlig, vil de fortsatt være bedre en et lag med 11 gjennomsnitlige spillere, samme gjelder for oss - i vanlig encounters er det lett og carrie de gjennom men og holde de i live gjennom hele naxx virker umulig.

    Så en guild som fucka opp på Archimonde fordi to stk sprang i fire hele tiden var framfor en som ikke gjorde det? For å ta et eksempel.

  6. Tror ikke de kan release Ulduar slik serverne er nå, med massive instance lag. Og lag i hele Northrend når WG starter.

    høres mer ut som problem på enkeltservere, har ikke opplevd noen av disse 2.

    Vet ikke hvor mange servere det er et problem på, bare at det er et veldig stort problem på Outland og andre servere og at det Blizzard jobber med dette.

  7. Sagt mye bra om taktikk, skal ikke gjenta.

     

    Vi kjørte med DK på Sartharion. Det er et must at man har en CD rotation mellom healerne og tanken når fire breathene til Sartharion begynner å bli veldig store, guardian spirit, Sacrifice og DKens CD.

     

    Også at Drake tanken og healerne snakker sammen.

     

    Vi kjørte AOE etter at whelps spawnet og/eller når jeg som AOE tank eller healerne mine callet det.

  8. Sant Lycan, men tror du det er ment å være slik eller om det er feil fra designerens side?

     

    Husker jeg så noen som rundte Half-Life på rimelig kort tid. De hoppet over store deler av brette ved å utnytte små feil Valve hadde lagt i spilldesignet og som normale brukere ikke gjorde bruk av.

     

    Enkelte har det som oppdrag å gjøre "det umulige". F.eks å komme seg opp over inngangen til Orgrimmar. Så det er ikke noe eksepsjonelt, men klart veldig morsomt når folk finner ut av dette.

     

    Dette er definitivt ikke intended. Regner med bone shield blir endret til fysisk buff i en patch, som vil gjøre det umulig å spellsteale den. I teorien så kan jo hele raidet gå afk mens en mage booster dem gjennom. En mage tank vil være bedre enn hvilken som helst annen tank, osv osv. Mange grunner til at dette ikke kommer til å vare lenge.

    Ser heller for meg at de endrer duration eller noe på den, hadde vært tungvindt hvis man ikke kunne dispelle Bone Shield.

     

    Skulle ønske jeg hadde en mage, skulle så ha prøvd på det der ;)

  9. De som påstår at man kan drepe han i P1 har absolutt ikke gjort Malygos selv, eller har noen peiling på hvordan kampen foregår isåfall.

     

    Malygos vil alltid lette når han når 50%hp i P1. Alltid.

    Det er mulig å nuke han til P2 starter, men å få han til noe særlig mer enn 40% er urealistisk. Etter dette kan man ikke røre han før P3 når man lander på dragene.

     

    Denne kampen favoriserer ranged DPS, spesielt huntere da melee ikke alltid kan gjøre skikkelig DPS i P1 og overgangen mellom P1 og P2.

    Foreslår at du klikker på linken i posten over deg.

  10. Gikk ned på andre forsøk i går med 40 sekunder igjen.

     

    Men angående archivements. Hvordan i all verden har dem tenkt at folk skal kunne å knerte Malygos på 5 minutter eller mindre?

    Handler nok om å stacke sparks.

    Har hørt om guilds som har stacket en veldig masse sparks og drept han i phase 1

     

     

     

    Det er bare sprøyt. Man kan ikke drepe Malygos før enn fase 3.

    Det er ikke sprøyt, damagen multiplies fra sparksene. Man kan få insane damage ved å stacke opp mange.

    Men, i praksis får du ikke bossen ned, fordi den vil bugge.

  11. Har jeg aldri sagt, men sartharion med 3 adds er ikke en del av contente i wotlk. Det er en hardcore mode på en av bossene som er en del av content, så man skal ikke behøve å ta den med 3 adds før man skal kunne uttale seg er det som er poenget

    Der jeg uenig.

     

    Jeg mener at fighten med tre adds skiller seg så klart ut ifra fighten uten at man godt kan kalle det eget content, selv om det samme dragen i samme hula.

    Fighten vil jeg tro, er brukt mye lengre tid på å designe enn fighten uten adds.

  12. Down sartharion med tre adds, da kan du begynne å klage over at content er for lett.

     

    Den har jeg hørt før, men skal jeg være ærlig så er ikke achievements content. Du kunne drepe twins i en annen rekkefølge i Sunwell også, eller stå samla på Kalecgos. Du har fortsatt tatt bossen no matter what bare at du gjør det unødvendig vanskelig for deg selv

    Nei det er ikke å gjøre det unødvendig vanskelig. Har aldri gjort twins, men å gjøre sartharion med tre adds kan ikke sammenlignes med andre achievements. Det er en helt annen fight enn Sartharion uten adds.

     

    Men du har fortsatt clearet alt PvE content om du tar han uten noen adds, 1 add eller 2 adds så skjønner ikke hvor du vil hen tbh, at man kan ta med 3 adds jada men det har jo ikkeno med selve contentent å gjøre

    Så det er ikke vits i å ta han med tre adds mener du? Fordi det handler kun om å ta han, uansett antall adds?

  13. Jo, modelediting er imot EULA og alt det der, i teorien kan du bli bannet.

     

    Kjenner dog flere som har brukt det over lengre tid for å bli en annen race, som aldri har hatt problemer. Tror og håper at dette ikke er noe Blizzard bruker mye tid på.

     

    Etter hva jeg vet kan du ikke modeledite i arena, du blir disconnected.

  14. Down sartharion med tre adds, da kan du begynne å klage over at content er for lett.

     

    Den har jeg hørt før, men skal jeg være ærlig så er ikke achievements content. Du kunne drepe twins i en annen rekkefølge i Sunwell også, eller stå samla på Kalecgos. Du har fortsatt tatt bossen no matter what bare at du gjør det unødvendig vanskelig for deg selv

    Nei det er ikke å gjøre det unødvendig vanskelig. Har aldri gjort twins, men å gjøre sartharion med tre adds kan ikke sammenlignes med andre achievements. Det er en helt annen fight enn Sartharion uten adds.

  15. Tingen er at Loatheb slår som ei jente, men har en del ekle debuff (13k skade eller noe slikt over en viss tid med jevne intervaller). Det som gjør han vanskelig er at alle healing-spells har 1min cooldown, så healing må roteres og consumables må brukes for å holde seg i live. Den er ikke "vanskeligere" med 2 enn med 25, tar bare mye lengre tid.

    Det er ikke CD på heals lengre, det er en debuff på 17 sekund som umuligjør healing. Vinduet imellom forrige og en ny debuff er på tre eller to sekunder, husker ikke helt.

×
×
  • Opprett ny...