Jump to content

Whatdoyoumean

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Whatdoyoumean


 1. Nå har jeg også sendt en utfyllende mail til det nye inkassoselskapet han angivelig benytter seg av. Jeg har tipset om å ta et godt blikk på den "juridiske avtalen" og bedt dem om å lese gjennom denne tråden. Har også tipset om at de kan ta en prat med østfold inkasso som tross alt ikke ville ha noe mer med firmaet hans å gjøre. Så får vi se. Jeg har bedt om en bekreftelse på om de faktisk samarbeider med OsloVip i det hele tatt. Gir dere beskjed.

  Hørte du noe fra inkassoselskapet?


 2.  

   

  Han var veldig ubehagelig på tlf og jeg tenker at det ikke er verdt å bruke tid på forliksrådet osv for 1000 kr. Og selv om han har rævva forretningsskikk så er jeg usikker på hva som strider mot loven. Han er bare veldig på kanten. Men om noen har noen tips eller innspill tas det i mot med takk!

  Ringte han deg? Da er det fort snakk om brudd på god inkassoskikk.

   

  http://jusinfo.no/index.php?site=default/721/1699/1765/1767

   

   

  Ja han ringte og det var ikke hyggelig. Når jeg forsøkte å komme med innsigelser på det han sa sa han bare at det var uhøflig (eller uhøvlig som han sa) å avbryte, at jeg var frekk og sta og at det eneste jeg ville var å vinne diskusjonen. Dette var stort sett hans respons på alt når jeg stilte kritiske spørsmål til hvordan han holder på. Han sa også at hvis jeg visste hva som var bra for meg så burde jeg betale fordi han var så snill å redusere kravet. Og han avsluttet med å si at jeg var en idiot om jeg ikke gjorde som han sa, og at jeg fikk bestemme selv om jeg ville være en idiot.

  • Like 1

 3. Han har fleire ganger sagt Østfold Inkasso . Eg og fleire andre har kontakta dei og eg har det skriftlig at dei har ingen avtale med han

   

  Jeg spurte han om det når han ringte og han sa han hadde byttet til et nytt firma fordi, quote "Østfold inkasso var for softe". Jeg tror vel hva jeg vil om den forklaringen.

  • Like 5

 4. Fikk denne mailen nå, og han har en litt annen oppfatning av virkeligheten enn meg. Det føles jo litt som en trussel det her da.

   

  Heisann.

   

  Jeg ser alt du skriver der inne, og du forteller jo ikke hele sannheten som feks at jeg startet telefonen med å be deg om at vi skulle holde det på et høflig nivå, og at du provoserte meg om og om igje gjennom å avbryte meg og kalle meg for uhøflige ting, dette er jo selvsagt inget folk må vite om eller?

   

  Regner med at du forstår at alle der inne på diskusjon.no selvsagt vil anbefale at du skal droppe å betale, men om du tenker logisk, har du noensinne løset en gjeld du har hatt, gjennom å droppe betaling, har dette løst saken eller gitt deg billigere oppgjør, NEI!

   

  Men mitt tilbud, løser saken og gir deg under halvparten av prisen.

   

  Vil du få flere problemer og bruke mest mulig tid i tillegg til å betale maksimalt, så bør du nok droppe betaling, men om du vil bli ferdig så kanskje det kan være lurt å betale det reduserte oppgjøret?

   

  Innerst inne så forstår du nok hva som er best for deg både økonomisk og tidmessig.

  • Like 1

 5. Ja det har du rett i.. og vil jo ikke bidra til det, men behøver noen seriøse råd til hva jeg skal gjøre videre? Han har jo sikkert loven på sin side. Jeg glemte bort hele medlemsskapet etter å ha forsøkt å bruke det noen ganger (uten hell, ettersom alle nektet for å ha avtalen). Han er ikke pliktet til å sende purring heller, kun inkassovarsel. Men skal sies at han truet med å sende alt til inkasso hvis jeg ikke betaler før natt til søndag. Men han har jo aldri sendt noe inkassovarsel. Samme frist gjaldt for det halverte kravet hans. Ba flere ganger om en faktura men det kunne han ikke tilby. Kun en sum på mail. Jeg trodde man hadde krav på faktura selv om man har fått redusert det opprinnelige beløpet?


 6. Jeg fikk samme mail i dag som flere andre her. Bestred kravet og han nektet for at grunnen var god nok selv om jeg flere ganger sa at jeg ikke har fått tjenesten jeg ble lovet. Etter mye frem og tilbake ringte *fjernet navn* og han var særdeles ufin. Mente at jeg burde være smart nok til å betale, og han nektet å svare på flere av spørsmålene mine, blant annet om hvilket inkassoselskap de bruker. Etter masse frem og tilbake på tlf med han så var det plutselig greit å halvere kravet, men bare hvis jeg betaler før NATT til søndag. Eh. Jeg blir helt matt jeg og orker ikke bruke mer tid på den gærningen så betaler og kommer til å advare ALLE mot denne svindleren. De spekulerer åpenbart i at folk får nye bankkort.

×
×
 • Create New...