Gå til innhold

traxt0r

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av traxt0r

  1. Haru peiling på oppvaskmaskin så er detta tråden for deg.

    Min Whirlpool Ikea oppvaskmaskin har nå begynt å lekke. Den stopper fordi trauet under maskina blir fullt av vann og isopor-flotøren flyter opp og stopper maskina. Etter endel feilsøking har jeg funnet ut at vannet kommer ut av ett plastikkrør som tydelig er designa for å fange opp vann på aveie. Vannet kommer kun ved første skyllinga. Det legger seg vann i en renne som går under døra utafor selve oppvaskmaskin og utenfor gummilistene.

    Skal det være 10 cm med vann i maskina ved første skylling? Pumpa fungerer utmerket, kan virke som om lista på døra ikke er tett nederst. Har tatt den av og rengjort den uten hell.

     

    Skal det være så mye vann at man er avhengig av 100% tett list nederst? Og er det vanlig at det blir vann i renna utenfor døra? (Probably not siden det er her plastikkrøret tar vann fra)

     

    Tips og triks mottas med takk.

  2. Kjører endel i Oslo området og ser til stadighet sølvfargede volvo politibiler med blå(?) og gul dekor på. Er dette "student" bilene til politiet? eller er svenskene på besøk? Aldri fått sett siden så har ikke sett om det står politi eller polis.

  3. Så nå har det altså skjedd. HDMI fungerer ikke på min Sony Bravia lengre.

     

    Har hatt PS3, laptop og en mediaboks tilkoblet tven med HDMI.

    Tven er en Sony Bravia 40W5500. Aldri hatt noe problem med HDMI bortsett fra at jeg har mangla lyd fra pcen noen ganger. (standard problem).

     

    Idag skulle jeg koble pcen til tven. Tenkte først at problemet lå i pcen, så jeg kuka med den i en halvtimes tid. Prøvde å skifte hdmi port på tven. Hjalp ikke. Skrudde på PS3en som heller ikke ville komme opp på tven. Prøvde så å koble til mediaboksen hvor velkomst bildet kom opp på tven før det ble svart igjen.

    Forbanna meg over detta så jeg skrudde tilbake til fabrikkinnstillinger på tv'en. Det hjalp ikke.

     

    Lasta ned ny programvare til tven og installerte. Hjalp heller ikke. Så hva i HELV**** er det som har skjedd? Er det ikke snodig at alle HDMI inngangene går til skogs samtidig? Fatter ikke hva som har skjedd.

     

    Anyone got a clue?

  4. Sendte mail og lurte på hva som hadde skjedd. De sa det var en glipp og at jeg kunne bestille på nytt om jeg ville eller de kunne legge inn orderen på nytt men at jeg da ville få en faktura. Men jeg skulle få porto gratis. Problemet er at jeg ikke har fått tilbake penga. Men de insisterte på at det ikke blir trekt fra kontoen før varen er sendt. Men JO, 1100 spenn har blitt trekt fra kontoen min. Så får vi se om de klarer å løse dette på en profesjonell måte..

  5. Hadde bestilt 3 BD filmer og 1 PS3 spill for litt over en uke siden. Fikk bekreftelse på mail om at bestillingen var mottat. Men fikk ikke noe forsendelses nummer eller noe. Så jeg sjekka postboksen min idag, fortsatt ikke kommet noe. Så jeg tenkte kanskje jeg skulle sjekke ut ordren på cdon.no, og der stod det jaggu meg at orderen var kansellert! Noen som har vært borti at cdon kansellerer ordre uten å si ifra? Alt var betalt for med visa og alt var på stell.. Prøvd å sende mail men hakke fått noe svar.

  6. Vetafen jeg, tviler på at den er beregna for UK siden det er innebygd rikstv dings. Prøvde å velge norsk på språk og land, men fikk ikke skifta for det. Gadd ikke stresse med det, leide meg en digitalboks med kort for 300 kr i året med 150 kanaler :) Tenkte på riksTV men de hadde jo ikke allverden med kanaler. Så enden på visa er at problemet er løst, men takk for svar :)

  7. Akkurat fått en Sony 40w5500 men, når jeg skal søke inn kanaler finner jeg kun 3 kanaler og lyden er bare støy på de. Prøver å finne kanalene igjennom en vanlig analog kabel-tv kabel(øhh..) som går rett utifra veggen. Funka jo fint på den gamle dritt tven, der fant jeg ca 30 kanaler. Nå finner jeg 3 stykker? Vet at det finnes forskjellige "soner" man kan velge å søke på, men får ikke stilt på denne. (Står stadig på I, som skal tilsvare storbritania ifølge manualen.) Noen som har peiling? Ja, har prøvd å søke manuelt også, hjalp ingenting.

  8. Hoi alle sammen!

    Tenkte jeg skulle kjøpe meg en tv og anlegg type sony.

    Har innstilt meg på

    Sony Bravia KDL-40W4500

    Og

    Sony HT-SF1300

     

    Lurte på om noen her kunne klare å finne en forhandler som har begge produktene. Komplett har begge produktene men TV'en er demo med pixel feil midt på skjermen. No go med andre ord. De har også 40W5500 men koster noen tusenlapper mer.

     

    Innspill av alle slag settes pris på.

×
×
  • Opprett ny...