Gå til innhold

winb

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av winb

  1. Er det flere enn meg som har stemplet meg selv som ateist når jeg ikke er det? Etter jeg meldte meg ut av Den norske kirke for 5 år siden har jeg alltid sett på meg selv som ateist, men er ikke dette en som "bryr seg" om tilhørighet til religion og religion?
    Slik jeg ser det er jeg bare ett apemenneske som lever i nåtiden uten å bry seg om religion. Kanskje ikke så velformulert, men noen som har noe innput på dette?
     

  2. Det du beskriver er en vanlig reaksjon fra familie og kjente på at du er syk. Det er ikke det at folk ikke bryr seg, men heller vegrer seg for å blande seg eller ikke vet hva man skal svare. Var selv "isolert" i flere måneder under en kreftbehandling i tenårene. Man vil ikke "plage" noen som er alvorlig syk. Det er lett for dem å legge informasjonen fra deg i en skuff og lukke den. Det er bare en naturlig reaksjon. Vet ikke hva man skal man skal gjøre for å få dem til å bry seg. Tror å ringe eller en status på facebook virker bedre enn en sms

  3. Dette her er et veldig seriøst spørsmål, selv om det kanskje ikke virker sånn. Jeg drikker mye kaffe om dagen (kanskje rundt 1 liter), og fant ut at espresso er helsefarlig i lengden. Jeg er alene og bruker ofte en espressokanne for å lage kaffe fordi jeg aldri får bra resultat når jeg trakter en kopp kaffe i en kaffetrakter. 

     

    Vet noen om det er noe annet enn filteret som gjør filterkaffe til et sunnere alternativ? Kan jeg filtrere espressoen gjennom et filter før jeg drikker den for å gjøre den sunnere? 

     

    Takk! :)

    Du kan legge 1 aeropress filter i espressokanna di. Vet ikke hvilken kanne du har. Jeg tror ikke du skal være veldig redd for å drikke ufiltret kaffe. Bli heller veganer, da er helseeffekten mer dramatisk bedre.

    Vi har foresten en mer aktiv kaffetråd her jeg anbefaler du heller bruker https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=606900&page=1

  4. Flott maskin. Nå får man bare håpe det kommer noe liknende fra en produsent som ikke installerer spionprogramvare på maskinene sine for å kunne selge kundenes data. Og at Lenovo går under, såklart.

     

    Har du noen kilder på dette? Jeg anntar at du mener OEM Windowsen som følger med, eller Lenovo sin egen software?

     

    Installerer Debian eller Ubuntu på mine laptoper, så spionvare er ikke-eksisterende.

    Jeg kjøper kun Lenovo da kvaliteten er mye bedre enn på andre laptoper. Ladekontakter som holder til evig tid

  5.  

    Prismessig kommer jeg bedre ut med vdsl

    Hva er viktigst? Pris eller stabilitet? Og vet du hvilken hastighet du evnt. får i praksis hos Homenet? Hvis Homenet bare klarer å levere 40/10 så er de fortsatt billigst pr mnd, men ikke billigst i forhold til hastighet...

     

    I utgangspunktet er pris ca lik.

    CanalDigital 25/10 399,- mnd

    Homenet 60/15 438,- mnd

     

    I følge oversikt skal jeg få maks fart hvis man er under 400 meter fra sentral, noe jeg er

     

×
×
  • Opprett ny...