Gå til innhold

bruvs

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bruvs

  1.  

     

    "Forsendelse på vent - Sendingen ankom for sent til planlagt videresending" :cry: :cry: :cry: :cry:

    Samme her. Tror ikke DHL leverer på lørdag, så våres kommer nok mandag eller senest tirsdag.

    Har også opplevd den meldingen der. Blir bare sendt dagen etter (ikke helg). Den som ble forsinket sånn kom forresten med klistrelappen "ufortollet gods", men jeg tror egentlig det var tilfeldig.

     

     

    Klistrelappen festes på alle pakker som går igjennom DHL, med unntak av spesielle bedriftavtaler. 

  2. Må returnere den jeg har nå uansett, lyden fra kameraet bekymrer meg, kommer en svak "tikke" lyd når jeg filmer, så tipper at den "hule" lyden som kommer når jeg tapper på øverste halvdel er en litt for løs autofokusmotor... Får en veldig god pris av telenor gjennom jobben, får se hva de skal ha for telefonene senere (de sa de skulle legge den ut idag). 

     

    Er prisen til Telenor elendig, så returnere jeg til Dustin, og plukker opp fra Google.

     

    EDIT: Angrerett benyttet, sender denne nydelige telefonen tilbake senere idag :(

     

    Vil det være noen problemer med "ødelagt" forpakning? Esken ble litt opprevet da jeg fjernet pappomslaget. Har fortsatt ikke bestemt meg for hvilken telefon jeg skal beholde, men uansett hadde jeg foretrukket å kjøpt den hos Google Store.

    Kan forøvrig si at jeg ikke har en "hul" eller "tikke" lyd i fra kamerat, selv om jeg tapper i hjørnet. Hodetelefonutgangen, derimot, er litt i det løseste laget. Pluggene sitter ikke så utrolig godt fast. 

  3. Btw, disse USB-C til USB-A kablene jeg kjøpte på eBay, fungerer i alle fall :)

    Merket ikke noe særlig til varmeutvikling i veggadapteren, får se hvordan det går fremover, selgeren sa jo at de var C 1.1 compliant, men du vet jo aldri :p

     

    Du kan også sjekke selv, så lenge det er en type-A plugg i den andre enden - https://plus.google.com/u/0/+GeoffHoff/posts/eMsr1cyw75s

  4. Fikk hentet min 6P på posthuset tidligere idag, så da har jeg fått prøvd både 5X og 6P. Må si at størrelseforskjellen ikke var så stor som jeg trodde - den er egentlig ganske minimal. 6P er litt høyere og litt bredere, men ikke mye. Bestemte meg ganske fort da jeg innså dette :p

    Noen av forskjellene jeg raskt merket:

     • Skjermen til 6P er således bedre, noe som kan forventes. Fargene var litt for sterke for min del, men det hjalp veldig med å slå på sRGB. Hvitfargen er ikke like god som 5X sin, men det er normalt med AMOLED.

     • Byggekvaliteten til 5X føltes billig ut. Matt plastikk, på linje med Nexus 5, føltes billig. Denne følelsen er selvfølgelig ikke tilstedeværende på 6P.

     • Knappene (av/på, volum) har en bedre tactile feedback. De var litt “mushy” på 5X-en.

     • Høytallerne kan ikke sammenliknes. 6P sine er mye bedre.

     

    Jeg fikk mellom 1-1.5 dager ut av 5X mtp. batteritid, altså rundt 3 timer SOT. Forventer å få 2 solide dager ut av 6P-en.

  5.  

     

    11 dagar sidan eg bestillte dekselet på play store (som då var in stock). Framleis ikkje sendt. Hmm. Lovar ikkje bra.

    Da er vi to!
    3 stykker!

     

     

    Fire :-( På den andre siden ble jeg lei av å vente på en telefon som mest sannsynlig er for stor for mine preferanser, så jeg la inn en ordre for 5x i går som ble sendt i natt. Kommer til å prøve den ut i et par dager før jeg bestemmer meg. Om jeg ikke er helt fornøyd går jeg nok for en Z5.

  6.  

    Hadde heller avbestilt enn å solgt videre.

     

    Kanskje du skal se på Nexus 5X?

    Synes det er lite som frister av denne generasjonen toppmodeller bortsett fra 6p.

     

    5x med 2gb ram frister lite på en ny toppmodell, heller mer og mer mot en brukt fra forrige generasjon, i praksis er det lite forskjellen på de 2 siste generasjoner toppmodeller. Får G3 til 1500,-, M8 til 2000,-, så kan jeg heller selge med minimalt tap når neste generasjon kommer.

     

     

    Hva med Z5? Jeg er selv veldig usikker på størrelsen til 6P-en. Fikk endelig billigdekslet jeg kjøpte på eBay, og den er definitivt i grenseland mtp. størrelse.

  7.  

    Er det noen som har fått mail fra Google om at 5x er tilgjengelig?

     

    Meldte meg på ventelisten for begge telefonene så fort de oppdaterte sidene sine, og har fortsatt ikke fått noen mail. Litt rart, egentlig.

     

    Edit: Fikk den nå for noen minutter siden, rundt 16:15.

     

     

     

    Nytt ord fra Söta bror! :)

     

    Tre.se bekrefter dato på 5X og 6P i Sverige! :)

     

    EDIT: https://tre.se/privat/handla/mobiltelefoni/mobiler/Huawei---Nexus-6P/

    Hmm, spennende priser!

     

    Dette er forsåvidt ikke ny informasjon, da Huawei selv bekreftet datoen på sin svenske Facebook-side for nærmere en måned siden. 

     

     

    Det var da svært så negative folk var her nå da :p

    Er ny informasjon jo, for dette handler om telefoner med gitt subsidiering, med binding, 

    Det er betrygende for oss som f.eks venter på en 6P med binding, og vite at de også kommer 18.11 :)

     

     

    Det var forøvrig ikke meningen å fremstå som negativ, sorry.  :wee:

    • Liker 1
  8.  

     

    Hvor er egentlig best å bestille med hensyn på garanti , kundeservice (jeg ser bort i fra pris)? Google store eller elkjøp? Noen som har erfaring? 

    På kundeservice utover det man har etter loven tror jeg Google Store er en del bedre, de har i hvert fall veldig bra rykte i USA. Tror de godkjenner en del tvilstilfeller. Samtidig er det mye lettere å ha en fysisk butikk å levere den til, så for min del tenker jeg 50/50 der.

     

    På Google I/O (nexus kunngjøringen) så var det vel snakk om at man kunne få en tilleggs garanti som dekker omtrent alt for $50, der man skulle få ny tlf dagen derpå?..

     

     

    De har Nexus Protect, som koster $69 for 5X og $89 for 6P, og varer i to år. Kanskje den største utfordringen er at hvert krav vil selv koste $79, så da er det ikke så billig likevel. Tviler dog sterkt på at det blir tilgjengelig i Norge.

     

    (Forresten, Google I/O var i mars - Nexus telefonene ble kunngjort på sitt eget stevne)

  9. Bestilte en fra Elkjøp. Kommer nok til å avbestille ordren etterhvert og kjøpe den hos Google Store når den blir tilgjengelig der, men det avhenger av leveringstiden. Har mest lyst på 64GB, selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å bruke mer enn 32GB. Nå slipper jeg hvertfall å tenke på å være tidlig ute med å bestille den fra Google Store.

×
×
  • Opprett ny...