Gå til innhold

Finnmarken

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Finnmarken

  1. Vært hos legen idag, ble sykemeldt frem til neste fredag med ny time da. Skal på voksenpsykiatrisk poliklinikk, kanskje noe annet som var litt raskere. (Het noe med apa?) Fikk også en telefon fra sjefen idag om fraværet mitt, han vil ha meg på møte.

     

    Forhåpentligvis kan jeg bli frisk nok til å fungere i det vanlige liv.

  2. Har hatt depresjon nå i endel år, har ikke fått noe hjelp for dette da jeg før ikke visste hvorfor jeg følte meg slik og når jeg begynnte å forstå og gikk til fastlegen så flyttet jeg til en annen by for å gå skole.

     

    Nå er jeg ferdig med skole (Bare såvidt, hadde ca 100 dager fravær fra hele VGS på grunn av depresjonen min) og jeg har fått lærlingplass, men jeg sliter med å komme meg på jobb.

     

    Bor enda hjemme så de dagene jeg ligger i sengen klikker faren min vinkel. Har lyst å flytte ut, men det får jeg aldri råd til visst jeg ikke kommer meg på jobb.. Blir jeg sykemeldt så har jeg værtfall ikke råd. Så fikk jeg også lærlingplassen pga av prosjekter som må gjøres, så visst jeg blir sykemeldt blir det helt kaos visst jeg er sykemeldt gjennom prosjektene.. (Er en ganske liten bedrift)

     

    Siste 2 ukene har det forverret seg å jeg ligger hjemme ofte. Ringte legekontoret forrige uke å fikk time fredag denne uken. (Syns ikke jeg trengte akutt time)

     

    Så nå ligger jeg her, jeg vet at visst jeg ikke kjører på jobb snart blir det månelyst her. Visst jeg kjører på jobb har jeg lyst å bare kjøre bilen rett i havet når jeg kommer frem, eller bare ikke ta innkjørseln å kjøre E6 til den stopper. Ikke at det er dårlig på jobb, jeg vet bare at jeg kommer til å være irritert på meg selv og sliten hele dagen.

     

    Hva skjer nå? Visst jeg fortsetter i jobb blir det nok bare å bli værre å værre, (Var det som skjedde når jeg gikk skole, helt til jeg krasjet helt å stakk av (Hvor jeg krasjet bilen og måtte ringe hjem å forklare at jeg er 1700km unna og har ikke råd til flybillet hjem)

  3. Etter dommen mot TPB har jeg tenkt at vi kan få flere slike saker i fremtiden. Det vil jo være lurt å gjøre noe nå før det er for sent.

     

    Vet ikke helt hvordan dette kunne vært gjort. Tenker at noen lover rettet mot å beskytte internettet for seg selv mot sensur eller forskjellsbehandling av data. (Throttling av nettsider, vpn etc)

     

    Virker som man er ganske maktløs når det kommer til dette. Jeg har ingen aning hva jeg burde gjøre før å få igjennom en slik endring.

×
×
  • Opprett ny...