Gå til innhold

Thobbe

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Thobbe

  1. Det nytter nesten aldri å snakke om hva slags prosessor som er best på et forum.. husker på delphi sine forum der diskusjonene foregikk i månedsvis og det var så mange threads der at om serverne kjørte enten Intel eller AMD så trur jeg de knelte...

     

    Poenget mitt:

     

    Det som er best å gjøre på et forum (når man diskuterer prosessorer) er nok å gå inn på sider som har testet produktene det er snakk om... det er en drøss med sider som har testet Intel opp mot AMD i det siste, bla http://www.anandtech.com (som har et rykte på seg for å være intel-vennlig). De fleste har vel kommet fram til at AMD's XP prosessor er like rask som Intel sin 2GHz... Faktumet nå er at akkurat nå så er nok XP-prosessoren raskere enn intel sin. Det er det de fleste testene viser.

     

    Intel vinner overlegent på minnehastighet (hvis du bruker RDRAM), men spørsmålet er jo egentlig hvor mye du får bruk for det i forhold til prisen...

     

    Når det kjelder kjølig så har AMD vært mye varmere enn intel sine prosessorer, men det har oxo bedret seg. Hvis du ser litt på tester av vifter så ser du det at du får en bra stille vifte til AMD som kjøler godt.

     

     

    mvh

    Thorbjørn

  2. Har du vært inne å sett på prisene på DDR-RAM?? Det koster 450 kr for TwinMoS RAM og 330 for vanlig SDRAM!!!!!! Dessuten er det genialt å kjøre DDR sammen med Athlon med 266 bus!!!!! Dette på grunn av at rammen går på 266 (133x2) og at CPUen går på 266 MHz!!!!

    RAM trenger jo ikke å støttes av noe for å bruke!!! Det er jo kun snakk om at hovedkortet har det eller ikke!!!! (nesten da..)

     

    Til deg som skal kjøpe maskin:

    Pass på at du kjøper en prosessor med 266 MHz bus og ikke 200! Da taper du nok litt ytelse... :smile:

     

    Quote:


    On 2001-09-21 14:56, Dipso skrev:

    Foreløpig vet jeg ikke om jeg ville anbefale DDR ram på hovedkortet siden det er liten støtte for/utnyttelse av det både i prosessorer, hovedkort og software (OS). Dessuten koster DDR RAM vesentli mere en vanlig RAM.


    Hvis man tenker på en DDR løsning kan det lønne seg å vente till det blir bedre støtte for det på markedet.


    Men viss man likevell skal svi av masse spenn får man vell neppe noe _tap_ av ytelse :wink:



    [ Denne Melding var redigert av: Dipso på 2001-09-21 14:57 ]


×
×
  • Opprett ny...