Jump to content

ÆØÅ

Medlemmer
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ÆØÅ


 1. Vet dere kunne i dag allikevel, men det hadde passet bedre for oss å bytte til mandag feks. Da får vi vel også begge spilt med 5 man roster så får vi en rematch fra da dere slo oss i to close maps. Vi gledet oss ganske mye til denne kampen siden vi føler det kan bli en jevn og god match, noe man ikke alltid får. Vi får nok til å finne stand-ins vi også, men det beste hadde jo naturligvis vært å spille kampen med full roster enn at begge lag har stand-ins?


 2.  

  Hei. Vi har dessverre ikke noe mulighet til å bytte denne gangen. Skaffet oss fri til imorgen og vi vil gjennomføre kampen på oppsatt dato og tid. Ny runde med skaffe og skaffe fri er ikke ønskelig.

   

  Ops, *"med og skaffe fri" skulle det så :p

  Bare av ren nysgjerrighet, hvorfor har det seg sånn at dere fikk dere fri denne torsdagen og ikke forrige? det var jo motparten som spurte om utsettelse.


 3. Å ha kamper 22:00 var vel ikke en seier forrige sesong? Hvorfor skal dere tvinge folk til å spille to maps 22:00 når de har jobb og skole kl 6 dagen etterpå (stå opp 6)? I tillegg til dette blir kampene ofte forsinket og må starte opp først, og da blir man ofte ikke ferdig før kl 1 på natta, da får man ikke en veldig god natt med søvn akkurat. Noe av det dummeste dere kunne gjort spør du meg.

  • Like 2

 4. Sjeikene søker Academy lag

   

  Formelle krav for å være med:

   

  - Må ha tid og være dedikert og seriøs under prac og induviduell trening.

  - Må være minst LE

  - Må være en god lagkamerat, som innebærer å ikke være toxic.

  - Må kunne tåle kritikk

  - Må ha god kunnskap til spillet (callouts, gamesense etc)

  - Ingen VAC ban på noen brukere

   

  Hvorfor søke for sjeikene academy?

   

  1. Vi kommer til å hjelpe til med å få et stabilt lag med orden.

  2. Vi har 2 dedikerte spillere fra main laget som kan være coach både for laget (hva dere må jobbe mer på etc) og individuelt (hva man må jobbe mer på individuelt).

  3. Vi kommer til å hjelpe til med å sette opp executes med flashes, molotoves og smokes.

   

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no

×
×
 • Create New...