Gå til innhold

Sonicbomb

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sonicbomb

  1.  

    En av få grunner til å vurdere ps4 pro var jo uhd blurayspiller...Det mest imponerende med ps4 var egentlig markedsføringen før den kom på markedet. Har vært ps bruker siden 90-tallet, men neste konsoll blir nok en xbox.

    Sony kunne fått inn harmony remote support, usb movie playback, lengre batteritid på dualshock 4 og uhd bluraydisk. Ps4 er ikke for gamere den er for sony som skal tjene mest mulig og gi minst mulig tilbake til brukeren.

     

    ps. mulig noe av det jeg nevner blir mulig på ps4 pro, men tviler

     

    Jeg vil vel heller si at grunnen til å vurdere PS4 Slim var pga 4K blu-ray. PS4 Pro har jo så veldig mye mer for seg når det kommer til spill i form av bedre grafikk,ytelse,oppløsning og tilogmed supersampling om en har et 1080p TV. 

     

    Ja, er noen grunner til å kjøpe ps4 pro, men tipper de fleste er endel skuffet over pruduktet som ble presentert. Så mange flere ting de kunne forbedret, virker som xbox har en gyllen mulighet med uhd disc og scorpio.

  2. En av få grunner til å vurdere ps4 pro var jo uhd blurayspiller...Det mest imponerende med ps4 var egentlig markedsføringen før den kom på markedet. Har vært ps bruker siden 90-tallet, men neste konsoll blir nok en xbox.

    Sony kunne fått inn harmony remote support, usb movie playback, lengre batteritid på dualshock 4 og uhd bluraydisk. Ps4 er ikke for gamere den er for sony som skal tjene mest mulig og gi minst mulig tilbake til brukeren.

     

    ps. mulig noe av det jeg nevner blir mulig på ps4 pro, men tviler

  3. Valgte å levere tilbake Ks7005 og fikk igjen oled eg910. Til tross for alle barnesykdommene på denne oled tven ble sortnivået altfor dårlig på lcden.

     

    Tross lavere oppløsning er 1080p detaljert nok foreløpig. Vanskelig å gå fra plasma og oled til lcd.

     

    Mer detaljert bilde på Ks7005 med 4k, men føltes nesten som å se på tv med en tynn gardin foran skjermen på Ks7005 mot oled tven

  4. Kjenner meg igjen i skuffelsen fra plasma til lcd. Foreldre mine har en gammel Panasonic plasma som gir bilder jeg ofte foretrekker fremfor Ks7005. Hadde en 1080p oled som var fantastisk på sortnivå, men med for mange barnesykdommer så ble returnert.

     

    Ks7005 føles litt livløs i forhold til plasma og oled, men har selv valgt å leve med bildet den gir frem til en god flat oled er litt billigere (eg910 oled var billig nok, men har noen issues og foretrekker flat skjerm).

     

    Er forresten imponert over smartfunksjonene og hvot raskt det er å navigere i menyene på Ks7005. Går mye raskere enn på eg910, men har en get box, ps4 og pc koblet til tven, så når jeg får en 4k hdr spiller blir nok ikke smartfunksjonene brukt på tven.

     

    Kan også bekrefte det noen nevnte om at plastdekselet er løst bak på tven. Både det som dekker kablene og på begge sider øverst på Ks7005. Legger ikke merke til det selv, men litt bekymret over om det gjør det vanskelig å selge tven senere.

     

    Imponerende detaljer på 4k video ihvertfall, men ble litt skuffet over 4k på Netflix ikke store forskjellen mot 1080p på 55 tommer for meg. Er 4k demoer som har imonert meg mest. Ikke testet 4k bluray enda, men regner med at det er imponerende etter hva jeg har hørt.

  5. Endte opp med at jeg kjøpte en hdmi switch med optisk lydutgang. Har ikke testet så lenge, men virker som det funker bra nå. Burde nesten få et prisavslag fra lg når jeg har kjøpt tv med optisk utgang som ikke kan brukes.

     

    https://www.kjell.com/no/produkter/data-og-nettverk/kabler-og-adaptere/hdmi/signalomformer/hdmi-switch-med-lydutgang-3-veis-p69145

  6. Lyden dropper ut i gjennomsnitt en gang i minuttet. Er alltid så lenge optisk går fra tven til rs185 basen. Var nettopp på tlf med en fra lg som nevnte at 2015 modellene kun er kompatibel med lg hodetelefoner, men syntes det høres rart ut. Er optisk koblet til playstation 4 eller get box 2 er lyden perfekt.

     

    Kommer til å legge ut ett innlegg når jeg har funnet ut av det. Er i kontakt med lg.

    • Liker 1
  7. Har hatt rs185 testet med ps4 og get box2 funker der. Testet med 2 Samsung og en annen lg tv, mener og huske at det var samme problem på en annen av tvene også, men testet det så kort at det er vanskelig og si.

     

    Rs185 har vært inne til sjekk hos sennheiser ikke noe feil med dem. Hovedgrunnen til at jeg ikke har testet med noe annet er av plasshensyn og at jeg kun skal bruke hodetelefoner.

     

    Kan også fortelle deg at jeg vet godt hva et hjemmekinoanlegg er. Har tidligere eid svære svs subber og bw høyttalere, men har ikke plass til det der jeg bor nå.

     

    Kommer nok til å ta en tur til elkjøp og teste samme tv modell og andre tv modeller med lydplanker og rs185 mer nøye når jeg kan, men er ganske avhengig av at det fungerer med rs185.

     

    Skjønner egentlig ikke hvorfor du er så krass i tonen din, jeg forteller bare om min opplevelse med rs185 koblet til eg910, kan nevne at tekniker heller ikke fant ut av det etter å ha byttet elektronikk i tven.

  8.  

    Ps. Hvis tek tester b6 modellen kan dere teste den optiske inngangen på tv, har hatt problemer med hakking i lyd via optisk på lg eg910

     

    Den har vel bare optisk utgang?

     

    Har du testet utgangen mot en annen enhet?

    http://www.cnet.com/forums/discussions/lg-55ga6400-optical-out-sound-problem-596254/

     

     

    Ellers så er det riktig at ingen kan konkurrere mot LG. Egentlig litt dumt å si at Loewe er ny OLED produsent, da det kun er LG som gjør dette på TV markedet om dagen.

    Har tv koblet til sennheiser rs185. Har ringt lg og tekniker kommer imorgen. Har ikke testet med annen enhet siden det ikke finnes noe bedre enn rs185 til mitt bruk. Bruker ikke lydplanke.

×
×
  • Opprett ny...