Gå til innhold

ELSEWORLD

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ELSEWORLD


  1. Please. Flere studier har visst at kvinner har basically lik reaksjonstid og lik eller bedre mekanisk koordinasjon og reaksjonær resonnement som menn.



     



    Dette er en dårlig unnskyldning for at man ikke er så god som man burde være. Menn har ikke egen liga som utelokker kvinner så kvinner burde heller ikke ha en som utelokker menn. Hvis de absolutt må ha en fordi de ikke er gode så burde det heller være en liga for under-average spillere, ikke kvinner spesifikt.

  2. Om de ikke har noen umiddelbare planer om å åpne egne servere fra gamle expansions hadde det nok vært lurt med tanke på den negative PRen de nå får å vente til Legion kommer. Det begynner jo å bli evigheter siden sist de ga ut noe nytt innhold, så det er ikke rart at folk spiller på slike servere. Når alt kommer til alt så har de vel seg selv litt å takke.

     

    Hæ? Det tar lang tid før man får ny content så man velger å spille på servere der det aldri kommer noe nytt content? Trokke det er det som er greia, er nok heller nostalgien og det å ikke klare å akseptere endringer som gjør at folk spiller på vanilla servere.

    • Liker 4
  3.  

     

    "Det er stor enighet blant admingruppa om at BLU3 jukser."

    Wow. For en artikkel. Syntes faktisk synd på TienLen nå.

     

    Det Stein Wilmann ønsket å si var at flertallet (4 av 6) i admingruppa mente spilleren var skyldig i juks, slik at det står i kjennelsen. Sitatet var ordrett fra intervjuet, men jeg forstår på Wilmann at det kom feil ut. Derfor har jeg nå fjernet sitatet.

     

    Dette: Leder for Telenorligaen, Stein Wilmann, forteller i et intervju at «det er stor enighet innad i admingruppa at BLU3 jukser», men to av seks stemte nei.

     

    Er altså endret til dette: Leder for Telenorligaen, Stein Wilmann, henviser til at flertallet i admingruppa mente spilleren var skyldig i juks, men at Tien Len tolker kjennelsen feil.

     

    Flere som gir dere masse kritikk, stå på videre! Heller ban 1 for mye en 3 for lite. Garantert flere som cheater i ligaen som vil komme seg høyere.  

    Hvorfor skal dem banne folk som ikke cheater? Oi vent, ifølge deg cheater jo alle som ser på en smoke :)

    • Liker 5
  4. For de som er så late og ikke orker å trykke på lenkene:

     

    Almindelig borgerlig Straffelov.

     

    § 246. Den som rettsstridig ved ord eller handling krenker en annens æresfølelse eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 6 måneder.

     

    § 247. Den som i ord eller handling optrer på en måte som er egnet til å skade en annens gode navn og rykte eller til å utsette ham for hat, ringeakt eller tap av den for hans stilling eller næring fornødne tillit, eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år. Er ærekrenkelsen forøvet i trykt skrift eller i kringkastingssending eller ellers under særdeles skjerpende omstendigheter, kan fengsel inntil 2 år anvendes.

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...