Gå til innhold

Magnus-

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnus-

  1. jeg har en dell Inspiron 9400 med Nvidia 7900 GS, Men finner ingen oppdatert skjermkortdriver på verken www.Nvidia.com eller andre steder.

     

    Laptop er nytt for min del, men har forstått det slik på nvidia.com at skjermkortdriver til stasjonære pc'r og notebooks er to forskjellige ting.

     

    uansett, er det noen som vet om en nyere driver en denn som kom ut i Januar... Jeg finner ingen.

     

    :)

  2. Jeg vil sterkt anbefale 9800xt, særlig det fra asus, har det selv, har hatt det i noen mnd.. veldig god ytelse for 1600-1800 kr.. varierer i pris.

     

    Vil kanskje gå for 9800 pro fra sapphire for 2000 kr.

     

    Lenge siden jeg har sett på hardware fronten, er kanskje ikke helt oppdatert, men stemmer vel sånn ca. :p koskos

  3. ville ikke oppgradert fra gf ti4400 til radeon 9600 pro, men om du oppgraderer til 9600XT vil jeg ABSOLUTT anbefale dette! gjorde det selv, merker _STOR_ forskjell på spill som Call of Duty, Unreal tournament 2003, Need for speed underground og ellers nyere spill! oppgrader til 9600xt!! anbefales :thumbup::thumbup::thumbup:

  4. jeg har fått det kabinettet, men kjøpte sunbeam rhoebus i sølv.. måtte kjøpe noen 4-3 pins konvertere da, men funker fett nå :D har en q-tech 350 watt PSU, men har hørt så mye dritt om den så jeg tenker jeg skal bytte til den bra omtalte mist'en som de har testet her på overklokking.no.... også har jeg bare 2-pins utganger til HD-led.. får ikke HD-led til å lyse/blinke, men har vel bare koblet feil eller noe sånt.. :ermm: :scared:
  5. sitter på skolen med ubertreig linje, venter til jeg kommer hjem med å se de filmene osv :) tilbakemelding kommer da. thermalright virker jo temmelig heftig, 100% kobber :p:p men har hørt masse bra om swiftech også, men ikke noe fra den nye.. skal se når jeg kommer hjem i 3 tiden :> takk for linkene

  6. jeg har en delta 80x80 vifte på en zalaman5700 kjøler.. med p4533mhz 2,[email protected] i et asus p4pe, kjører Vcore på 1.675.. den ligger på ca 40 grader idle og noe rundt 55 under load. noen som har en GOD kjøleribbe å anbefale? om det er mulig å få temperaturen litt ned er jeg villig til å betale for det. har også 6 vifter i kabinettet utenom CPU vifta. setter pris på litt tips basert på egne erfaringer :)

  7. Sennheiser HD500.. kvalitet av ytterste klasse! klar ogfin bassgjengivelse, samme gjelder diskant! :) diskanten er nok mye bedre en porta pro headsettet (har prøvd begge deler) riktignok har porta pro litt mer bass, men ikke like klar og fin som senneheiser hd500 sin :) kjøpte sennheiser hd500 for 1100 kr for 1 år siden..

  8. installerer, høyreklikker på powerstrip ikonet nede til høyre av skjermen -> display profiles -> configure. så kan du velge oppløsninger til høyre og velge Hz i definerte oppløsning, så låser du bare Hz'n med "hengelås" knappen.... så om du kjører cs med 1024x768 oppløsning vil du få 75 fps i den oppløsningen.. håper det var bedre :)

  9. skal du ha skjermkort med god ytelse sammenlignet med alt som er på markedet så ikke finn på å kjøpe Geforce FX kort... skaff deg et ATI radeon kort.

     

    Radeon 9600xt el 9800 PRO

     

    9800 pro kan du få for ca 2500kr på www.pcutstyr.no, det må vel være det beste du kan investere i nå mener jeg :)

  10. på menyer til 3dkortet ditt i windows på open gl instillinger har du sikkert "vertical sync" aktivert, dvs at 3dkortet synkroniserer fps'n med hvor mange Hz skjermen kjører.. du er nødt til å låse Hz'n på 100 får å få 100 fps i spill... eller så kan du skru av vertical sync... du kan bruke powerstrip til å låse den.. eller så kan du bare skru av vertical sync, men det blir finere om du har den på :)

  11. jeg har tenkt å kjøpe dette kabinettet ( lepont sf-201b) etter å ha lest den gode omtalen på overklokking.no, men er det noen som har erfaringer med den "Digital Doc 5+" viftestyringa og som kan si hvorfor den er bra el om dere har noen andre gode forslag til viftestyring på 6 vifter ? jeg har tenkt å kjøpe viftestyring.

     

     

    http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=DDOC5SPLUS <- viftestyring

     

    http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=SF201B <- Lepont sf-201b

     

    :)

  12. jeg har en p4 2.4 ghz som ligger på ca 40-45 grader på et asus p4pe hovedkort og jeg har zalaman CNPS5700 til kjøling og artic silver 3... er det noen som har gode erfaringer med kjølepasta og cpu kjølere som er mer effektive.. har dere kabinetter og kabinettvifter til forslag så kom med det også !! :D

     

    setter pris på hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...