Gå til innhold

htyske

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av htyske

  1. Ang. Meldinger-appen i iOS (12.1)

     

    Når jeg er inne i samtaletråden for en kontakt , og vil ut til listen over alle samtaler, så trykker jeg selvfølgelig på den blå pilen oppe til venstre.

     

    Men da dukker det først opp en liten meny der jeg kan velge tre ting: "Lyd", "Facetime" og "info" om den kontakten jeg er inne på.

    Så for å komme ut dit jeg egentlig ville, må jeg trykke den blå pilen enda en gang! Jævlig irriterende, når jeg aldri bruker den menyen.

     

    Er det en måte å hindre denne menyen å dukke opp (slik at det holder med ett trykk)?

    Da kan jeg ikke skjønne annet enn at du ikke trykker på pilen,men på kontakten. Trykker du på kontakten så kommer de tre alternativene opp. Det er ikke nødvendig med to trykk på pilen for å komme tilbake på meldingsoversikten på min enhet med iOS 12.1 ihvertfall.

  2.  

    Da jeg satte opp telefonen valgte jeg å skjule innhold i varsler på låseskjerm. Dvs jeg ser at jeg har fått for eksempel en melding, men ikke fra hvem før jeg låser opp telefonen. Hvordan endrer jeg dette? Har lett meg ihjel her ?

     

    *edit Fant det ut ?

    Hvor fant du det i innstillinger?

    Innstillinger-låseskjerm og sikkerhet-varsler.Høres logisk ut, men det var ikke det da den var av ?

  3. Da jeg satte opp telefonen valgte jeg å skjule innhold i varsler på låseskjerm. Dvs jeg ser at jeg har fått for eksempel en melding, men ikke fra hvem før jeg låser opp telefonen. Hvordan endrer jeg dette? Har lett meg ihjel her ?

     

    *edit Fant det ut ?

  4. Man bør være obs på sånt. Plutselig står man der med en telefon som er sperret på IMEI-nummer. Operatøren har full rett til det hvis de ønsker. Da det gjelder swap så er vel også den Telenor sin inntil avtalen er innfridd. Hvis avtalen misligholdes fra opprinnelig eiers side altså.

  5. Jeg har en iPhone 7+, og har den siste måneden (minst),hatt problemer med at det går fryktelig tregt å laste nettsider når jeg er tilkoblet WiFi. Nettet fungerer greit på Apple tv og pc,men på mobilen ender jeg i mange tilfeller å måtte skru av WiFi og bruke mobildata i stedet. Tok opp opp problemet i et Apple forum på Facebook,og det var flere med samme problem. Fikk tips om å nullstille nettverksinnstillinger,uten at det hjalp. Har iOS beta 10.3.2. Noen med lignende erfaring /forslag til løsninger?

  6. Har en iPhone 7 plus,128 gb. Har opplevd noen ganger at kamera "fryser" dvs går i svart da jeg åpner kameraappen. Dobbeltklikker jeg på hjemknappen og lukker appen så ordner det seg som regel,andre ganger har jeg måttet jeg restarte tlf. Flere som har opplevd dette? Er det et softwareproblem?

  7. Noen som har noen formening om når iphone 7plus, 128 gb kan forventes inn i ymse butikker? Ser det står forventet inn 11/12.oktober en del steder nå (Prisjakt.no). Valgte å ikke forhåndsbestille fordi jeg tenkte at det kan jo ikke ta vinter og vår... Så feil kan man tydeligvis ta :hmm:

×
×
  • Opprett ny...