Gå til innhold

Mrs.JC9

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mrs.JC9

  1. Jeg slutta da jeg ble gravid for en stund siden nå. Det var beintøft, trodde jeg skulle falle om, men hadde heldigvis Onico (nikotinfri) og "lurte" hjerna. Etter hvert ble det en vane; Onico under leppa og jeg var da ganske fornøyd, tenkte på lille, og hadde nok med det. Holdt meg hele svangerskapet. Skulle kjøpe snusfri da rett etter, fikk utrolig feil hvis inneholdt både tobakk og nikotin, tok en, kjente kvalmen sige innpå. Ammet ikke, så det stod ikke på det. Akkurat den følelsen skulle vært nok for meg til at jeg tok til vettet, at jeg ble kvalm, men lysten ble for stor. Nå snuser jeg igjen, samme greia... men jeg vil ikke slippe snusen helt, siden jeg koser meg med en snus - og stresser mindre. Men forbruket av snus blir hos meg, det snakker jeg ikke høyt om til noen. 

     

    Men altså, til og med jeg klarte meg uten snus i de månedene jeg gikk gravid - og det var noen kjipe dager, muligens måneder. Anbefaler nikotinfri! Det går så fint hvis man virkelig må, i hvert fall. Heia dere som er tøffe nok til å si farvel for godt. For det går, det gjør det jo :) 

  2. Tja, i hvert fall tidligere var det mye tull i den serien. Var jo hun som gikk inn i en slags "transe" og det ble senere avslørt som juks, siden de ikke snakket på den måten på den tiden, som hun gjorde det til. Ble ganske skuffa da kan man si!

     

    Er usikker på hvor mye informasjon de klarsynte egentlig får i forkant av programmet. Men jeg tror på at noen er synske, men hvem som egentlig er synske og kan føle og se det overnaturlige, er jeg mer usikker på. Vil så gjerne tro da, er jo det som er spennende :) Noe av det er vel sant, noe er mer eller mindre bare overdrevent for spenningens skyld i dette programmet.

  3. Jeg har grublet en del på dette, hva som skjer når vi dør. Jeg tror at det blir mørkt og innen sekunder slukkes det. Da er det liksom over. 

     

    Noen blir kanskje værende som gjenferd og slipper ikke opp, mens andre bare ikke er mer, på noen måte. Jeg vet sannelig ikke, men heller mer på det siste. For ingen vet hva som skjer etter døden. Flere beskriver "nesten-døden-opplevelser" så forskjellig: noen ser lys, mens andre føler ingenting. Tiden står stille, og alt er som en søvn uten drømmer. 

     

    Det litt spennende er jo om vi får flashbacks fra et levd liv - de store og de små øyeblikkene som formet oss og gjorde det livet vi hadde til vårt. 

     

    Så jeg har grublet og tror på et totalt mørke uten noen form for bevissthet, og intet nytt liv i en ny verden.

×
×
  • Opprett ny...