Gå til innhold

Protrek

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Protrek

  1. Sorgens dag var på Onsdag... Da jeg skulle ta ut USBLaderen så ble hele kontakten i telefonen med ut.. Dette har ført til at jeg har en telefon med 40% strøm og ikke tatt noen helt ny backup fra.

    Beste måten for å ta backup er vel å sette inn SD kort og kopiere de fleste mapper dit?

    Eller er det like greit å gjøre det Bluetooth og OviSuite? Regner med jeg har max ett forsøk med den batterikapasiteten som er igjen.

     

    Tenkte å sende telefon til reparasjon, men har også bestillt meg ny E7. Regner med den blir en nedtur å bruke i forhold til N900 men hadde lyst på Tastatur og syns byggekvaliteten på den var meget bra å se til.

     

    Las på Maemo.org at tråden med USB problemet var velkjent. Og tråden hadde over 2000 innlegg.. Flere her som har erfaring med Garanti på dette problemet?

  2. Har muligens funnet løsningen på våre problemer.... jeg har ikke hatt problemer etterpå i allefall.

     

    Jeg tok en telefon til Logitech direkte i dag, og kom til en engelskmann som var meget behjelpelig. Det var ett kjent problem sa han. Som kunne løses ved hjelp av en USB forlengings kabel.

    Problemet lå i at noen maskiner sendte ut formye forstyrrende signaler, så får man dongelen bort fra maskinen så var problemet løst. De sender meg en Kabel gratis :)

    Men jeg har fått lånt en nå, og har ikke hatt problemer etterpå. Prøvd mange forskjellige ting her uten noen feilskjær.

     

    Så folkens Skaff en USB forlengings kabel og plugg i å kjør.

    Virka i allefall for meg.

  3. Maskinen min er rimelig nyformatert, ca 1mnd. har merka at om jeg Avinstalerer alt som har med Logitec cd'n å gjøre, så blir ting litt mere stabilt, men ikke tilfredstillende. Men da får jeg ikke utnytta alle funksjonene med tastaturet og musa da. Nei, dette kommer til å gå i retur, føler jeg har prøvd nesten alt nå når det gjelder Drivere, plassering av Sender. Ikke har jeg annet tråløst utstyr i nærheten heller.

  4. Fikk ett MX5000 til jul, og er IKKE fornøyd med det, mister forbindelse med sender (både tastatur og mus), Musa beveger seg rundt om på skjermen av seg selv til tider eller det er Lagg på den, går 2 sek etter at jeg har sluppet den.

    Kronglete og få Blåtann til å fungere sammen med mobil. Fikk det til å fungere helt i starten, men da var mus og tastatur helt ute å kjøre, så derfor tenkte jeg å avinstalere de Blåtann driverne som er med på CD'n, Ting ble litt bedre med mus og tastatur da, men nå får jeg ikke kobla opp mobilen gjennom blåtann. Begynner å gå lei etter 2-3 dager med trøbbel på dette tastaturet, vurderer sterkt å gå tilbake til mitt 5år gamle Compaq tastatur med trå! Er da stort sett bare til å skrive på de er, og det fungerer i allefall gamletastaturet til. Musa sliter også i mitt nærvær om jeg ikke snart finner noen løsning på hvordan få ting til å fungere.

     

    Blåtann drivere Ønskes, men ikke de som er med på cd'n Noen som har noe alternativ ?

  5. Kom over noe i ett forum om en som ville prøve å være registrert på Flest mulig SPAM plasser.....

    Han ville IKKE ha videre sent Andre sine spam, men få registrert adressa si på alle plasser d går an å registrere E-post. Så da får vi vel hjelpe fyren da..... :p

     

    Her finner dere link til Forumet

    http://forums.appleinsider.com/showthread....&threadid=36917

     

    Og adressa dere skal registrere på Spam sider er : [email protected]

  6. Det MSI kortet er Utsolgt på komplett og underleverandøren deres er også tomme.. :( Kommer ikke inn igjen før 23.jan tror jeg.

     

    Når det Gjelder Gainward VS MSI kortet så er det vel slik at det er mye boundle, noe jeg heller ikke bryr meg spesielt om, men de har VideoInn noe som jeg vil ha på mitt kort. Detsværre så mangler det på Gainward kortet, så da kan jeg ikke bestille det...

  7. Kan hende du har rett i det du sier der, men den egentlige grunnen var vel at jeg hadde mest lyst på ett fx5900 kort uanz da. ;)

    Men jeg skal være enig med deg i at det begynner å gå litt for langt når visse spill KUN kan kjøre med en type brikke.

    Men som det står litt om Tidligere i denna diskusjonen så har vel ATI lagt inn endel penger i HL2 også da... selv om man kan kjøre det nesten like bra med Nivida.

     

    Samma hva man har bare det fungerer tilfredstillende....

     

    Og i forhold til mitt UT Gamle GF2 kort så er det i allefall mye som tyder på at det FX5900 kortet skal fungere bedre... hehe.

  8. Jeg har funnet meg ett Bra "rimelig" kort tror jeg.... Det er ett MSI FX5900 128mb nonultra kort. Ser jeg får det med VIVO til litt under 2K og det må jeg si virker som ett rimelig/bra skjermkort.

    Drev å las testene på Tom's HW guide og kom fram til at det FX5900 kortet ikke var så Veldig langt bak Ultrakortet. når det gjelder FPS.

     

    Håper det ikke var ett dumt kjøp da...

     

    Vurderte Lenge Ati 9600XT. helt til jeg kom over ett Spill som jeg bare MÅ ha og det fungerer IKKE med ATI kort.. hehe. :D

     

    Personlig så ser jeg ingen vits i å kjøpe det dyreste når man om ett par måneder får noe som er Enda bedre likevell.

     

     

    Link til testen jeg snakka om: 46 skjermkort er sammenlignet HER!

  9. Ser forsjellen med og uten eyecandy på Stillbilder ja.... men når alt er i bevegelse så er det ikke så lett å se forsjellen... Har da ikke tid til å studere de minste detaljer når man springer rundt på ett spill og granatene hagler runt en.. :p

  10. Jeg driver også å titter på skjermkort i klassen opp til 2000,-

     

    Har kommet frem til at det mest sannsynlig blir ett FX5900 kort på meg.

    Kom over en test i dag fra Tom's Hardwareguide som testa 46 forskjellige typer kort. Å ut i fra den så tror jeg jeg fant ut at jeg skal kjøpe ett 5900 kort.

     

    http://www.komplett.no har kortet til 2050,-ca. og da får du Video in/ut med på kjøpet. (overskrider litt budsjettet da men :p )

  11. Tusen takk for alle svarene på detta :D

    Jeg har nå drevet å sett på mye tester runt og likte spesielt Denna fra Tom's HWguide.

    Det jeg Tror jeg har kommet fram til er at det blir ett Fx5900 kort. både siden det er forholdsvis Rimelig og ser ut til å klare seg meget bra på tester i forhold til kort som er 2-3K dyrere..

    Er da ingen vits i å kjøpe det NYESTE på markedet heller da. om ett par mnd så kommer da noe nytt som kjører fletta av de korta som er nå sikkert.

     

    Og det FX5900 kortet tror jeg i allefall klarer seg bra nåkk til mitt bruk i 1-2 år til.

  12. Drev å las litt tester her om forskjellige kort, for jeg lurer på å kjøpe ett eller annet jeg også. men det er en JUNGEL der ute..

     

    Kom over en litt intresant sak ... Det var Hercules sitt 9800SE AIW kort da. Men man kunne i allefall Softmodde det til å bli ett 9800pro kort sto det, hvis jeg ikke misforsto totalt da.. og da over går det 9600XT kortet i ytelse. til en relativt rimelig pris.

     

    Her er Link til TESTEN jeg så.

     

    og HER finner du Softmod driverne.

     

    Fungerer sannsynli vis også på det Sapphire kortet den SoftMod'n der.

  13. Jeg har et Asus GF2 64mb pro kort som er modent for oppgradering.

     

    Men jeg skjønner ikke helt hva som er problemet i alle disse GFx diskusjonene.

    For meg så virker det som Mange på disse sidene sliter mere på spill med grafikken enn det jeg gjør. selv om de har mye bedre Gfx kort

     

    Jeg kjører så å si alle spill på nesten Max grafikk 1024x768 setter ned litt på de mest krevende detaljene. Men spilla flyter da meget bra vil jeg si.

     

    JA jeg spiller NYE spill.

     

    Må oppgradere nå snart da når spilla begynner å kreve Pixelshader og Vertexshader da. (tror det var det det heter )

     

    Det er vel kansje noen DX 8 og DX 9 detaljer som det ikke støtter, men jeg er meget fornøyd med det kortet enda i fall.

     

    Men er det noen anbefalinger til hva jeg må oppgradere til?

     

    Driver å titter litt på Ati 9600XT og FX 5700 kort, men klarer ikke helt å bestemme meg. Testene er forskjellige alt etter hvilket kort det er som blir testet syns jeg.

     

    Prisklasse Max 2000,-

     

    Min maskin er ellers:

    Asus A7N8X2.0 Deluxe

    AMD XP2500+ Barton

    512mb Crusial

    Asus Gforce2 64mb

    ca 55gig disk (må ha mere) mye mere.

     

    3Dmark 2001SE 5598

    AquaMark3 8470

  14. Jeg har et Asus GF2 64mb pro kort som er modent for oppgradering.

     

    Men jeg skjønner ikke helt hva som er problemet i alle disse GFx diskusjonene.

    For meg så virker det som Mange på disse sidene sliter mere på spill med grafikken enn det jeg gjør. selv om de har mye bedre Gfx kort

     

    Jeg kjører så å si alle spill på nesten Max grafikk 1024x768 setter ned litt på de mest krevende detaljene. Men spilla flyter da meget bra vil jeg si.

     

    Må oppgradere nå snart da når spilla begynner å kreve Pixelshader og Vertexshader da. (tror det var det det heter :D )

     

    Det er vel kansje noen DX 8 og DX 9 detaljer som det ikke støtter, men jeg er meget fornøyd med det kortet enda i fall.

     

    Men er det noen anbefalinger til hva jeg må oppgradere til?

     

    Driver å titter litt på Ati 9600XT og FX 5700 kort, men klarer ikke helt å bestemme meg. Testene er forskjellige alt etter hvilket kort det er som blir testet syns jeg.

     

    Prisklasse Max 2000,-

     

    Min maskin er ellers:

    Asus A7N8X2.0 Deluxe

    AMD XP2500+ Barton

    512mb Crusial

    Asus Gforce2 64mb

    ca 55gig disk (må ha mere) mye mere.

     

    3Dmark 2001SE 5598

    AquaMark3 8470

  15. Jeg synest at den Lengste Reisen var ett meget bra Spill, men det var litt treigt i begynnelsen... til jeg kom inn i det og hadde spilt ei stund.

    Er en bra historie i det spillet.

     

    Det jeg har gått å venta på no er at en 2'er skal komme ut. Mener at jeg las noe om det ett eller annet sted, men så har det blitt stille om det.

     

    Det er kult at de får laga ett så bra spill som er norsk og på Norsk..

     

    Jeg spilte det første gangen for 3 år siden. på en P3 550mhz så å det gikk bra, så det kan vel være noe å prøve for de som ikke har alt for oppgraderte maskiner :p

     

    PS har begynt på det for 3. gang nå ;) må spilles en gang i året ;) hehe

     

    Men så var det om Den lengste reisen 2 kommer ut da...????

     

    Noen som vet noe???????

     

    Venter i spenning :D

  16. Er det noen andre enn meg som har hoppet tilbake til 2.91?

     

    Tok jo 5 ganger så lang tid å starte, og synes den fremdeles er litt bloated (slik som winamp3). Skjønte liksom ikke poenget med å oppgradere når winamp2 funket perfekt. Den eneste funksjonen jeg savnet var jo ikke en gang kommet med (mulighet for å legge sanger i kø).

    Jepps jeg kjører Winamp 2.91. Fungerer perfekt den. Har fått tak i en pluging som Ripper Strema Mp3 fra Winamp 2.91 sin InternetRadio og har ikke funnet den pluginen til noen annen verson enda.

     

    Holder meg til 2.91 til noen klarer å overbevise meg om at Winamp 3 eller 5 er bedre...

    :wow:

  17. Hei, jeg instalerte Symatec Norton Internetsecurity 2004pro og Systemworks 2004 for ca 1mnd siden.

     

    Men i den siste tiden så har jeg hatt Problemer når jeg skal ta Live update.

     

    Det dukker bare 4 ting i den lista som viser hva jeg skal oppdattere...

    Først så sto alle Symatec programmene, men nå er det altså bare 4 ting som vises der.

     

    Deriblant Virus definfeksjoner... noe som jeg finner at jeg skal oppdattere.

    Jeg får lastet de ned, men får IKKE instalert de ( får ei feilmelding da).

     

    Det virker som om alle Programmene fungerer som de skal, men det virker som om Live update ikke finner at de er instalert..

     

    Jeg har instalert Liveupdate på nytt (fant det på Symatec sine sider) sto at den kunne feile av å til så det måtte instaleres på nytt. men ingen forandring skjedde.

     

    Noen som har noen løsning på problemet eller er det bare å instalere på nytt igjen?

  18. Hepp dudes

     

    Kom over den her linken http://and.intercon.ru/

    Helt utrolig at di klarer å lage noe sånt...og bare 64k da

    Her sitter vi med uber HW og spiller spill med langt mindre bra grafikk + at det tar mye større plass...gjerne 3 cd'er....kan bare ikke fatte hvordan di får det til...er d noen som skjømmer hvordan dette foregår :scared:

    Bare en liten til å Tilføye....

    Jeg "SKJØMMER" ikke hvordan det går an :p

×
×
  • Opprett ny...